با توجه به روند صعودی اخیر و پتانسیل بازار میمکوینها، پونکی (PONKE) میتونه یکی از گزینههای جذاب برای حرکتهای قوی باشه. الگوی قیمتی و حجم معاملات نشوندهنده علاقه زیاد بازار به این توکنه.
اگر روند صعودی ادامه پیدا کنه و سطوح مقاومتی رو بشکنه، احتمال دارد شاهد رشد قابل توجهی باشیم. البته همیشه مدیریت ریسک و تعیین حد ضرر رو فراموش نکنید.
بازار میمکوینها همیشه پرنوسان بوده و نیاز به دقت و تحلیل داره. این فرصت میتونه جذاب باشه، ولی باید با احتیاط پیش برید.
اگر این تحلیل براتون مفید بود، حمایتتون انگیزهبخشه!
ممنون از نظرتون. نکته مهم اینه که تو میمکوینها حجم معاملات خیلی حرف اول رو میزنه. اگه ببینی حجم داره کم میشه، بهتره استاپت رو تایتتر کنی. این توکنها سریع میپیچن و بازار رحم نداره. موفق باشید.
استاد کجا بودید خیلی دنبالتون گشتم ،میگم نظرتون در مورد هیومنتی پروتکل چیه تو ضررم به نظرتون برمیگرده بالاتر یا بفروشم با ارز pepe2 یا پونکی جابه جا کنم
راجع به هیومنتی (HUMANITY) باید بگم که این پروژه هنوز خیلی جوونه و نوسانش زیاده. اگه تو ضرری، اول ببین چقدر ضرر داری و استراتژیت چیه. اگه ضررت سنگینه و پروژه هم روند نزولی داره بدون کف مشخص، ممکنه منطقیتر باشه که با حد ضرر بیای بیرون.
ولی اینکه بری رو PEPE2 یا PONKE، باید بدونی که میمکوینها ریسکشون خیلی بالاتره. الان پونکی پتانسیل خوبی داره و حجمش هم مثبته، ولی بازار میمکوین رحم نداره. یه لحظه بالا یه لحظه پایین.
نظر من اینه: اول یه حد ضرر مشخص برای هیومنتی بذار. اگه شکست، اونوقت تصمیم بگیر. جابهجایی وسط ضرر بدون تحلیل درست، گاهی آدم رو دوبار میزنه. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب و با احساس ترید نکن.
سلام رفیق، فعلا روی PONKE تمرکز دارم و زمان کافی برای تحلیل کرودائو ندارم. ولی یه نکته بهت بگم: تو بازار میمکوینها و پروژههای کوچیک، قبل از هر چیزی خودت باید یه تحلیل اولیه انجام بدی - حجم معاملات، نمودار، و ببینی آیا روند کلی صعودیه یا خیر. اگه منتظر بمونی همه چی رو بهت بگن، فرصت از دست میره. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب و با پول خردی تست کن.