راهنمایی و کمک میخاستم

سلام،من تازه عضو شدم در این جا،و نیاز ب راهنمایی و کمک شما دوستان عزیز هستم،من تازه تحلیل کردن رو روی چارت و نمودار اغاز کردم،و الان هم تو این شرایط قطعی اینترنت ها،ب سایت های خارجی دسترسی ندارم برای دانلود نمودارها و چارت های ارز،از شما دوستان راهنمایی میخاستم،چطور ب منبع داده ها و نمودار و چارت بعضی از ارزهای دیجیتال دسترسی داشته باشم،هر دوستی میتونه راهنمایی ام کنه ممنون میشم،

سلام صرافی نوبیتکس داشته باشید چارت ارز باز میشه میتونی نمودار و هر آنچه که نیازدارید انجام بدی

سلام.اقا رحیم میشه تحلیل اتریوم رو بگید میشه پوزیشن شورت باز کرد

سلام

ببینید ما برای تحلیل دقیق ارزها به جز خود چارت ارز، نیاز داریم که چند مورد دیگه رو هم بررسی کنیم.

اولین و مهم ترین چارت برای هر ارز، قدرت اون ارز نسبت به بیتکوین هست، به طور مثال اگر داریم ارز سولانا رو بررسی میکنیم،به جز چارت SolUSDT، باید چارت SOLBTC هم بررسی بشه.

مثلا در این شرایط اگر شرایط سولانا به تتر صعودی باشه اما SolBTC در نزول شدیدی قرار گرفته باشه، فقط میشه برای نوسان فیوچرز و کوتاه مدت بهش نگاه کرد و خرید اسپات توصیه نمیشه و باید ارزی رو پیدا کنیم که نسبت به بیتکوین هم صعودی باشه.

چارت دومی که باید بررسی بشه خود دامیننس تتر هست که در تریدینگ ویو سرچ میکنیم Usdt.d و USDC.D. این دوچارت قدرت و حجم کسایی که در بازار نقد هستند رو نشون میده. تمایل مردم نسبت به اینکه چه مقدار علاقه دارند ارز بخرند یا بفروشند.

چارت سوم دامیننس خود بیتکوین یا BTC.D هست،چرا این رو بررسی میکنیم؟ برای اینکه بهمون میگه اونروز روی بیتکوین معامله انجام بدیم بیشتر بهمون سود میده یا خود ارز داخل واچ لیست؟

و دو چارت آخری که بررسی میشه Total 2 و Total 3 هستند که قدرت بقیه ارزها به جز بیتکوین رو نمایش میدن.

به همین جهت من نظرم این هست که وارد شدن به معامله،خصوصا فیوچرز بدون بررسی روزانه این چارتهایی که عرض کردم خیلی اطمیمانی نداره و خودم به شخصه اگر آنالیز اینهارو تیک نزنم حق معامله ندارم.

در وضعیت فعلی قطع اینترنت متاسفانه ما فقط به چارت هر ارز نسبت به تتر دسترسی داریم در صرافی های داخلی،پس اگر قصد معامله دارید پیشنهاد میکنم ریسکتون رو خیلی کم کنید و با مبالغ کم و اهرم های پایین معامله کنید،تا بالاخره تریدینگ ویو وصل بشه و بتونیم دقیق همه رو آنالیز کنیم.

موفق باشید

آکادمی چشم آپولو

سلام

برای بررسی چارت میشه از فراز چارت استفاده کرد ولی پولیه و بازم توی این شرایط جنگی که بازار های مالی جهانی هم نوسان دارن ترید نکردن بهتره.

سلام خوب هستید فراز الان باز میشه چون من اکانت دارم ولی باز نشود شما استفاده می‌کنید در حال حاضر

تو پلتفرمهای ایرانی هم میشه

نه اکانتشو نخریدم

ولی چند روز پیش یه سر رفتم باز میشد