سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 2)

رسید به خطوط سبز ورود ولی باز خبر بده ساختار خوبی داره ارزه باهم میزنیم

1 لایک

سلام آقا رحیم وقتتون بخیر راجب سولانا هم میشه بگید

سلام ودرود برهمه اساتید ،استادرحیم سبحان هستم خاستم ببینم تونستی به تحلیل ۶۰درصدی هم از ارزهای که نشون کردم بدست بیاری یا بقیه دوستان اگه میتونن کمک کنند با دنبال کردن چندارز وحشی چون مجبور به سودم و نکته اینکه نمی‌دونم چرا اینقدر قیمت وحتی چارت در صرافی های مختلف فرق بزرگ دارد حتی میان صرافی خارجی ،انگاریه جورتصنعی شده خدا نکند در این اوضاع که هموطنان پولشان رامیان خون وآتش دارند بعضی بازار بدست ها بخواهند ازخون مردم برای خودشون سرمایه جمع کنند این جاست که قدرهموطن زخم خورده وهمدرد برای کمک به دیگران معلوم میشه بازم سپاسگزارم ازدوستانی که دست یاری مرا می‌گیرند ممنونم

آقا رحیم این ساختار زمانی رو چطور بدست میارید

دوستان به خاطر شرایطم فقط دنبال چرخش سرمایه بین چندارز هستم بمدت محدود خدا روزی رسان است همه دوستان مدنظر داشته باشند که قدم اول در بازار همینه خدایا به توکل میکنم واز تو یاری می طلبم و بقیه اش سواد و آگاهی و مهارت شخصی است

دوستان

پیگیری کنید چشم یادم نره پیام زیاد هست

1 لایک

سلام کامران جان از توابع ریاضی ولی پیچیده است

سه تا نکته خیلی مهم هست

حجم زمان قیمت

هر کدوم یک فرمول دارند ترکیب این سه نکته میشه این تحلیل

1 لایک

سلام رحیم خوبی. رحیم جان از سولانا یه نقطه ورود و خروج برای خرید بهم میدی ممنونم ازت .. رحیم اگه تبدیل ارز داری حتما روی ارز سایرن خریدوفروش بزن خیلی نوسان خوب داره ولی اهرم نداره و فقط اسپات. من که همینجوری خریدوفروش میزنم نزدیک دوبرابر سود میده حالا کی به فنام بده خدا میدونه.ولی تاحالا خوب بوده

به نظرم خیلی ریسک بالا هست سایرن چون که من فقط دو دقیقه گذاشتم چند ملیون ضرر کردم

تحلیلش باز نشود تبدیل دوستان گفتند

اون خط آبی چیه آقا رحیم ‌

رحیم جان اون فرمول همون فوت کوزه گریه که به ما نمیخوای بگی:wink::joy:

1 لایک

خط ابی خروج هست حسین جان

1 لایک

سلام فوت کوزه گری هم به شما میگم 3ماه زمان باید بزاری من نگران سود خودم نیستم

همیشه داخل زندگیم هم همین جوری بودم هرچی هرکاری باشه به دوستان معرفی میکنم روزی ادم خدا میدم

4 لایک‌کرده

ترید لایو زیکش

تحلیل سیگنال

1 لایک

2 لایک‌کرده

رحمت بر اون پدرو مادر عزیزت که همچین فرزندی تربیت کرده سپاسگزارم:folded_hands:

2 لایک‌کرده

صبر پیشه کنم هنوز یا خروج رو بزنم آقا رحیم؟