📊تحلیل شگفت انگیز کاردانو (ada)

1⃣بیاید باهم به گذشته این ارز و رفتارش نگاه کنیم، کاردانو جزو ارزهایی هست که خودشو دوس دارم ولی جامعه و کامیونیتیشو نه، چون خیلی متعصب روی این ارز هستند و معروفن به پخش اخبار جعلی در توییتر برای اینکه بتونن پامپش کنن و اگر به فلش قرمز رنگ نگاه کنید یک پامپ خبری رو کاردانو تونست تجربه کنه که اگر اشتباه نکنم بعلت اینکه به وعده های داده شده عمل نشد قیمتش برگشت و الان در این محدوده اس که میبینیم.

2⃣نکته ای که میخوام توجهتون رو بهش جلب کنم کنار فلش قرمز یک باکس تاریخ و قیمت براتون رسم کردم و اینکه چرا میگم پس از شکست باکس یا خطوط وارد بشید، اگر میخواستید به طور ری اکشن به حمایت مهمش وارد بشید، حدود 160 روز پولتون رو قفل این ارز کرده بودید فقط در یک باکس نوسانی 30 درصدی و آیا همه ما این صبرو داریم برای اینکه ببینیم پولی که درگیر کردیم هی 10 درصد میره تو سود هی 10 درصد میره تو ضرر، و بعداینکه پامپش رو انجام میده با فلش سبز براتون مشخص کردم، اون کندل نشانه خروج یا سیو سود بوده، آیا ذهن منطقیمون اون موقع بعد از 300 درصد پامپ بعد 5 6 ماه، تصمیم درستی میگیره و سیو سود میکنه؟ یا طمع میکنه که بازم بره بالاتر ولی الان رسیده به نقطه ورودش حتی پایین تر!
این سوالا رو فقط برای تفکر نوشتم که بتونیم رفتارمون حین معامله رو بهتر آنالیز کنیم و احساس کردم گذشته ارز آدا برامون یک داستان آموزنده داره.

3⃣قیمت در حال حاضر مجدد رسیده به مهم ترین حمایت فعلی و در یک روند کاملا نزولی قرار داره که نشانه های تضعیف روند رو داره به ما نشون میده.

4⃣اگر قصد ورود به این ارز رو داشته باشیم، اولا که چارتش باید نسبت به بیتکوین بررسی بشه که تریدینگ ویو فعلا نداریم، دوما توتال 2 باید یک شکست مطمئن رو بهمون بده که بدونیم آلت کوینها جای ورود دارن و بعد خود چارت کاردانو
اگر بتونه این خط روند داینامیک نزولی رو بشکنه و تثبیت بده، یک باکس برامون درست میکنه چون همچنان در روند نزولی قرار داره، اگر بتونه باکس رو برامون بشکنه با شروطی که بالا گفتم میتونیم خرید داشته باشیم.

:red_exclamation_mark:چیزی که میخوام بهش دقت کنید اینه که کندلها هفتگی هستند پس این سناریو ماه ها طول میکشه و نیاز صبر بالایی هست.

موفق و پربرکت باشید دوستان خوبم:heart:

6 لایک‌کرده

عالی بود ،مثل همیشه

1 لایک

ممنونم سامان عزیزم
ارادت دارم:heart:

1 لایک