کاهش ورودی بیت‌کوین در آدرس‌های انباشت: آیا بازار کف زده؟ 🚀

:double_exclamation_mark:طبق دیتا بالا،ورودی بیت کوین به آدرس های انباشت یا Accumulation به بالاترین حد در چند سال اخیر رسیده.

:exclamation_question_mark:اما این یعنی مارکت کف زده:double_exclamation_mark:

:chart_decreasing:این اتفاق لزوماً به این معنا نیست اما هر وقت،بعد از یه ریزش سنگین که ترس تو بازار زیاد میشه،مارکت این پتانسیل رو داره که یه ریکاوری خوب انجام بده و این دیتا هم این موضوع رو تأیید میکنه.

:megaphone: هدف اصلی ریکاوری بیت کوین میتونه تا محدوده 80 هزار دلار باشه و بعد از اون،انتظار افزایش عرضه در بازار رو داریم.

تحلیل از : امید فدوی

پس تحلیل قبلیتون ک‌تا ۵۰یا ۴۰هزتر ریزش داره اون دیگه باطل شد؟ممنون میشم ارز TAoرو هم یک تحلیل بدین امروز ۳۰درصد رشد کرده آیا هنوز فرصت ورود هست؟

1 لایک

تحلیلگران همه میگن ریزش. شما طبق کدوم تکنیک میگین صعود تا 80. گمراه نکنین لطفا

1 لایک

با درود و احترام.

خانم زلیخا برای به جواب رسیدنتون و آگاهی بیشتر به پست جدیدم مراجعه کنید؛ اون وقت متوجه می‌شید که هنوز بر روی صحبتم بر اساس داده‌های بازار، هستم.

با درود و احترام.
دوست من این صحبت شما میذارم به حساب عدم شناخت بنده.

اتفاقٱ بنده به واسطۀ مسئولیتی که با گذاشتن این پست‌ها بر گردن خود احساس می‌کنم، به هیچ عنوان حاضر نیستم که خدای ناکرده حتی یک عزیز هم‌میهن خود رو گمراه کنم.

به شما هم توصیه می‌کنم حتمٱ پست جدیدم بطور کامل مطالعه بفرمایید. تا سوء تفاهمی براتون پیش اومده، از بین بره.