پشیمانی از نخریدن ارز

توروخدا جواب بدید.میخام شیبا رو بخرم از کافه ارز دوتا شبکه گذاشته ERC20 و BEP20 میخام انتقال بدم تراست ولت کدوم شبکه رو باید انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟BEP20 کارمزدش کمتره!توروخدا راهنمایی کنید از کجا باید بدونم کدوم شبکه و انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

اولا که اگر چندماهه بعد میخوای بفروشی بذار توی صرافی بمونه من همینکارو کردم چون کارمزد انتقالش بالاس
ولی میخوای انتقال بدی بت trc انتقال بده کارمزدش کمتره

اکس نوین رو نصب کن و از پشتیبان انلاینش کمک بگیر

دوست من توی کیفت اول ببین روی کدوم شبکه هست اگه ت ولتی روی ERC20یعنی اتریوم هست وکارمزدش زیاد هست

شبکهBEP20 رو انتخاب کنید چون کارمزدش پایینتره اون یکی شبکه اتریوم هست که کارمزد بالایی داره و بصرفه نیست

توی تراست ولت بخوای لینک کیف رو بگیری زیرش نوشته بر چه پایه ای

داداش تتر ببر کوینکس بخر دیگه لقمه رو اینقد دور نده دور سرت ادمین میدونیم ربات نیستی تایید مشکل این بنده خدا حل بشه

چرا وقتی چیزی نمیدونی‌اطلاعات‌غلط به مردم میدی ، اگه bep20 رو انتخاب کنه کل پولش از بین میره ،، شبکه این ارز erc20 هست ،، اگه اومدی تو این بازار بدون اطلاعات چیزی ننویس ،، یه نفر بدبخت میشه

فقط‌روی‌erc20 میتونی این کار رو بکنی ، فقططططط

سلام.جناب هيچ کدام از این دو … یک راه بینهایت ساده بهت میگم هر کی نمیدونه انجام بده , اولین مرحله دو تا صرافی معتبر اول کوینکس CoineX و دومی هات بيت Hotbit ثبت نام كن و نیاز به تغيير ip نيست و تحريم ايران نيست ، نگران نباشید , چون اکثر دوستان تازه کار هستند و با ارز آشنا شدن و از ترید و خرید و فروش زیاد نمیدونن بنظر شخصی خودم هات بیت واسهشون بهتره بینهایت ساده است فقط یکم کارمزدش بیشتر البته اونقدری نیست که بترسید اصلا هیچی نیست خودتون متوجه میشید وقتی باهاش کار کنید به چشم نمیاد , خب بریم واسه آموزش اول یا از سایت یا app از فروشگاه گوگل نصبش کنید و از یک صرافی ایرانی تتر بخرید تتر چند نمونه است بر روی شبکه اتریوم و ترون و غیره داره که گزینه شما فقط تتر روی شبکه ترون است چون هیچ کارمزدی نداره و فقط کارمزد شبکه ازتون یک تتر کم میکنه که جای نگرانی نیست و تو یک روز میتونید جبرانش کنید حتما TRC-20 انتخاب كنيد و از صرافی خارجی آدرس تتر trc20 رو کپی کنید و به اون صرافی بفرستید کمتر از دو دقه واسهتون ارسال میشه … و بعد تو صرافی خارجی خیلی راحت با قیمتهایی که لحظه ایی هستند ساده خرید کنید . و اینطوری میتونید در کنار یک ارز چندین ارز دیگه هم بخرید و ساده با این کار ترید آشنا بشید … و توجه کنید ارزانترین تتر روی شبکه ترون مساوی با صفر است و از BEP2 ، BEP20 , OMNI ,ERC20 استفاده نكنيد ، البته BEP جفتشون تقريبا كارمزدشون كمه و omni و Erc20 نابود ميكنه بويژه واسه كسيكه خرید زیر پنج تا ده میلیون بخواهد انجام بده و كارمزد هم بستگی به شلوغی شبکه داره بیشتر یا کمتر باشه , و کل مطلب فقط سعی کنید از اون گزینه ایی استفاده کنید که کارتون رو راه بندازه و جیبتون خالی نکنه , موفق باشید و ان شاءالله فایده واسه خیلیها داشته باشه