آموزش‌های اشتباه

یادی بکنیم از دوستانی که همش آموزش آموزش میکردن و خودشونو گرگ وال استریت میدونستند و با تحلیل های ابدوغ خیاریشون تارگتهای فضاییی میدادن .

دوست عزیز من خودم یکی از کسانی هستم که آموزش دیدم.اگر کسی میگه آموزش ببین واسه خودت گفته .خود من روی ۵۶هزار حد ضررم فعال شد وخروج کردن ،و در این ریزش شروع کردم به خریدن از ۳۶به پایین خرید کردم ،خوب اگر من اموزش ندیده بودم شک نکن نمیتونستم و ترس داشتم از خرید ولی چون مطمئن هستم از این بازار و تجربه دارم و مهمتر اینکه آموزش دیدم مطمئن خرید میکنم وهیچ ترسی منو وادار به خرید ویا فروش نمیکنه پس اگر کسی بهت میگه آموزش ببین واسه خودش نگفته .واسه این میگن که یاد بگیریم،من خدا شاهده ناراحت میشم هم وطنم ضرر کنه،کسانی رو میشناسم که بدون آموزش صرف اینکه بازار رمز ارز شنیدن پول توش هست اومدن ،بعد طرف هنوز نمیدونه تتر چی هست رفته تتر خرید بعد تماس گرفته با من میگه این تتر چرا فقط روی ۱نوسان داره🧐خوب تو باشی چیکار میکنی
به امید موفقیت هم وطنان عزیزم

افرین.خوب گفتی:sweat_smile::+1:

واقعا باید یادی بکنیم ازشون :joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

فرمایشت درسته عزیز .
منظورم کسانی بود که چند روز بیشتر نیست که اومدن توی بازار و خودشونو تحلیگر و گرگ والستریت میبین و هی تارگت فضایی میدن و بقیه رو متضرر میکنن

درسته عزیز فرمایشت.
منظورم اوناییی که واقعا بلدن و تحلیل درست میکنند نبود .