بازار کریپتو داره آروم میشه؛ نشانه‌ای که نباید نادیده بگیری 📈

در بازارهای فیوچرز بایننس، حجم معاملات بیت‌کوین دوباره شروع کرده به پیشی گرفتن از حجم معاملات آلت‌کوین‌ها.

از نظر تاریخی، دوره‌هایی مثل الان که مشارکت ریتیل (کاربران خرده) در معاملات آلت‌کوین‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کنه، معمولاً با شرایطی همزمان میشه که بازار به کف کلی خودش نزدیکه.

به زبان ساده‌تر، این نوع آرامش و کاهش هیجان در آلت‌کوین‌ها، یه سیگنال کلاسیکه که تاریخ کریپتو بارها نشونش داده.

سلام
درست هست که نتیجه بازار رو به نوسانات معقول و آروم شده ولی به نظر ام با شرایط جنگ ایران و آمریکا و تغیرات تورمی جهانی قیمت باید با شرایط کنونی مطابقت کنه که نظرم اینه با کمی صبر ریزش حدود 20 درصدی رو تجربه میکنیم و دوباره یک کف واقعی میبینیم
سپاس

ممنون از نظرتون. :+1:
نکته خوبیه. ریسک‌های ژئوپلیتیک مثل تنش‌های ایران و آمریکا و فشارهای تورمی جهانی قطعاً متغیرهایی هستن که تحلیل تکنیکال به تنهایی نمی‌تونه اون‌ها رو پوشش بده. یه ریزش ۲۰ درصدی در این شرایط کاملاً محتمله و اگر اتفاق بیفته، می‌تونه همون کف معتبری باشه که بازار بهش نیاز داره. در کل، ترکیب تحلیل تکنیکال با فاندامنتال‌های کلان اقتصادی همیشه تصویر دقیق‌تری میده.

2 لایک‌کرده

سلام من الان کانالتون رو دیدم خواستم بگم تحلیل و نظرتون درباره ارز زیکش چجوریه ؟؟؟ چون میخوام ببینم الام موقع سرمایه گذاری روی این ارز هست
چون من مبلغ 60 میلیون رو روی این ارز حساب کردم از ابان 1402 تا ابان 1404 یه رشد 5.700% داشته و نسبت به ارز های دیگه بازهی فوق العاده ای داشته

ممنون میشم پاسخ بدید :slightly_smiling_face:

1 لایک

خیلی وقت پیش باید خروج می‌زدی ،ورودت رو چند بوده