تحلیل وضعیت نزولی اتریوم و عدم تقاضا در فوریه 📉

:double_exclamation_mark:در حالی که اتریوم از لحاظ آنچینی تو بهترین حالت خودش قرار داره،اما کماکان تقاضا برای این ارز وجود نداره.

:chart_decreasing:طبق دیتا کریپتو کوآنت،نهنگ های اتریوم همچنان علاقه ای به اتریوم ندارن و خبری از خرید و حمایت گسترده تو این ارز وجود نداره.

:red_circle: معمولاً این فاز،آخرین فاز روند نزولیه اما این وضعیت با توجه به شرایط، می‌تونه ادامه دار باشه.

:bookmark:با توجه به وضعیت موجود،ماه فوریه هم قرمز بسته میشه و انتظار ریکاوری خوب رو تو این ماه،نمیتونیم داشته باشیم.

1 لایک

:ok_hand::+1::folded_hands::clap:

تشکر بابت تحلیل خوبتون

1 لایک

با درود.

محبت دارید. سپاس:folded_hands::rose:

1 لایک

یادآوری

دوست من
همه پست‌های ارائه شده‌ی من، به منزلۀ این نیست که «حتمأ محتوای داخل اون مربوط به بنده‌ست».

بنابراین، برخی از تحلیل‌ها بطور کامل برای خودمه، اما تعداد زیادی از اونها، برای من نیست بلکه به جهت «محتوای مفیدشون» اشتراک‌گذاری می‌کنم برای دیگر هم‌میهنانم ؛شاید برای اونها هم مفید باشه. همین.

2 لایک‌کرده

سلام سولانا رو ی تحلیل میزاری آیا ۱۱۷دلار میرسه کدخروج بزنم ممنون

1 لایک

با درود و احترام.

دست به نقد به نمودار زیر، که تحلیلی از دوست عزیزم «آقا رحیم» هست؛ یه نگاهی بندازید.
مستطیل‌های آبی بیانگر تارگت‌های صعودی سولاناست.
و خطوط سبز ، احتمالات تاچ کردن قیمت سولاناست.

سلام وقت بخیر تارگت های آقا رحیم اولی زد،۵۷ ممکنه برسه که نقد بمونم؟؟؟اوردر بزارم،یا خط کف سولانا فعلا همون ۷۸ هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

2 لایک‌کرده

با درود و احترام خانم مریمی.

بنده به فرمایشات آقا رحیم، دوست خوب و خیرخواهمون کاملا باور دارم. شاید از نظر زمانی، افت و خیز داشته باشه و یا خبر غیر مترقبه‌ای بیآد و کل بازار و تحت تأثیر قرار بده؛ اما در غیر این صورت، حتمٱ اونچه که گفته، محقق میشه.

1 لایک

سلام خوب هستید امکان داره بیاد پایین تر

بیت تا 52 بیاد همه تارگت هایی که پایین هستند تاچ میشه

فردا مذاکره داریم اگر خبر بدی بشه

تارگت‌ها رو میتونه تاچ کنه

اگر مبلغ آزاد دارید از هر ارزی که پایینتر تارگت دادم اوردر خرید بذارید

یادم 12 روز جنگ یکی ارز ها 10هزار درصد در یک لحظه سود داد

بخاطر همینه میگم بکارید

2 لایک‌کرده

سلام رحیم آقا نابود شدیم من دو میلیارد ضررم

500میلیون چیکار کنم فقط به پولم برسم

1 لایک

بسیار سپاسگزارم، انشالله که رفع کسالت شده باشه،نبود شما داخل هاب کاملا مشهوده،انشالله همیشه سلامت باشید.

1 لایک