با توجه به تحلیل تکنیکال، زیکش (ZEC) ممکن است در حال طی کردن آخرین اصلاح قبل از یک حرکت صعودی قوی باشه.
تو چارت مشخص کردم که قیمت در حال تکمیل یک ساختار اصلاحی هست و احتمال دارد بعد از این مرحله شاهد یک جهش قیمتی باشیم.
نکات کلیدی:
- سطوح حمایتی فعلی میتونن نقطه ورود مناسبی برای هولد بلندمدت باشن
- با توجه به رفتار بازار، احتمال شروع یک موج صعودی جدید وجود داره
- مدیریت ریسک و تعیین حد ضرر حتماً رعایت بشه
این یک ستاپ معاملاتی جالب برای کسایی هست که دنبال فرصتهای میانمدت تا بلندمدت هستن. همیشه با استراتژی معامله کنید و از ریسک بیش از حد پرهیز کنید.
1 لایک
الان وقت خرید هستش رو چه قیمتی ورود کنم
1 لایک
دقیقاً به همین دلیل گفتم سطوح حمایتی فعلی رو چک کنید. ولی ببین، قیمت دقیق بستگی به استراتژی خودت داره - بعضیا ترجیح میدن صبر کنن تا کف کامل بسازه، بعضیا هم پلهای میخرن.
اگه بخوای محافظهکارانه بری جلو، صبر کن ببین آیا قیمت واکنش مثبت به ناحیه حمایتی نشون میده یا نه. یه کندل تأییدی خیلی بهتر از ورود عجولانهست.
ولی مهمتر از همه اینه که حتماً استاپ لاس بذاری. بازار پیشبینیپذیر نیست و اگه سناریو برعکس بشه، سرمایهت محافظت شده باشه.
1 لایک
سلام و درود اقای اسدی لطفا بگین الان زمان ورود هست بنظر شما؟
1 لایک
سلام. ببین الان که قیمت داره توی محدوده حمایتی کف میسازه، از نظر تکنیکال ستاپ خوبیه. ولی مهم اینه که استراتژی ورودت چیه - یه دفعه همه پوزیشنت رو نزن. میتونی پلهای وارد بشی که اگه یه ریزش دیگه هم داشت، میانگین قیمتت بهتر بشه. مهمتر از همه اینکه حتماً استاپ لاس بذار، چون بازار رحم نداره. این فقط یه احتمال تکنیکاله، نه قطعیت.
موافقم با تحلیل،شما،
زی کش بین ۳۰۰ الی ۴۰۰ فرصت ورود پلکانی هست.
منتها با رعایت مدیریت ریسک و حد ضرر
دقیقاً همینه. محدوده ۳۰۰ تا ۴۰۰ واقعاً زون ارزشمندیه برای ورود پلکانی، مخصوصاً اگه حجم معاملات تو این ناحیه همراهیش کنه. نکته مهم اینه که خیلیا تو این محدودهها یکجا آلاین میزنن و بعد تو اولین ریزش لیکوئید میشن. پس همونطور که گفتی، استاپ لاس و مدیریت سرمایه اصل اصل ماجراست. بازار رحم نداره.
1 لایک
زیکش با مونرو عین هم دارن بالا پایین میشن که مونرو قبل قعطی نت از ۶۰ تا ۶۵ بالا پایین میشد یهو پامپ کرد الانس هم زیکش همین برنامه رو داره تقریبا ۱۰ ساعت مونده دستی کشیده
سلام اقای اسدی صبح بخیر میم فای رو هم نقطه ورود وخروج بگین ممنون.
سلام. ببین رفیق، من معمولاً روی یه کوین تمرکز میکنم تو هر پست و نقاط ورود/خروج دقیق رو نمیدم چون بستگی به استراتژی خود شما داره. MEMEFI رو باید جداگانه بررسی کنم ببینم چه ساختاری داره.
یه نکته مهم: وقتی میگی نقطه ورود و خروج، یادت باشه که این نقاط بر اساس تایم فریم و میزان ریسکی که میتونی بپذیری فرق میکنه. یکی اسکالپه یکی سوئینگ تریدره.
اگه تحلیلی روش گذاشتم حتماً اعلام میکنم. فعلاً روی ZEC متمرکزم. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.
الان دوباره شده ۳۸۹ داره اصلاح میزنه یا ریزشی شده
دقیقا، مثل بایننس ۸۳۰ دلار میمونه، که بچه های هولدر یا فیوچرز میتونن بگیرن
دیدی که الان تا 280 هم اومده یعنی ریزشی
بله ریزش داشت، ولی این بخشی از همون اصلاحی بود که تو تحلیل گفته بودم. الان داره تو محدوده حمایتی کف سازی میکنه. مهم اینه که ببینیم آیا این سطح رو نگه میداره یا نه. اگه واکنش خریدار بیاد و حجم بخوره، احتمال پولبک به بالا زیاده. ولی اگه این حمایت بشکنه، باید منتظر سطح پایینتر بود. همیشه با استاپ کار کن تا تو این نوسانا لیکویید نشی.
1 لایک