بررسی بیت کوین و محدوده های نقدینگی و عدم تعادل

سلام. بعد از حرکت بیت به محدوده 60 هزار و شدو بلندی که در تایم فریم هفتگی داره ایجاد میکنه، چارت در محدوده هایی ایمبالانس هست و باید این محدوده ها بالانس بشه. معمولا کندل های هفتگی در روند نزولی 100در صد شدو مجدد پر میشه و این بار هم احتمال بیشتر رو به این میدیم که 100 درصد شدو رو پر کنه.

محدوده 73000- 74500 نقدینگی رو داریم و محدوده 76500 هم میشه گفت محدوده عرضه و فروش رو داریم.

ایده ال اینه محدوده نقدینگی و LP رو ابتدا به سمتش بریم و بعد برای پر کردن شدو، موج نزولی بعدی رو داشته باشیم. اینکه حداقل 90 درصد شدو پر میشه به نظرم اتفاق میوفته. احتمال خیلی زیادی داره دیگه بخوایم قطعیت ندیم.

در بروزرسانی بررسی قبلی هم گفتم انتظار ی حرکت جانبی و رنج رو در دوماه اینده میشه داشت و اگر ابتدا به محدوده های نقدینگی بالا بریم پر شدن شدو بیشتر طول میکشه و میشه انتظار داشت در 30 تا 50 روز اینده اتفاق بیوفته.ممکنه اشتباه کنم ولی همونطور که گفتم این شدو طبق روال معمول چارت در موارد مشابه باید پر بشه.

هر چند جنگی راه بیوفته پرشدن شدو با واکنش بازار به جنگ تکمیل میشه.

اینکه ایا کف بیت کوین محدوده 60 هزار هست رو هم وقتی 90 درصد شدو پر شد بررسیش میکنیم.موفق باشید.

پیشنهاد خرید و فروش نیست و بررسی فقط بر اساس نقدینگی و رفتار معمول بازار هست.

4 لایک‌کرده

خب ی به روز رسانی بعد از اینکه قیمت 50 درصد شدو رو پر کرده میشه قرارداد. واکنش 50 درصد اکی بوده و ادامه روند رو میشه در هفته های اینده انتظار داشت. با توجه به اینکه 50 درصد شدو کندل هفتگی واکنش خوبی بوده بازگشت دوباره به محدوده 60 هزار رو برای هفته های اینده درنظر میگیریم.(همون 30 تا 50 روز). ی محدوده 88 هزار رو هم داریم که وقتی به محدوده 78 هزار رسیدیم بررسی کنیم احمالش رو.

روند رنج و حرکت جانبی ادامه داره. نظر شخصیه ولی انتظاری که میشه داشت اینه که تا پایان ماه اوریل قیمت بالای 60 هزار رو حفظ کنه و رنج بزنه. (حتی اگه 100 درصد شدو رو پرکنیم باز هم این محدوده رو حفظ میکنه)

1 لایک

سلام. برای هفته اینده همین روند به نظرم ادامه داشته باشه. احتمالا هم فرصت نشه بررسی رو به روز کنیم و نیازی نباشه.

1 لایک

محدوده های اصلی نقدینگی تغییر کرده و در تایم بالاتر نقدینگی جای دیگس. روند مورد انتظار هم کمی تغییر میکنه. اگر وقت شد بررسی رو میذارم.

2 لایک‌کرده

سلام. چند وقت اخیر با توجه به شرایطی که در اون هستیم به نظرم نیاز نیود بررسی داشته باشیم. هر چند انتظار داشتیم تا چندین هفته حرکت جانبی بیت رو داشته باشیم. محدوده 60 هزار هنوز محدوده جذابی هست. اگر شرایط بهتر شد یا امکانش بود امشب یا فردا شد ی بررسی جدید قرار میدم.

1 لایک

من شما رو یه چند ماهی میشه زیرنظر دارم خیلی خوب تحلیل میکنیم میشه ازتون خواهش کنم ارز نات کوین رو یه تحلیل بکنید خیلی ممنون میشم منت میزارین:folded_hands::folded_hands:

اگر فرصت شد قرار میدم. ولی در کل در چند هفته آینده محدوده ۵۴ هزار برای بیت می‌تونه در دسترس باشه و وقتی وارد این محدوده میشه آلت کوین ها هم به محدوده های پایینتری میرسن.

خیلی ممنون پس من منتظرم:rose::rose:

سلام. شرایط سختی هستیم. حرکت قیمت بیشتر وابسته یه جنگ و توییت‌ها ترامپ برای دستکاری در بازاره.

به همین دلیل با احتمال بالا انتظار میشه داشت ابتدا کف محدوده رنج زده بشه.

نقدینگی های تایم‌فریم بالابین 64 هزار تا 65 هزار دلار هست. این هم می‌تونه برای حرکت قیمت به سمت پایین جذاب باشه.

ادامه روند به نظرم تا حدودی میتونه این باشه. محدوده 50 درصد شدو و محدوده زیر شدو در روند بعدی میتونه برای موقعیت های خرید اکی باشه و این محدوده ها هم بالانس بشه.

سلام. خب با توجه به شرایطی که داریم به روز رسانی و بررسی بیت وابسته به اخبار جنگی و مذاکرات هست. منتظر شرایط عادی تری بودم برای بررسی مجدد ولی خب چه مذاکرات و توافقی اتفاق بیوفته چه مجدد جنگ و تنش ادامه پیدا کنه به نظرم این روند احتمال بیشتری داره. چیزی که میشه انتظار داشت باز هم با احتمال زیاد پر شدن شدو در محدده 60 هزار هست و قیمت میتونه در محدوده 55-60 هزار هم که نقدینگی زیر شدو هست حرکت کنه. باز هم میگم با توجه به شرایط روند میتونه تغییر کنه و این اتفاق نیوفته ولی منطقی ترین حالت تا 5 تا 6 هفته ی اینده میتونه باشه و قیمت روند و حرکت جانبی رو ادامه بده. تحلیل ها و بررسی ها رو در این شرایط زیاد بهشون اعتماد نکنید چون هر لحظه ممکنه خبر یا اتفاقی بیوفته. ممکنه اشتباه کنم ولی باز هم نظر خودم اینه که حداقل 100 درصد شدو میتونه پر بشه و محدوده قیمتی 60 هزار رو میبینیم.

به محدوده های اصلی برسیم مجدد میشه بررسی بهتری کرد.

1 لایک

سلام. صد در صد شدو بالاخره پر شد. بازار خرسی به نظرم دو تا سه ماه دیگه می‌تونه ادامه داشته باشه. انتظار اعداد زیر ۵۴ هزار دلار برای بیت با روندی که داره فعلا منطقی نیست و به نظرم می‌تونه بین ۵۴ تا ۵۹ هزار تثبیت بده. یکشنبه شب بررسی می‌کنیم. ممکنه اشتباه کنم ولی انتظار بازگشت به محدوده ۷۰ هزار رو میشه داشت مجدد.

1 لایک

به نظرم همین تاپیک رو برای روند مورد انتظار یکی دوماهه به روز رسانی کنیم بهتره. بررسی رو همینجا میذارم.دوست داشتین نظرتون رو بگین

1 لایک

بعد از اینکه به محدوده کف رنج و 100 درصد شدو رسیدیم انتظار این رو میشه داشت که قیمت تا حدودی موج نزولی رو بازیابی کنه. اینکه حالا چه اتفاق و خبری در پیش داشته باشیم رو اگر مد نظر قرار ندیم روند منطقی میتونه این باشه که قیمت مجدد به محدوده 69-70 هزار برگرده. یکی از دلایل اینه که موج نزولی که داشتیم سریع بوده و ایمبالانس (عدم تعادل) زیادی رو کندل ها داریم. در 6 تا 8 هفته اینده مجدد روند جانبی رو برای بیت میشه انتظار داشت که در نهایت موج نزولی بعدی وارد محدوده بین 54 تا 59 هزار بشه. و به نظرم محدوده 54-59 میتونه قیمت رو مجدد به بالای 85 هزار برگردونه. انتظار تشکیل الگوی تری درایو رو میشه داشت. نظر شخصیه قاعدتا. موفق باشید.

2 لایک‌کرده

پنج ساله تو این برنامه دارم نظرات دوستان رو میخونم ،برای اولین بار دارم پیام میدم ،به احترام شما مستر چارت عزیز کلاه از سر برمیداریم ،درود بر شما بابت تحلیل هاتون ،بدون شک با کلی فاصله از نفر دوم ،بهترین این برنامه هستی

1 لایک

خواهشأ اگه ممکنه تحلیل هاتون رو زود به زود بزارین ،یا حداقل یه برنامه منظم هفتگی ،دوستانی که پیگیر پیام ها و تحلیل هاتون هستن می‌دونن چقدر قابل اعتنا هست و بنظرم میشه چشم بسته پیروی کرد ازشون :ok_hand::rose:

1 لایک

یه زمانی کسایی با اسامی گربه لیکوییدی و یا نارنجی بودن که قدیمی ها یادشونه اونها هم تحلیل های نسبتا خوبی داشتن اما با ورود کلی افراد داغون و پیام های بیخود و تحلیل های خیاری همه رفتن ،لطفا شما بمون ،تحلیل کن و به این صفحه وزن بده ،کسایی که باید استفاده میکنن و لذتش رو میبرن به جون شما هم دعاش رو مستر چارت عزززییز

1 لایک

سلام عزیز. اگر بتونم کمکی بکنم دریغ نمیکنم. شرایط عادی تر بشه احتمالا هر هفته یا نهایتا دوهفته یکبار ی بررسی از بیت برای روند کوتاه مدت قرار میدم. معمولا قبل از کلوز هفتگی سعی میکنم بررسی رو بذارم. مرسی از نظر و لطفت. موفق باشی

1 لایک

سلام. فکر نکنم بررسی مجدد لازم باشه ولی اگر لازم بود نزدیک کلوز هفتگی به روز میکنم. یا در تایم پایینتر میتونیم بررسی داشته باشیم برای جزییات روند.

مستر چارت عزیز تو کارت خیلی درسته به نظرت کندل هفتگی مثبت با منفی

به نظرت می‌ره تا ۶۲؟

1 لایک