با توجه به اتفاقات اخیر جنگ ، کسب کارهایی که خوابیده و…. بنده لازم دونستم جهت کمک به عزیزانم بتونم مفید باشم بلکه توی این مسیر و سفره ای که بازه همه ی ما استفاده کنیم تا متوجه بشیم تو بدترین شرایط زندگی همیشه راهی هست برای اینکه بتونید امید داشته باشیم و ادامه بدیم و پول دربیاوریم…
اما واقعا متوجه شدم که متاسفانه یک سری از افراد دوست دارن لقمه آماده بزاریم دهانشون
سود کنن و همیشه طلبکار باشن
خداروشکر تمام تحلیل هایی که گذاشتم همشون سود ده بوده اما هیچ یک نفر حتی نمیدونست ریسک فری یعنی چی
استاپ یعنی چی
مارت زدن یعنی چی
مدیریت سرمایه یعنی چی
و به جای راهنمایی خواستن ، سرچ کردن و آموزش دیدن ، چون آگاه نیستن فقط تخریب میکنن…
من به تنهایی از پس این بازار بر میایم همیشه هم بر اومدم
اقای فولادی دلگیر نشو عده ای انتقاد میکنن اما دوستان پیگیر زحمات شما هم زیادن خودم به شخصه بیشتر اوقات تحلیل. شما. رحیم .مهرداد . اسدی. و دیگر دوستانو میبینم شما دوستان نباشین کی میخواد دست ما ادمهای ناشی رو بگیره حالا بعضی دوستان انتقادشون زباد تنده. شما. ببخش
آقای فولادی من خودم تازه کار هستم ، وهنوز خیلی از اصطلاحات را بلد نیستم ، سعی در یادگیری دارم، اما قعطی نت مشکل بزرگی است ، این نگرش شما واقعا قابل ستایش است ، اما وقتی کسی متوجه نمیشه ممکن است صحبتی نابجا داشته باشد که هدفش کم کردن زحمت شما نیست ،بلکه ناشی از عدم آگاهی است، وبا یک توضیح کوچک مسئله حل میشه.دقبقا مثل معلمی که دانش آموزان متفاوتی در کلاس داره، یک دانش آموز احتیاج به توضیح ریز و کامل تری داره مثل من ودیگری نه.
دانیال جان مدتی هست که چراغ خاموش بدون عضویت تو هاب مطالب دوستان رو دنبال میکنم ولی با این پست شما تصمیم گرفتم عضو بشم و مطلبی رو خدمتت عرض کنم
شعور موهبتیست اکتسابی که گویا جمعی از ابناء بشر از اون بی بهرهند و هیچ فرصتی رو هم برای نمایش اون فرونمیگذارن
گر نباشد حیا و درک و شعور
آدمی طعنه میزند به ستور
جانِ انسان که تربیت نشود
آدمی ■■■ می شود به مرور
خلاصه که در این مدت که دنبال میکردم دوستان رو تا حد زیادی با شخصیت دوستان فعال آشنا شدم و اندک آشنایی هم با شما پیدا کردم و متوجه شدم که لطف میکنین و پوزیشن های خودتون رو با دوستان هم به اشتراک میذارین اما طبیعتا همونطور که عرض کردم در بین این افراد هم پیدا میشن از این دست ستوران بی شعور و نمک نشناس ولیکن شما به دل نگیر که تمام انسانها بازتاب خودشون رو در آینه دیگران میبینن
امیدوارم همیشه موفق باشی و همچنان از حضورت در اینجا استفاده کنیم
درود بر دوست خوبم دانیال عزیز
خیلی متاسف و ناراحت میشم که اگر حضورت در اینجا ادامه دار نباشه، همیشه دنبال کننده تحلیلها و معاملاتت بودم و به جز اینکه تحلیلگری فرهیخته هستی، در ادب و برخورد همیشه چیزی جز احترام ازت ندیدم و به شخصه احترام بسیار بالایی برات قائل هستم.
و دوست دارمکه حضورت در هاب مانا باشه و به این کامنتهای منفی که توسط افرادی در درجات پایینی از احترام و آگاهی نوشته میشه و زیر پستهای هممون هم میبینیم، بی توجه ادامه بدی و در جمع پویای هاب همچنان شاهد پستهای شما دوست خوبم باشیم.
من همین چند روزه تازه اومدم و واقعا سر تحلیلی که کردن برای نزولی بودن بیتکوین همین چند روز پیش فهمیدم کارتون درسته و زیر پستتونم دیدم که قبل از اینکه به هدف برسه خیلیا اومدن چرت پرت گفتن در کل امیدوارم بودم از تجربه هاتون استفاده کنم و یکم ازتون یاد بگیرم ممنون میشه صرف نظر کنید
برادر مشهورترین تحلیلگران هم حداکثر پنجاه درصد احتمال دارد تحلیلشان تحقق یابد ، اونچه که مهم است حضور مستمر و تلاشِ شماست ، اگر کناره گیری کنید خیانت کردید ، نکن داداش
اونی که باید ، میدونه از علمِ شما چگونه استفاده کنه
درود بر شما محمد عزیزم میدونید وقتی مبتدی که حتی پترن بازار رو آموزش ندیده حتی چندین بار لیکوئید نشده تا باز رو درک کنه… هیچ وقت درکی از این موضوع نداره
متاسفانه تقصیر ندارن مقصر اصلی کسانی هستند که با وعده سود مستمر این هارو تشویق کردن به این بازار
داداش مارکت کلا دوتا جهت داره یا بالا یا پایین یعنی کسی که هیچی ندونه هم، شیر یا خط بندازه یطرف رو بگیره همون 50 درصدی که میگی شانس داره حالا اون تحلیل گری هم که حداااااکثر ممکنه 50 درصد درست بگه دیگه شهرتش واس چیه