👁صــــــــــرافی های ایرانی💱

یکی از صرافیهای ایرانی رو ظهر بازش کردم که ببینم میشه خریدو فروش زد یانه،،،دیدم باز شده ،ولی هر ارزی که داریو فقط با تتر میتونستی بفروشی،،نه تومان،…‌خیلی جالب بود…!!!یعنی…:laughing::laughing::laughing::laughing::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک

یعنی تمن ترررررر :rofl::rofl: :joy:

1 لایک

نه منظورم اینی نبود که شما گفتی،.منظور یچی دیگه بود…

1 لایک

مهرداد عزیزم، در مدت زمانی که اینترنت مشکل داشته و دارد به جرات میتونم بگم صرافی بیت پین واقعا با تمام قدرت کار کرده ، نظرت چیه داداش

سامان اتفاقا همین اسمی که گفتیو گفتم این کارو کرده…:laughing::laughing::laughing::laughing:ضاهرش قدرتمنده، بری توش اصن یه وضعیه…:joy::joy::joy::joy:

1 لایک

چرا وقتی میخوام پولامو بکشم بیرون خطا میده ؟ به پشتیبانی گفتم میگن اختلال بانکیه بعد تعطیلات درست میشه

1 لایک

کی درخواست برداشت زدی؟کدوم صرافی؟

1 لایک

بیت پین

همین امروز برداشت زدم اما نشد

حالا واسا تعطیلات تموم شه.طبیعیه.فردا ساعت ۱۱ صبح بزن ببیین اخطار میده

1 لایک

سلام داداش راستش منم تو صرافی تبدیل پول دارم 150 تومن ولی سقف برداشت روزانه 50 تومن گذاشته ینی 3 روز باید صبر کنم تا پولمو بکشم بیرون خییییلی نگرانم

1 لایک

اکثر صرافیا سقف۲۰۰ تومنی دارن.اونم بستگی به سطح کاربریت داره..بولی ۵۰ تومنو نشنیدم.شاید جدیدا اینطوری شده

1 لایک

:joy: ای داد بی داد

من مبلغ بالا ندارم ولی مبالغ کم خیلی خوب کار کرده ، خدایی مهرداد کارت به کارتش اگر ده دقیقه طول بکشته ولی تون کوینش به تون کیپر زیر یک دقیقه است ، مگر اینکه مبالغ بالا اینجوری باشه

در هر صورت جنگ شد مهرداد :cry: ، من شخصا با عقلِ نصفه ائی که دارم حس میکنم بیت کوین تا هشتاد هزار بالا میره و بعد کفِ نزدیک به شست هزارتا را ثبت میکنه و بعد دوباره تا هفتاد و پنج بالا میره و بعد کفِ نهایی نزدیک به پنجاه هزارتا را ثبت میکنه و بعد صعود اصلیش شروع میشه و این پروسه تا حدود اردیبهشت طول میکشه

این روندی هستش که رفتار چارتش داره داد میزنه ، بازم میگم من در حد عقلِ نصفه اَم تحلیل میکنم ، نظرت چیه مهرداد عزیزم

:folded_hands:

ببین سامان من تو این چند سالی که وارد بازار شدم، ۲ بار بیت کوین خریدم.اونم واسه یکی دیگه.من کارم بیت کوین نیست.چون من دنبال توکن های زود بازدهم،زیر نظر میگیرمشون.از ۱ دقیقه تا ۱ ساعت یا نهایت ۱ روز.فقط خرید آسان.ولی از رو بیت کوین الگو میگیرم و آنالیز میکنم.الان که زیاد این کارو نمیکنم.فقط نیگاه میکنم که رکورد خودمو بزنم.بازی شده برام.

1 لایک

جالب بود ، این ترکیبی که برای ترید در دستور کار داری واقعا پربازده هستش چون تا حدودی به همین شکل کار میکنم اما نَ به قدرت شما و تجربه شما مهرداد جان

بیت کوین مثل چراغ راه میمونه و تا الان تونستم به این شیوه که گفتی با اهرم دو تا ده در ارزهایی مثل تون کوین یا آدآ یا atom یا avax کار کنم

میم کوینها را جرات نمیکنم با اینکه سودهای وحشتناک دارند

اما در کل هولدر هستم و فیوچر یا همان فیوچرز را به هیچ کس پیشنهاد نکردم چون واقعا باید به قول شما جنونش را داشته باشی ، همین گذری فیوچر کار کردنم هم باعث شد نصف موهای سرم سفید بشه

یه سوال ازت دارم مهرداد ، اگر بخواهی یک ارز پربازده برای تمام فصول را برای فیوچرز پیشنهاد بدی ، نامش چیست

لطف میکنی اگر پاسخ محکم بدی چون میخوام از تجربه ایی که داری استفاده کنم و مدتی روش کار کنم

ممنون مهرداد جآن که به پیامها اهمیت میدی و پاسخ کامل میفرستی

سامان جان به نظر من فقط بیت کوینه برای تمام فصول.ولی هیچ ارزشی نداره.تازه اگه درست گفته باشم برای تمام فصول.من سرمایمو هیچ وقت نمیخوابونم واسه درصدایه کم و پر استرس.چون ارزی مثه بیت کوین تو تله میوفتی.مثه الان.تا ۴ نفر میگن بفروش روت تاثیر میذاره..ارزی که توش استرس بیاره و هی بخوای کف مشخص کنی و هی استراتژی عوض کنی فایده نداره.من آدم صبوری واسه خودم نیستم،ولی بینهایت محتاط عمل میکنم.ریسک به هیچ عنوان نمیکنم.اصلا هم خبرو دنبال نمیکنم.و روشم کلا فرق میکنه.من توکن یا شت کوین و میم کوین پیدا میکنم.با کندل ها و فقط به تکنیکال کار دارم.فاندا واسه من اهمیت نداره.وارد خبر بشی ترس فروش و شوق خرید میوفته تو مغزت و شرطی میشه مغزت.و خیلی چیزهای دیگه و فرمول های دیگه هست که با پبام نمیشه گفت.همین…:sign_of_the_horns:

1 لایک

عالی بود مهرداد عزیز، ممنون که زمان گذاشتی و بسیار مفید نوشتی ، بینش تکنیکال در تایم فریم کوتاه و توکنهایی که در تایم کوتاه پر بازده بودنشون ثابت شده ، فیوچرز با این شکل لذت بخش خواهد بود و هر بار که پشت مانیتور میشینی مثل یک غذای لذتبخش خواهد بود و وقتی پا میشی پرونده را باسود میبندی و شب در خواب دیگر استرس این را نداری صبح بیدار بشی ببینی لیکویید شدی

سلطانِ فیوچرز نامنظمِ چیریکی ، استاد مهرداد

تو روحت سامان،ترکیدم از خنده…:rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک

سلام خدمت اساتیدمحترم کسی میتونه کمکم کنه من میخوام نات کوین بخرم انتقال بدم به کیف پول تراس ولت یاتونکیپرمیخواستم ببینم میشه توی همون کیف پول تبدیلش کردبعدابه تتر

سلام عزیز.خوش اومدی.شما مگه تراست ولت و تونکیپرتون باز هم میشه که بخواین تبدیل کنین.؟

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

سربازتم مهرداد خآن