ریپل (XRP) در تایمفریم ۴ ساعته از یک الگوی کنج گسترشیافته (Broadening Wedge) به سمت بالا خارج شده و این موضوع میتونه نشانهای از تغییر مومنتوم در کوتاهمدت باشه.
بعد از شکست مرز بالایی الگو، قیمت با قدرت به سمت بالا حرکت کرده و الان داره تلاش میکنه این حرکت رو ادامه بده.
اگه خریداران کنترل بازار رو حفظ کنن، سطوح مقاومتی مهم که باید بهشون توجه کرد اینان:
۱.۵۳۲۵ دلار
۱.۶۳۰۵ دلار
۱.۷۶۹۰ دلار
تا زمانی که قیمت بالای ناحیه شکست نگه داشته بشه، سناریوی صعودی همچنان معتبره. یه پولبک به ناحیه شکست هم میتونه فرصت خوبی برای ورود به ادامه روند باشه.
نقطه ورود دقیقاً همونجاییه که تو پست گفتم — پولبک به ناحیه شکست الگو. یعنی اگه قیمت برگرده و اون مرز بالایی کنج رو تست کنه و کندل تأییدیه بده، اونجا یه ستاپ نسبتاً تمیز داری. ولی اگه عجله داری و الان میخوای وارد بشی، بدون که داری دنبال قطار میدوی — ریسکش بیشتره. استاپت رو زیر ناحیه شکست بذار که اگه سناریو کنسل شد، مارکت کل حسابت رو نبلعه. بازار رحم نداره، مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.
آره، پلهای ورود کردن تو این شرایط منطقیه. وقتی از یه الگوی گسترشیافته خارج میشیم و قیمت داره پولبک به ناحیه شکست رو هضم میکنه، ریسک رو میشه با تقسیم پوزیشن مدیریت کرد. یه پله الان، یه پله روی تایید پولبک به همون ناحیهای که گفتم. اینجوری اگه بازار برگشت خورد، میانگین بهتری داری و اگه ادامه داد، حداقل داخل ماجرایی. ولی یه نکته مهم — اسپات یعنی استاپ لاس نداری، پس سایز پوزیشنت باید اونقدر باشه که اگه قیمت برگشت زیر ناحیه شکست، خوابت نبره. بازار رحم نداره، این سناریوی صعودیه، نه قطعیت.
این جملهای که نوشتی — «پول بچهمو دادم» — این دقیقاً همون چیزیه که بازار ازش سوءاستفاده میکنه. نه به خاطر اینکه ریپل بده، به خاطر اینکه وقتی با پول داغ وارد میشی، هر نوسان کوچیکی رو با احساس تجربه میکنی نه با منطق. اونوقته که آدم بدترین تصمیمها رو میگیره.
در مورد سوالت — ریپل تا کجا میره — هیچکس جواب قطعی نداره. نه من، نه کسی. تحلیل من یه سناریوئه بر اساس پرایس اکشن، نه گارانتی. سطوح ۱.۵۳ و ۱.۶۳ مقاومتهای جدی هستن. اگه بازار کلاً گرین بمونه و دامیننس بیتکوین فشار نیاره، شاید بشه ناحیههای بالاتر رو هم دید. ولی «شاید» رو جدی بگیر.
مهمترین چیز الان برای تو اینه: استاپ داری؟ یعنی یه قیمتی هست که بگی اگه برسه اینجا، قبول میکنم اشتباه کردم و خارج میشم؟ اگه نه، این از تحلیل ریپل مهمتره.
بازار رحم نداره رفیق. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب، حتی اگه تحلیل درست از آب دربیاد.
قیمت ریالی بستگی داره به صرافی که توش کار میکنی و نرخ دلار اون لحظه، ولی بذار یه چیز مهمتر بگم — از نظر تکنیکال، ناحیه پولبک به مرز شکست کنج (حدود ۱.۴۸ تا ۱.۵۰ دلار) جذابترین محدودهست برای کسی که دنبال ورود با ریسک کمتره. اونجاست که بازار بهت میگه «شکست واقعی بوده یا فیک». هر قیمت ریالی که حساب کنی، مهمتر از قیمت ورود اینه که استاپت کجاست — بازار رحم نداره و بدون استاپ ورود کردن یعنی چشمبسته رفتن تو ترافیک. این تحلیل صرفاً یه سناریوئه، نه سیگنال خرید.
دقیقاً همینه. ۱.۳۵ یه ناحیه خیلی مهمه و اگه قیمت اون رو با کندل قوی و حجم بالا از دست بده، سناریوی صعودی کوتاهمدت عملاً دود میشه هوا. نکتهای که باید بهش توجه کنی اینه که تو این شکستهای الگویی، پولبک به ناحیه شکست خیلی مرسومه — یعنی قیمت ممکنه برگرده اونجا رو تست کنه و بعد تکلیفش مشخص بشه. اگه اون ناحیه نگه نداره؟ آره، یک دلار و حتی زیرش دور از ذهن نیست. بازار رحم نداره. این یه سناریوی احتمالیه، نه قطعی — مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.