تحلیل دوج کوین تایم فریم هفتگی

نمودار روزانه نشان می‌دهد که دوج به محدوده حیاتی ۰.۱۰ تا ۰.۱۲ دلار رسیده؛ همان سطحی که در تحلیل‌های قبلی نیز به عنوان سکوی پرتاب شناسایی شده بود. این منطقه همچنان قدرت خود را حفظ کرده و خریداران بزرگ در این محدوده فعال هستند.

• الگوی فشردگی: دوج در حال حرکت در یک مثلث متقارن است که نوسانات قیمت به تدریج کاهش یافته و فشار برای یک حرکت بزرگ در حال انباشته شدن است. این الگو معمولاً پیش از شکست‌های قیمتی قدرتمند شکل می‌گیرد.

• نقطه شکست کلیدی: سقف فشردگی و مقاومت داینامیک در محدوده ۰.۲۵ دلار قرار دارد. شکست این سطح می‌تواند سیگنال آغاز یک روند صعودی قدرتمند باشد که دوج را به سمت تارگت‌های بلندمدت سوق دهد.

• استراتژی معاملاتی: انتظار می‌رود دوج ابتدا با حرکات رنج (نوسانی) در محدوده حمایتی، نقدینگی لازم را تأمین کند و سپس حرکت صعودی خود را آغاز کند. در تایم‌فریم هفتگی، پتانسیل رشد ۵۳ درصدی تا مقاومت بعدی وجود دارد.

لطفا ارزهای دیگه هم بگین
الان به نظرتون بخرم

تا وصل شدن کامل اینترنت صبر کنید

سلام من تا قبل قطع شدن نت ترید اهرمی انجام میدادم الان تو صرافی ایرانی مثل تبدیل میشه این کارو انجام داد. امکاناتش کم نیست به نظر شما اصلا میشه بهشون اعتماد مرد

به نظرم برای معاملات فیوچرز با اهرم صرافی خارجی بهتره من توبیت و البنک و kcex را پیشنهاد میکنم بازم نظر دوستان را بپرسید

یکم صبر کنید تا نت کامل وصل بشه چارت را دقیق تر بستگی کنیم چون صرافی های ایرانی امکان خطا را دارن

من هم موافق هستم تا نت به طور کامل وصل بشه بعد میشه تحلیل جامع تری داشت نسبت به بازارها