یک تجربه کوچولو از یک تریدر کوچولو

ارزهایی را برای ترید انتخاب کنید که توزیعِ عادلانه تری بین عموم داشته باشند و نهنگهای کوچک و کمتری داشته باشند

کاردانو و تون کوین با اینکه نهنگهای بزرگی دارند ولی درصد توزیع عادلانه قابل قبولی بین عموم دارند و در نتیجه رفتارِ چارتِ این دو ارز طبیعی تر و در قالبِ شابلونِ فیبوناچی بیشتر نمود پیدا میکنند

هر توکنی که نهنگهای بزرگتر و بیشتری داشته باشد به الگوی رفتاری که (فرمایشی) نامیده میشود تمایل بیشتری دارد و نمیتوان روی رفتار کندلها حساب باز کرد و درصد لیکویید بیشتری دارد

الگوی فیبوناچی در اصل الگوی روانشناسی است که بر اساس رفتار احساسی عموم مردم در خرید و فروشها شکل گرفته و هر ارزی که توزیع عادلانه بهتری داشته باشد در این الگو بهتر عمل میکند

به زبان ساده تر کندل سازی و لیکویید شدن سرمایه های خُرد در آن کمتر اتفاق می افتد و کندلها بر اساس رفتار جمعی شکل میگیرند و دستکاری کمتری از سمت نهنگها اعمال میشود

بر این اساس ، بیت کوین واقعا خطرناک است و شاهد بودید که در طول عمر خود چه لیکوییدهای بزرگی را به جامعه کریپتو اعمال کرده

5 لایک‌کرده

عالی،ولی بنظر میرسه نوسانات بیت نسبت به گذشته کمتر شده

2 لایک‌کرده

:pushpin: نکته خیلی مهم قبل از خرید
قبل از هر خرید: :check_mark: تحقیق کن (تیم، محصول، کاربرد)
:check_mark: حجم معاملات و نقدینگی بررسی کن
:check_mark: توکن‌های خیلی جدید و بدون تیم مشخص رو با احتیاط زیاد ببین �

:green_circle: اگر بخوای منطقی و آینده‌دار انتخاب کنی
:small_blue_diamond: ۱) پروژه‌های بزرگی که بنیاد دارن
این‌ها معمولاً در اصلاح‌ها کمتر ریزش می‌کنن و سریع‌تر بازیابی می‌شن:
:diamond_with_a_dot: اتریوم (ETH) – کاربرد دیفای و NFT
:diamond_with_a_dot: کاردانو (ADA) – پروژه هوشمند قراردادها
:diamond_with_a_dot: تون‌کوین (TON) – بلاک‌چین با کاربرد در پیام‌رسان‌ها و خدمات واقعی �

1 لایک

چرا بعضیا اسرار دارن که خرید طلا خوبه الان خیلی ریزشی

1 لایک

عالی بود حسین جآن :folded_hands::clap::ok_hand:

1 لایک

ریزشش موقت است و صعود بزرگی در پیش است

2 لایک‌کرده

من شخصا با کاردانو راحتم آیلی ولی خب دوستان زیادی هستن که فقط با بیت کوین فیوچرز کار میکنن و سود خوبی هم میگیرن

سهام بورسی در کف قیمت بهترن

1 لایک

موافقم آیلی ولی تاحالا کار نکردم

1 لایک

من خودم هم غفلت کردم زیاد چوبشو خوردم کاش همونجا بودم

1 لایک

موقعیت خوب بازم پیش میاد آیلی

1 لایک

بله آن شاالله باز بشه ،بنظرم موقعیت‌های خوبی بده

2 لایک‌کرده

This text will be blurred

کوچلو .در رویای واقعی نام غول اعظیم جوثه که نامش کوچلو هست وچندباری به قصد بیدارشدن پیش رفت هم چون زمان نرسیده بود مجدد به استراحت خوابید وشما کوچلو که گفتید آگاهم اما اززبان شما بهترمیشود آگاه شد حالا هیس کوچلو خواب هست بیدارش نکنید

برام جالب بود لطفا بیشتر آگاهم کنید ، شما به احتمال زیاد فارسی زبانی هستید که مدت زیادی خارج از کشور بوده ، حالا میفرمائید چه کنم ، بیدار شوم یا بخوابم و ساکت شوم؟

1 لایک

سلام نمیدونم چطور فکر کردید که من مدت زیادی درخارج ازکشورزندگی کردم درحالی که من هنوزازخاک کشورم بیرون نرفتم چون برام هیچ جا ایران نمیشه دل رفتن راندارم

آخه جناب از متن شما هیچی نفهمیدم ، بابام بهم میگه دوزاریم کجه ، واقعا هم همینطوره ، پس لطفا کمی بیشتر توضیح بدید چون جالب بود