بحث و گفتگو پیرامون «آخرین وضعیت صرافی‌ها امروز شنبه ۲۳ اسفند؛ وضعیت واریز/برداشت و معاملات»

با قطعی اینترنت بین‌الملل در کشور از روز شنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، اکوسیستم کریپتویی ایران در وضعیتی پرابهام قرار گرفته است؛ اگرچه این بار کسب‌وکارهای کریپتویی تجربه نزدیک دو بار قطعی اینترنت را پشت سر گذاشته‌اند و با آمادگی بیشتری تدابیر لازم را برای قطعی فعلی اتخاذ کرده‌اند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آخرین وضعیت صرافی‌ها امروز شنبه ۲۳ اسفند؛ وضعیت واریز/برداشت و معاملات» شکل گرفته است.

22 لایک‌کرده

صرافی اکسکوینو حتی وبسایتش هم بالا نمیاد دیگه!

5 لایک‌کرده

یک وی پی ان یا هر چیزی که کسی بلده بگین که به نت بین الملل وصل بشم خیلی اینترنت لازم دارم.

1 لایک

من با بیت پین کار میکنم با صراف هم کار میکنم کار میکنن این دو تا ولی با توجه به قطع بودن اینترنت نمی‌دونم قیمت ها با قیمت جهانی دارن آپدیت میشن یا تقاضای بازار داخلی

قیمت دوتا صرافی،نوبیتکس

با تبدیل الان کلی فرق داره

2 لایک‌کرده

صرافی او ام پی فینیکس خیلی خوب کار میکرد

ارزینجا از روز اول برای من فعال بوده اطلاعیه زده بودن با دامنه arzinja.ir در دسترس بود و هست

1 لایک

صرافی اکسکوینو کلا غیر فعال شده.لطفا راجع به این صرافی کلاهبردار اطلاع دهید

3 لایک‌کرده

متاسفانه قبل از شلوغی ها سرمایم تو اکسکوینو بود و پس ندادن
الآنم حتی سایتشون بالا نمیاد و پشتیبانیشون هم جواب سربالا میده.شکایتمون رو کجا ببریم؟صرافی اکسکوینو پول واریز کنی دست خودته،برداشتت دست خداس

8 لایک‌کرده

سلام به دوستان من از صرافی اوکی اکسچنج میخوام برداشت بزنم میگه فعلا به خاطر شرایط کشور قابل برداشت نیست ولی اینجا گفته برداشت هم فعاله
چرا تناقض وجود داره؟

4 لایک‌کرده

دوستان کسی می‌دونه چطوری به نت بین اللملی وصل بشم از کیف پول بتونم برداشت بکنم اگه می‌دونه بگه لطفا

سلام باید به نت استار لینک وصل بشی

یک گیگ بخرید میتونید وارد بشید

1 لایک

از کجا باید خرید دستگاه استارلینک میگه نمی‌خواد

1 لایک

یک نرم افزار داخل گوشی نصب می‌کنند با اون برنامه کار میکنه

1 لایک

اسم برنامه چیه حتما باید آیفون باشه

تو مایکت یا بازار سرچ کنید ارزینجا بنظرم عالیه سرعت بالا تو این شرایط نعمته !!!

1 لایک

لطفا استخری که با نت ملی کار کنه معرفی کنید ی اگر نسخه داخلی داریم

1 لایک

با اینترنت پرو هم سایت اکسکوینکو بالا نمیاد از اینجا میشه نتیجه گرفت بهانه های آنها فقط برای کلاه برداری هست ‌. قفل شدن موجودی در صرافی جز قرارداد نیست و صرافی باید خسارت بپردازد .
.

1 لایک

لطفا پیگیر اتصال صرافی اوکی اکسچنج به سرور های داخلی باشید

1 لایک