تتر قبلا گفتم رو ۱۴۰ و در نهایت ۱۳۶و ۵ بیاد.از ۱۶۷ هزار ۲۲٪ کم کنی میشه ۱۳۶.تکنیکالش.فانداش دیگه……
انسانیت یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟
تا الان هیچ نظام سرمایه داری بهتر از نظریه ادم اسمیت نبوده(.بازار آزاد).دولت حق دخالت نداشته باشه.بی عیب ترین نظام نسبت به بقیه نظام هایه سرمایه داریه دیکره
اقتصاد سوسیالیسم چی میگه.؟
یعنی بُرد بُرد باشه و فقط از اجزای انسانیش کار نکشه و در کنار قویتر شدن خودش به انسانهایی که زیر دستش کار میکنن آرامش و آسایش بده
مهرداد همه دارن بهم حمله میکنن
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با ملت من سیکل هم ندارم ، فقط عاشقِ مرآمِ استادم مهرداد شدم
بزار حمله کنن.باید گنده باشی که بهت حمله کنن.تعریف و تمجید حال نمیده.
از این بنده خدا پرسیدم که گفت اقتصاد سوسیالیسمی نتیجش یک فریبه بزرگه.خواستم اقتصاد سوسیالیسمی رو در یک خط بگه.و بگه کدوم کشورا اقتصادشون بر پایه سوسیالیسمه
اصلا اینجوری نیس.از پشت این عینک اگه بخوای به کریپتو نگاه کنی ۱۰۰۰ تا طرح های شیطانی بدتر از این هست.که توش هستی ولی خبر نداری.
عاشقتم پسر ، بهم انرژی میدی ، مهرداد تو با شخصیتت جلو میری ، اصلا کاری نداری من از کلامت خوشم بیاد یا نَ ، بلکه اگر انرژی خوب بهم میدی در اصل این مرآم خودت هستش و شخصیتت اینجور است
مهرداد میدونی جریانم چیه،
تا وقتی موضع گیری میکردم در عذاب بودم ، ولی وقتی از ماجرا خودم را بیرون کشیدم و به دو طرف موضع نگاه کردم ، دیدم نور از تاریکی متولد میشه و تاریکی از نور متولد میشه، و هر دو ارزشمند است ولی ارزشِ من به هیچ کدوم وابسته نیست ، بیداریم ارزش داشت و راحت شدم پسر
از چی موضع گیری میکردی که در عذاب بودی؟
درود
اگر نظرات مارکس خونده باشین که قطعا همینطور هست. قائلند که شر از جایی شروع شد که نظام سرمایه ای و مالکیت خصوصی شروع شد. مثلا اشاره می کنند که جوامع ابتدایی که دوران طلایی عصر بشر بوده همه چیز اشتراکی بوده و باید ما به کمونیسم ابتدایی برگردیم. به بیان دقیقتر شر که همان نظام سرمایه ای هست باید از بین برود.
سلام مجدد
بله برخی نظر شما رو قبول دارند که ما در اقتصاد مفهوم 《کارایی اقتصادی》 باید داشته باشیم و بهترین اقتصاد، اقتصاد کارآمد است جایی که نفع هر دو طرف رعایت بشه اما اگر بخواهیم دقیقتر بحث کنیم عملا کارایی اقتصادی نمیشه جاری بشه ..سرمایه داری مبتنی بر رقابت سنگین هست. مثلا در همین بازار رمز ارز یک عده ای می برند و یک عده بازنده هستند. یا یک شرکت امروز در عرصه هست. فردا جاش یک شرکت دیگه میگیره ….
مفهوم کارایی اقتصادی بعضی اقتصاد دان ها قبول ندارند. اگر شما قبول داری میشه بگید چرا در حوزه کریپتو فعالیت دارید؟
ی منزل مسکونی در اراک رو زدن چقدر آدم بیگناه کشته میشه
مهرداد ، دقیقا از خوده (موضع گیری) در عذاب بودم و اینکه خودم را در زندگی مجبور میکردم در یک طرف ماجراهای گوناگون واستم و طرف مقابل را بکوبم
و چقدر شما نثر زیبایی دارید آنهم در این وقت از بامداد
و اما پاسخ
من فقط و فقط برای به چالش کشیدنِ مغزم و قویتر شدنِ ذهنیتم در کریپتو فعالیت دارم ، چون به این نتیجه رسیدم که بیشترین فشار ذهنی و سخت ترین ورزشِ ذهنی وقتی است که پایه چارت نشستم ولی دیگر مثل گذشته سرمایه زندگیم را نمیگذارم و فقط باهاش کلنجار میرم
راجب اقتصاد هم فقط یک کلام میگم ، خوبه که انسان هر کاری در هر سطحی میکنه ، (محبت) را چراغِ راهش قرار بده ، مثلا اگر قرار است رقابت کنیم اما اصل محبت را در نظر داشته باشیم
مِی بوخوریم و رقابت کنیم و حتی همدیگر را سرویس کنیم اما دلِ مردم و همدیگر را نشکنیم
گرفتم.همیشه خودتو از خودت بکش بیرون و به عنوان سوم شخص به داستان نگاه کن.اینجوری دیگه موضع نمیگیری.موضع گیری در برابر ناحق بودن خوبه.ولی واسه چیزایه دیگه وقت تلف کردنه.مسیرت درسته.ممکنه از تاریکی ام عبور کرده باشی یا در حال عبوری.ولی آدم موفقی میشی سامان.خودت باش در همه جا بدون روتوش.اونوقت میفهمی به کجاها میرسی.صداقت،صبر،تلاش، بیدارت میکنه.و گوشه ای از حقیقته همه چیو میفهمی….
مهرداد اینو بخون در جوابت در جایی دیگر نوشتم
مهرداد یه چی میگم ببین باهاش آشنا هستی ،چون الان همین را به شکلِ پنهان در کلامت گفتی ، وقتی اصول را یاد میگیرم و با اصول جلو میرم ، چارت میتونه لِه کنه منو
ولی بعد از یه مدت که چارت لِه کرد منو ، و به اندازه کافی ذهنیت جآنی و نشکن داشته باشم ، ذهنم میتونه به اندازه چارت کثیف و بدجنس عمل کنه و اونجاست که سود شروع میشه
کلنجارو خوب اومدی….![]()