بحث و گفتگو پیرامون «وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟»

با قطعی اینترنت بین‌الملل در کشور از روز شنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، اکوسیستم کریپتویی ایران در وضعیتی پرابهام قرار گرفته است؛ اگرچه این بار کسب‌وکارهای کریپتویی تجربه نزدیک دو بار قطعی اینترنت را پشت سر گذاشته‌اند و با آمادگی بیشتری تدابیر لازم را برای قطعی فعلی اتخاذ کرده‌اند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟» شکل گرفته است.

8 لایک‌کرده

صرافی اکسکوینو حتی وبسایتش هم بالا نمیاد دیگه!

3 لایک‌کرده

یک وی پی ان یا هر چیزی که کسی بلده بگین که به نت بین الملل وصل بشم خیلی اینترنت لازم دارم.

من با بیت پین کار میکنم با صراف هم کار میکنم کار میکنن این دو تا ولی با توجه به قطع بودن اینترنت نمی‌دونم قیمت ها با قیمت جهانی دارن آپدیت میشن یا تقاضای بازار داخلی

قیمت دوتا صرافی،نوبیتکس

با تبدیل الان کلی فرق داره

2 لایک‌کرده

صرافی او ام پی فینیکس خیلی خوب کار میکرد

ارزینجا از روز اول برای من فعال بوده اطلاعیه زده بودن با دامنه arzinja.ir در دسترس بود و هست

صرافی اکسکوینو کلا غیر فعال شده.لطفا راجع به این صرافی کلاهبردار اطلاع دهید

2 لایک‌کرده

متاسفانه قبل از شلوغی ها سرمایم تو اکسکوینو بود و پس ندادن
الآنم حتی سایتشون بالا نمیاد و پشتیبانیشون هم جواب سربالا میده.شکایتمون رو کجا ببریم؟صرافی اکسکوینو پول واریز کنی دست خودته،برداشتت دست خداس

2 لایک‌کرده

سلام به دوستان من از صرافی اوکی اکسچنج میخوام برداشت بزنم میگه فعلا به خاطر شرایط کشور قابل برداشت نیست ولی اینجا گفته برداشت هم فعاله
چرا تناقض وجود داره؟