محدودیت برداشت در هات بیت

سلام
یه سوال درمورد هات بیت ذهنمو مشغول کرده
این که حد اکثر برداشت بدون احراز هویت ۱۰هزار دلار هست
یعنی من الان ۹هزار دلار واریز کنم بعد ارزی بخرم بعد ارزش پولم بشه ۱۵هزار دلار میتونم ۵هزار تا ۵هزارتا برداشت کنم تا همشو بگیرم یا نه وقتی پولم ۱۰هزار دلار شد دیگه نمیتونم هیچی برداشت کنم تا این که احراز هویت کنم

سلام
در هاتبیت و کوینکس بدون احراز هویت روزانه تا 10.000 دلار میتونی برداشت بزنی

نه آقا شهرام روزانه تا ده هزار دلار میشه برداشت کرد
:rose::rose:

اقا شهرام والا تا جايي من شنيدم توي كوينكس و بعضي صرافي هاي ديگه هم همينجوره اينجوره كه شما روزانه تا سقف ده هزار دلار حق برداشت داري اگر بيشتر بخواي برداشت كني بايد احراز هويت كني يعني اگه بخواي پول بدست اومده رو برداري روزانه تا ١٠٠٠٠ تاشو ميتوني انتقال بدي و احراز هويت هم نميخواد دوستان اگه اشتباه ميكنم اصلاح كنيد ممنونم

سقف برداشت روزانه ده هزار دلاره یعنی در روز می تونی ده هزار دلار برداشت کنی ولی من اینو جایی نه دیدم و نه شنیدم

درود . شمامیتونیدبدون احراز هویت روزانه ۱۰ هزار دلار برداشت کنید بدون مشکل خاصی

اون ده هزار تا هر روز بروزرسانی میشه و میتونی هر روز ده هزار تا برداشت کنی محض احتیاط صد دلار کمتر برداشت کن

مثلا اگر ٥٠٠٠٠ دلار بشه سرمايتون بايد فك كنم روزانه تا ١٠٠٠٠ تاشو انتقال داد كه احراز نخواد دوستان كسي كه تا حالا سود اينجوري كرده يه توضيح بده خوب ميشه الان خيلي از ماها ارزهايي داريم كه الان تقريبا بي ارزشن ولي اگر رشد كردن مثلا يه سال ديگه پولشو چجور برداريم اخه فك كنم هات بيت ايران رو تحريم كرده توي ليستش بوديم من با فيلتر ميرم

شما روزانه تا 10هزار دلار میتونی خارج کنی
روزی 10هزار تا

سلام دوست عزیز اگر با هات بیت کار میکنین بهتره با فیلتر شکن پولی کار کنین و با یه ip خارجی وارد بشین که خیالتون راحت باشه چون اکثرا با ip ایرانی مشکل دارن