سلام به همگی، این هم از تحلیل من روی ستاپ فعلی انس جهانی طلا.
تحلیل بازار
طلا در حال حاضر درون یک محیط کلی صعودی معامله میشه، بعد از یک حرکت تکانشی قوی که زودتر تو ساختار اتفاق افتاد. این رالی اولیه توسط یک کانال صعودی واضح پشتیبانی شد که کنترل قوی خریداران و تقاضای مداوم رو تأیید کرد. بعد از این موج تکانشی، قیمت به یک ناحیه مقاومت مهم رسید، جایی که مومنتوم صعودی متوقف شد و فشار فروش تهاجمی وارد بازار شد. این موضوع منجر به یک حرکت اصلاحی تند به سمت پایین شد که کانال صعودی کوتاهمدت رو شکست و یک پولبک عمیق رو ایجاد کرد. با وجود شدت ریزش، فروشندهها نتونستند روند کلی رو کاملاً معکوس کنند، چون قیمت در نهایت حمایت قوی رو در یک ناحیه تقاضای پایینتر پیدا کرد، جایی که علاقه خرید دوباره به طور قاطع ظاهر شد.
در حال حاضر، طلا از این حمایت یک ریباند قوی داشته، سطوح کلیدی ساختاری رو پس گرفته و یک سری کفهای بالاتر رو تشکیل داده. فاز بازیابی به یک کنسولیدیشن تبدیل شده، با قیمتی که به صورت ساید درون یک رنج واضح درست بالای ناحیه حمایت حرکت میکنه. این رنج نشوندهنده تعادل بین خریداران و فروشندههاست و به نظر میرسه جذب باشه نه توزیع. یک شکست از این رنج به سمت بالا، قدرت تجدید شده خریداران رو تأیید کرد و بایاس صعودی رو تقویت کرد. نکته مهم اینکه قیمت همچنان به یک خط حمایت صعودی مثلث احترام میذاره، که نشون میده تقاضا در سطوح به طور پیشرونده بالاتر وارد میشه.
سناریو و استراتژی من
سناریو اصلی من صعودی باقی میمونه تا زمانی که طلا بالای ناحیه حمایت حدود ۵۰۰۰ بمونه و به خط حمایت صعودی احترام بذاره. کنسولیدیشن فعلی بالای حمایت بیشتر اصلاحی به نظر میرسه تا توزیعی، که احتمال ادامه رو قویتر میکنه. یک حرکت مداوم به سمت بالا میتونه قیمت رو به سمت ناحیه مقاومت کلیدی نزدیک ۵۱۱۰ (TP1) ببره، جایی که ممکنه فروشندهها دوباره واکنش نشون بدن.
اما، یک شکست قاطع زیر ناحیه حمایت و از دست دادن ساختار صعودی، سناریو صعودی رو ضعیف میکنه و در رو به روی یک فاز اصلاحی عمیقتر باز میکنه. تا زمانی که این اتفاق نیفته، ساختار بازار، رفتار روند و دینامیک تقاضا همچنان به نفع خریدارهاست.
این ستاپی بود که دارم دنبال میکنم. ممنون از توجهتون، و همیشه ریسکتون رو مدیریت کنید.