یک موقعیت خوب برای خرید

رمزارز هارمونی one در صرافی بیت پین در موقعیت خوبی برای خرید و هولد کردنِ آن قرار دارد ، این تحلیل را بر اساس چارتِ آن از سال دو هزار و بیست تا الآن تشخیص دادم

دوستان لطفاً نظرتان را برام بنویسید و بدون بررسی لازم بهیچ عنوان خرید نکنید ، ولی من خودم خرید کردم و بسیار صبورم ،میتواند در تایم فریم یک ساعته تا قیمت ۰.۰۰۲۲ دلار ریزش کند ولی در بلند مدت مستعد یک خیزش بزرگ است

جفت ارز ONE/IRT را انتخاب کنید چون دلار کاهشی هستش

استاد مهرداد عزیزم خوشحال میشم بررسی کنید

از این به بعد مطلب بذارم حتما نامِ استاد عزیزم مهرداد را در انتها مینویسم:prince:

2 لایک‌کرده

از عوامل صرافی بیت پین نیستی؟

1 لایک

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

نَ ، به کائنات سوگند نَ

فقط یک تریدر هولدر کوچولو هستم که از بی حوصلگی دونسته هام را که فقط به درد خودم میخورد به اشتراک میذارم

شرمنده که مورد قبول شما نبود بزرگوار

1 لایک

میشه بگی تتر تا کجا پایین میاد لطفا

1 لایک

کارشناسان داخلی قیمت تتر را بین صد و بیست تا صد و سی هزار تومان پیش بینی میکنند ، یعنی دلار در ایران بین صد و بیست تا صد و سی هزار تومان آرام میگیرد

اما در عرصه بین المللی وضعیت بازار مالی امریکا در حال وارد شدن به یک بحران بزرگ است و این از خیلی وقت پیش توسط بزرگترین کارشناسان پیش بینی شده و حتی ممکن است به زیر صد و بیست هزار تومان هم ریزش کند

خرید توکن طلا در صرافیهای معتبر ایران به صورت جفت ارز طلا بر اساس تومان برای حفظ سرمایه بهترین کار است

رمز ارزهای دیگه بسیار خطرناک است

بهترین کار این است که اگر سرمایه ائی برای رمزارز کنار گذاشتید ،آنرا در صرافیهای معتبر ایران توکن طلا بخرید و بگذارید بماند

و یک اصل کلی این است که نهایتاً پنج الی ده درصد از کل سرمایه نقدی خود را به رمزارز اختصاص بدهید و باقی را طلا و نقره فیزیکی بخرید

تتر الآن حدود صد و چهل و پنج هزار تومان است و ریزش ان ادامه دارد

و کلام آخر اینکه با دیگران هم مشورت کنید و فقط به کلامِ ناپخته من اکتفا نکنید

1 لایک

عالی

بنظرم هفتگی تا ۱۱۰٫۰۰۰ هم نوسانی بیاد

خرید اسپات طلا در طلایه و بورس هم خوبه با امنیت بالاتر از فیزیکی

1 لایک

بله ممکن است تا این حد هم ریزش کند

امریکا در لبه یک پرتگاه اقتصادی بود و با حمله به ایران وضعیتش خطرناکتر هم شد

فقط یک نکته و ان اینکه برای خرید طلا تا دلارِ صدوبیست الی صدوسی هزار تومن صبر کنید و وقتی دلار به این محدوده رسید ، ریال را به طلا تبدیل کنید ، حالا چه در صرافی و یا صندوقهای طلا

1 لایک

استاد خسته نباشید منظور از جفت ارز چیه وتتر هم مياد پایین گفتید

درود می تونید توضیح بدید که چطور اقتصاد آمریکا لبه پرتگاه بود؟

1 لایک

دیروز یکی از بچه ها یک مطلب بسیار خوب منتشر کرد که منم از خیلی وقت پیش در جریانش بودم

موضوع مربوط به اوراق قرضه ائی هستش که در ازاء بدهی چند تریلیون دلاری در دست دیگر کشورها دارد

مثل کسی که بدهکار است و سفته داده

جنگ هم باعث شد هزینه بسیار زیادی را متحمل شود

چند ده میلیارد دلار به شکل مستقیم برای امریکا این جنگ هزینه داشته ، بجز بحران انرژی که در جهان شکل گرفته

سلام ، بخدا من استاد نیستم و تازه کارم ، فقط مطالبی که از تحلیلگران بزرگ میخوانم را به اشتراک میذارم ، از خودم هیچی ندارم

جفت ارز به زبان ساده یعنی شما در صرافی یا ریال دارید یا تتر ، و در همان صرافی توکن ارزهای مختلف را یا با ریال معامله میکنند یا با تتر ، مثلا شما ریال میدهید و بیت کوین میخرید و بر عکس بیت کوین میدهید و ریال دریافت میکنید که میشود جفت ارز بیت کوین ریال

و وقتی تتر دارید و تتر میدهید تا بیت کوین دریافت کنید یا بیت کوین میدهید تا تتر دریافت کنید ، میشود جفت ارز بیت کوین تتر

در اصل میشود جفت کردنِ ارزهای مختلف با استیبل کوینهای مختلف

کریپتو طرح شیطانی مافیای ثروت جهانی برای دزدی از سرمایه مردم جهان

1 لایک

مبادله کالا با کالا در گذشته تبدیل شد به مبادله کالا با پول و الآن داریم وارد عصر جدید یعنی ارز دیجیتال بین المللی میشیم و در ابتدا راه قرار دارد و صد در صد حق دارید بهش شک کنید و به چشم هم دود شدن سرمایه مردم را میبینیم ، دنیای رمزارز در حال حاضر بسیار خطرناک است و نیاز به تجربه بسیاری دارد تا سود بدهد ولی در آینده دنیا را بطور کامل فتح خواهد کرد

در هر صورت دنیای سرمایه داری چه با رمزارز چه بی رمزارز در نهایت بر مبنای برده داری نوین و القای مصرف گرایی بنا شده ، تنها کسانی میتوانند از آن سود برداشت کنند که به معنای واقعی در بازار مالی نوین هنرمند و صاحب بینش عمیق باشند

1 لایک

سلام دوست خوب و مودبم،ممنون از راهنمایی هات،اگه مقدوره یه تحلیل دقیق از سولانا بهم بدی مخصوصا کفهای معتبر

از همینجا پله ای بد نیس به پله ورود کرد ،بدون بررسی دقیق نباید خرید زد

سلام ، یعنی میگید دلار میتونه تا 110 هزار هم ریزش کنه؟

سلام میشه بپرسم چرا قصد خرید سولنا رو دارید ؟

تو همین های چارت تا ۱۱۶ رو گذاشتن

درود

هیچ نظام اقتصادی از تمام جهات کامل نیست و معایبی داره اما قطعا نظام سرمایه داری خیلی در ریشه کن کردن فقر کمک کرده …..

اقتصاد سوسیالیستی نتیجه اش یک فریب بزرگ است!نظام سرمایه داری از اولین تمدن های بشری وجود داشته جایی که ابژه به نام سود و مازاد اون شکل دادنند.

1 لایک

سلام

مشکلی با نظام سرمایه داری ندارم به شرطی که انسانیت را در نظر داشته باشد

1 لایک