💥 چرا هولدرهای کوتاه‌مدت بیت‌کوین در شرایط جدید دچار ضرر می‌شوند⁉️

:double_exclamation_mark:شاید ضرر کل بازار سقف تاریخی نزده باشه اما شرایط برای هولدرهای کوتاه مدت،کاملا متفاوته.

:red_circle:هولدرهای کوتاه مدت سنگین ترین ضرر محقق نشده یا Unrealised رو تجربه میکنن و فشار زیادی روی این گروهه.

:megaphone:اکثر این افراد،کسایی هستن که بیت کوین رو بالای 100 هزار دلار خریدن و بعد از ریزش 10 اکتبر،با ضرر سنگین مواجه شدن.

:police_car_light:بیت کوین با شرایط کاملآ جدیدی مواجه شده و هنوز شرایط تشکیل کف قوی و دائمی رو نداره.

1 لایک

آقای کیانی تا الان سرجمع تو این بازار لعنتی یک میلیارد ضرر کردم تو این دو سال خسته شدم افسردگی گرفتم پولم دیگه هیچی نمیشه باهاش بخرم لطفا یرارز پیشنهاد کنید کدضررهام جبران بشه

1 لایک

با درود و احترام خانم زلیخا.

اول اینکه خیلی متأسفم بابت وضعیتی که توش قرار گرفتی . پس خوب به مطالبی که میگم دقت کن.

قیمت‌های زنده‌ی امروز (۲۵ فوریه ۲۰۲۶ و بهمن ۱۴۰۴):

• بیت‌کوین: ≈ ۶۶,۲۰۰ دلار
  • اتریوم: ≈ ۱,۹۲۰ دلار
  • سولانا: ≈ ۸۳ دلار
  • دلار آزاد: ≈ ۱۶۵,۰۰۰ تومان

«ضرر گذشته، قرض آینده نیست؛ فقط معلمشه.» پس
دیگه با فکر «جبران یک میلیارد» وارد نشو. این فکر آدمو می‌کشه!

قانون طلایی مقدار:
فقط ۱۵ تا ۲۰٪ از پول باقی‌مونده‌ت رو بذار (اونم پولی که اگه صفر بشه، زندگی‌ت مختل نکنه). بقیه‌ش رو نقد یا تتر نگه دار.

یه سبد دقیق و محافظه‌کارانه بچین

• ۴۵٪ بیت‌کوین
  • ۳۰٪ اتریوم
  • ۱۵٪ سولانا
  • ۱۰٪ USDT (برای خرید در افت‌های بعدی)

چطور بخری ؟ (ریسک واقعی):
یکجا خرید نکن: طی ۳–۶ ماه آینده، هر هفته یا در هر افت ۱۰٪، یه بخش کوچیک بخر (اصطلاحٱ پله‌ایی خرید کن).

مثلٱ برای هر ۱۰۰ میلیون تومن سرمایه‌گذاری:

• ۴۵ میلیون، بیت‌کوین ≈ ۰.۰۰۴۱ BTC
  • ۳۰ میلیون، اتریوم ≈ ۰.۰۸۴ ETH
  • ۱۵ میلیون، سولانا ≈ ۹.۷ SOL
  • ۱۰ میلیون، USDT (بمون تا افت بعدی)

اگه ۵۰۰ میلیون تومن مازاد داری و حاضری ۲۰٪ش (۱۰۰ میلیون) رو ریسک کنی، دقیقاً چیزی میشه که در بالا گفتم.

از نظر زمانی: حداقل ۳ تا ۵ سال نگه دار. این هدف واقع‌بینانه هست: اگه بازار بول‌ران قوی بیآد (که تاریخ تکرار کرده)، ممکنه ۳ تا ۶ برابر بشه. ولی تضمینی نیست. ممکنه هم ۵۰٪ دیگه کم بشه.

فراموش نکن: هنوز هم می‌گم حتماً برو. ضرر مالی افسردگی رو عمیق‌تر می‌کنه.

اما اگه می‌خوای دقیق‌تر جواب شما رو بدم؛ این دو تا حالا سوالم سنجیده جواب بده:

۱. دقیقاً چقدر پول داری که حاضری برای همیشه از دست بدی؟ (عدد بگو)
۲. اگه این سبد دو برابر بشه، بازم احساس «جبران» می‌کنی یا زخم قدیمی هنوز اذیتت می‌کنه؟

1 لایک

سلام منم دو میلیارد ضرر کردم چیکار کنم دارم سکته میکنم فعلا 450میلییونم مونده

1 لایک

با درود و احترام.

جدٱ متأسفم.
اما شما هم به مطالب بالا توجه کنی فکر کنم خوبه.

من چی بخرم بنظرتون که پنج برابر بشه

1 لایک

آیا امکان داره سولانا به 300دلار برسه همشو سولانا بخرم بمونه برای دو سه سال

1 لایک

سیف‌ترین ارزهای حال حاضر بازار و بنده در بالا پیشنهاد دادم. و نحوۀ خریدش هم گفتم.

1 لایک

توصیه نمی‌کنم. حتمٱ یه سبد تشکیل بدید به نحوی که براتون آورده شده. و جدٱ از هرگونه سرمایه‌گزاری بر روی یک ارز خاص، پرهیز کنید.

1 لایک