18.3.2026 _ 3D
باتوجه به میزان ریسک پذیری،
شروع به خرید کنید در ارز های
زیر رتبه ۱۰۰ …
چقدر میگی ازش بخریم
به زودی روند صعودی میشه پس
محدوده برگشت رسیده،
در دو منطقه خرید وهولد کنید…
درباره کدوم ارز صحبت میکنید
آلت کوینهای رتبه پایین اصلاح کرده،
مثل اربیت و اواکس و …
حس میکنم که کامیونیتی کریپتو من جمله خودم اون باور قدیمی که نسبت به لایه ۲ ها داشتیم رو از دست دادیم،چون هدف اصلی لایه ۲ تا مقیاس پذیری اتریوم و کاهش گس فی های گزاف اتریوم بود که به خوبی حلش کرده بودن،اما با آپدیتی که اتریوم داد و گس فی رو کاهش داد عملا هایپی که روی همه لایه ۲ ها بود رو خوابوند.
یکی از دلایلی هم که کوین بیس نیومد برای بلاکچین بیس توکن رسمیشو لانچ کنه و هنوزم دست دست میکنه همینه،چون میدونه کوینش عملا یوتیلیتی اصلیش رو از دست داده و فشار فروش توکنش میتونه نه تنها کار بلاکچینش بلکه کار صرافیشم تموم کنه و و اعتبارش رو بخطر نمیندازه فعلا.
آربیتروم هم الان همین چالشو داره برای همین بعد آپدیت اتریوم از سبدم حذفش کردم، با اینکه طبق تحلیل مسعود عزیز واقعا در نقطه ارزنده ای قرار داره.![]()
با زدن زیر ساخت ها نفت بالاتر میره با این حساب تتر بالا میمونه
یا تتر کاهشی میشه کسی نظری دارع
ممنون بخاطر ارائه فاندا عالی …![]()
خیلی ارادت دارم مسعود عزیزم
ممنون از تحلیل عالی خودت
برادر گلم سلام لطفذ نظرتو در مورد خود اتریوم میگی؟
سلام دوست عزیزم
داخل صفحه هابم نگاه کنید دنبال این تیتر باشید “تحلیل شگفت انگیز اتریوم” میتونید اونجا تحلیلش رو به طور کامل ببینید.
ارادتمندم
قدردان تحلیلهاتون هستیم.
سلام با ارزوی سلامتی و پرسودی
اگه لطف کنی برام چندتا ارزه ریشه دار برای هولد میان مدت معرفی کنی ممنونت میشم،ممنون از تحلیلهای قشنگت
سلام دوست خوبم
الان در استراتژی من ورود اسپات نداره واچ لیست مد نظرم.
و از اونجایی که نیاز دارم اخبار جهانی و شاخص هارو تحلیل کنم ،الان دسترسی بهشون ندارم که بهت کمک کنم و بابتش عذرمیخوام.
با ارزوی بهتر شدن شرایط همه هم وطنهام که تو دنیا بهترین،ممنون ازت که لطف میکنی و جوابمو میدی شاد و خرم باشی