آموزش مدیریت ریسک

#آموزش

#مدیریت_ریسک

رعایت مدیریت ریسک و یادگیری اون خیلی مهمه، این که چقدر من تریدر باید از خودم پول بگذارم (مارجین)!

عموما ما نهایت در یک روز نیم درصد ریسک خواهیم کرد.

یعنی طی یک روز نهایت مجاز هستیم نیم درصد سرمایه فیوچرز ضرر کنیم.

پس در ابتدا امر باید یک پوزیشن مثلا لانگ باز کنید و امتحان کنید ، تا المان‌های مدیریت ریسک مخصوص خودتون رو بدست بیارید.

یک پول خیلی کم مثلا نیم دلار مارجین اولیه بگذارید با یک اهرم ثابت مثلا ۱۰، حد ضرر رو مشخص کنید زیر کف ۱ ساعته (جای ایمن تر ۴ ساعته ) ، ببینید با این حد ضرر (استاپ لاس، SL ) صرافی بهتون میگه چقدر ضرر میکنید.

این مقداری که صرافی بهتون میگه، نباید بیشتر از نیم درصد سرمایه فیوچرز باشه.

اگه بیشتر از نیم درصد هست، پس باید اهرمتون رو کوچیک تر کنید، یا مارجین رو کمتر

نکته ای که باید در نظر بگیریم ، میزان درصد استاپ هست در پوزیشن، که اونو باید روی تریدینگ ویو با استفاده از ابزار لانگ و شورت در این پلتفرم بدست بیارید.( خود این ابزار با مشخص کردن حد ضرر بهتون میگه استاپتون چند درصد است)

مثلا اگر استاپ ، ۱ درصد است، مارجین و اهرم رو تنظیم میکنید تا به میزان ریسک نیم درصد سرمایه برسیم.

از این به بعد پ اهرم رو در تمام پوزیشن ها ثابت نگه میداریم تا حرفه ای تر بشید.

پس با یک اهرم ثابت ، با استاپ ۱ درصد، و ریسک نیم درصد، به میزان مارجینی دست پیدا میکنید ، که مثلا بدست میاد ۱ دلار

حال که میزان مارجین با اهرم ثابت و استاپ ۱ درصد و ریسک نیم درصد را بدست آوردید. دیگر می‌توانید در پوزیشنهای واقعی ازش استفاده موثری کنید.

در پوزیشن واقعی اگر استاپ شما نیم درصد بشود، یعنی می‌توانید طبق مدیریت ریسک ، ۲ دلار مارجین بگذارید، با همان اهرم ثابتی که از قبل انتخاب کرده اید.

اگر استاپ شما ۲ درصد شود ، مارجین شما نیم دلار خواهد شد.

به همین ترتیب می‌توانید برای استاپ های مختلف میزان مارجین را بدست بیاورید.

سوالی داشتید بپرسید

موفق و پیروز باشید، علی

1 لایک

طبق همین متنی که نوشتم ، لازمه اضافه کنم و هشدار بدم،

کانالهایی که سیگنال ترید میدن، و برای شما لوریج مشخص میکنن،

یا حد ضرری که براتون مشخص کردن نزدیک نقطه لیکویید هست.

عملا مدیریت ریسک رو رعایت نمیکنن ، و باعث از بین رفتن سرمایه شما می‌شوند.

این سیگنالها:

سیگنالهای سمی هستند که یک عده ای که خودشون به خودشون تریدر میگن ، برن کانال بزنن و یه پولی هم بگیرن از شما تا مثلا سیگنال وی آی پی بدن ،

توجه کنید، ریکشن ها در این جور کانالها حتی دیسلایک هم مجاز نیستید بگذارید، دیگه چه برسه به کامنت .

از این کانال های سیگنال دوری کنید. و بهتره بگم فرار کنید.

1 لایک