نیر پروتکل - کوین ضعیف در حال تست مجدد کف

نیر پروتکل در حال حاضر یکی از کوین‌های ضعیف بازار محسوب می‌شه و داره کف قبلی خودش رو دوباره تست می‌کنه.

این رفتار قیمتی نشون‌دهنده ضعف ساختاری توی این پروژه است و احتمال شکست کف و ریزش بیشتر وجود داره.

در صورتی که قیمت نتونه از این ناحیه حمایتی دفاع کنه، ممکن است شاهد افت قابل توجهی باشیم.

برای معامله‌گرانی که پوزیشن دارن، رعایت حد ضرر ضروری است و برای ورود جدید، صبر کردن و مشاهده واکنش قیمت به این ناحیه منطقی‌تر به نظر می‌رسه.

1 لایک

انشالا کف حمایتی حفظ خواهد شد

1 لایک

امیدواریم که حفظ بشه رفیق. ولی صادقانه بگم، با توجه به ضعف حجمی که توی این ناحیه داریم، احتمال شکست هم وجود داره. بهتره استاپ لاسی زیر این کف بذاری تا اگه سناریوی بد پیش اومد، سرمایه‌ت حفظ بشه. بازار رحم نداره، مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.

1 لایک

سلام جناب اسدی بنده هم موافق هستم

تا نواحی

1.187

1.099

1.029

خروج

1.321

می تونه ریزش داشته باشه

بلند مدت بدبینانه

0.890

1 لایک

دقیقاً همین طوره. نواحی که گفتی منطقی‌ان، مخصوصاً ۱.۱۸۷ که میتونه یه کف واکنشی باشه. ولی اگه حجم فروش بالا بیاد و همون ۱.۰۲۹ هم نگه نداره، اون ۰.۸۹۰ دور از ذهن نیست.

توی این مواقع که ساختار ضعیفه، بهتره استاپ لاس رو سفت نگه داشت. بازار رحم نداره و اگه شکست بخوره، سریع میره پایین.

فعلاً منتظر واکنش قیمت به این کفا باشیم، ولی خب احتیاط واجبه.

2 لایک‌کرده

بله جناب اسدی باز اگر تحلیل های بندم چک میکنید نکاتی هست اعلام کنید

بنده از همکاری شما و دوست خوبمون علی اقا استفاده میکنم

1 لایک

دقیقا عزیز جان، مدیریت سرمایه، مدیریت ریسک، حد ضرر

این که به حجم ها نگاه میکنی ، کار بسیار عالی هست. درود بر شما

من که صرافی هام هنوز بسته است. کاری نمیتونم انجام بدم.

سلام رحیم جان، خوبی؟

1 لایک

سیلورودریابداشعلیحالشخرابه

تریدینگ ویو بدون فیلتر باز شده

برا من فقط لیست میاره ، خخخخخ

اینترنت ایرانسل واقعا داغونه

1 لایک

صرافی‌های خارجی امروز باز شدن برا من

1 لایک

بسلامتی داداش ایشالا پرسود باشی

1 لایک

دقیقاً همینطوره. سیلور و دریا هم الان توی فاز ضعف هستن و ساختار قیمتیشون خوب نیست. وقتی کوینی نتونه کف قبلیش رو نگه داره و دوباره برگرده تستش کنه، یعنی فشار فروش هنوز بالاست. اگه حجم خرید نبینیم، احتمال شکست کف زیاده. پس بهتره استاپ لاس رو سفت نگه داری و اگه پوزیشن داری حواست باشه که لیکوییدت نکنن.

1 لایک

درود بر شما جناب اسدی