درودبرتردرهای موفق.رفیق نگران دارائیت نباش.اگرحتی۳۰درصدهم منفی هستی.در حباب تتر اشتباه نکن.فروشنده نباش.اگر تونستی کمی تتر داخل صرافی داخلی تهیه کن.در اصلاح کوینهای خوب یا کوینهای که داری میانگین کم کن.باتجربه ها خوب میدونن.خداشاهده ۵سال کاملا تریدمیکنم.هرسال اخر بهمن کاملا چه درسودیا منفی نقد میکنم.ازاول اردیبهشت دوباره شروع به خرید ۱۵کوین اول بازار میکنم.ضرری ندیدم.فقط عامل منفی شدنم گوش دادن به تحلیل این وان بوده.شماهم فقط به خودت باورداشته باش.سره جدت فقط پولی که نیاز شدید نداری.تااول خرداد همین داستانه.به هیچ وجه نوسان نگیر.که فقط کارمزدبه صرافی میدی.ازتترگرفتی نوش جانت.پرصودموفق باشید.
3 لایککرده
سلام دوست عزیز.(فقط عامل منفی شدنم گوش دادن به حرف اینو اون بوده.و به خودت باور داشته باش)در مورد حرفهای دیگت نظری ندارم.ولی اون جمله ای که نوشتی داخل پرانتز گذاشتمو، باید با آب طلا نوشت.![]()
![]()
1 لایک
سلام دوست عزیز واقعا عجب نصیحت خوبی بود لذت بردم از جمله ی زیبایی که گفتین(ضررها به خاطر گوش دادن به حرف دیگرانه)
اما من خودم رفتم روی 158 تتر خریدم و الان توی ضررم به نظرتون بفروشم یا نگه دارم؟
پولم رو هم کاریش ندارم ولی میخوام سود کنه
اگر قراره نگه دارم تقریبا تا کی تتر میاد بالا دوباره؟
1 لایک
کسی ارز جلی مای جلی نمیدونه عاقبتش چی میشه
1 لایک
رفیق شرمنده.پولتو فعلا دور نریز.اگرهم هر شت یاتوکن یا کوین گرفتی فدای سرت.یاانتخاب خودت بوده یاباسیگنال کسی گرفتی.اگر سودکردی نوش جونت.اگرهم ضررکردی یک تجربه.پس العان دمبال نتیجه نباش.چون فقط به خودت اسیب میرسونی