سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 2)

ادامه‌ی تاپیک و بخش دوم: سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 1) - #10292 توسط 104988936374 .

تاپیک قبلی در آدرس زیر قابل مشاهده است:

23 لایک‌کرده

باید یک فکری به حال این وضعیت کنن یعنی چی 10000پیام گروه منحل بشه؟

9 لایک‌کرده

حرفه ای نداشتن آقا علی

4 لایک‌کرده

ایندفعه بد اینترنت و بستن ف ل ت ر داشتم از 15 سال پیش تا الان همیشه کار میداد ایندفعه دیگه از ریشه زدن بستن نمیشه تونل زد تو بازار هست هر گیگ 1میلیون خدا رو خوش میاد

4 لایک‌کرده

حاج علی آقا ، سلام عرض شد ، این همان تاپیک است و بهت قول میدم در عرضِِ چند روز ریپلایِش میره بالای هزارتا ، و چقدر حرفه ائی مسئولینِ هآب عمل کردن ، خیلی وقت بود مجبور بودن روی ۹ هزار و هشتصد نگهش دارن چون سیستم از نظر فنی به مشکل میخورد ، ولش کردن ده هزار ریپلای بشه و پآرت دومِ تاپیک سه تحلیلگر شروع بشه ، اولین تاپیکِ دوگانه است و این خودش اعتبار بزرگی بشمار میآد

7 لایک‌کرده

خوب به حداکثر پاسخ رسید و در طی این اولین جایی بود که به جواب های افراد بدون درخواست هزینه و فقط به قصد آموزش و کمک بی منت دانششون رو در اختیار میگزارند.موفق و پیروز باشید و برسید به هر چه که میخواهید.

10 لایک‌کرده

سلام وقت بخیر یعنی دیگه اینجا پیام بدیم؟ قبلی فعال نیست ؟

3 لایک‌کرده

قبل ای،هست باید بریم داخل ببینید

7 لایک‌کرده

سلام وقت بخیر رحیم جان

دیشب یه سوال کردم جواب ندادی

برای اسپات بین زیکش و سویی کدوم رو از نظر تکنیکال و فاندامنتال مناسب میدونی

۳۵۰ میل نقدم

5 لایک‌کرده

من شرط میبندم استاد رحیم سویی را انتخاب کنه ، شایدم اشتباه میگم ، ببینیم استاد رحیم نظرشون چیه

5 لایک‌کرده

سه تحلیلگر قبلی بسته شده :pensive_face:

3 لایک‌کرده

سوال من هم هست چهار ارز برتر اسپات کدامها هستند ؟

2 لایک‌کرده

سلام sei خوبه الان ؟ ببخش سرمایه کم وترس جاموندن دارم . فیوچرز میشه زد

1 لایک

درود رحیم جان اون ور دیدم سایت افراز گذاشتی

این ملت دنبال چیزهای مفت هستن

منتظر رحیم سایت افراز باز کنه ک براش مانی خرج کرده دامینسس تتر در لحضه بهشون گذارش بده

نمیره خودش بخره نگاه کن هیچی هم مطالعه نمیکنه

فقط منتظر رحیم براش گذارش بده

رحیم ممکن خطاست اشتباه کنه شروع میکنه بهش حمله کردن

بهشون ماهی گیری یاد بده التبه اینا دنبال ماهیگیری نبستن دنبال اینن که رحیم سیگنال بده سود کرد خودم خریدم ضرر کرد رحیم مورد حمله قرار میدن

3 لایک‌کرده

ازاونجایی که حرفت درسته . زیاد واقعیت بین نباش توزندگی . البته خیلی از دوستان هم نیاز به تایید آقا رحیم دارن داخل ورود هاشون تا بهتر راه بیفتن

4 لایک‌کرده

خیلی بد صحبت میکنی اولن برای خودت شخصیت داشته باشه کسی دنبال زحمت مفت نیست داریم از تخصص شخصی استفاده میکنیم که میتونه بفهمه بازار در چه وضعیتیه بنده اگه فرازم بخرم نتونم تحلیل درست انجام بدم فایده نداره شما که واردی کمک نکن دمت گرم

6 لایک‌کرده

محمد جان خوبی لطفا اگر یادم رفت پیگیری کنید 350 میلیون همشو که نمیخواد وارد کنی هر دوتا شا بخر

تازه همه پول نه

4 لایک‌کرده

رحیم جآن مطمئنم به سویی امتیاز بیشتری میدهی حتی اگر شده یک امتیاز

3 لایک‌کرده

مهرداد جان من در زندگی هیج وقت ماهی به کسی ندادم همیشه ماهی گیری یاد دادم

و همیشه دیگران بهم تنه زدند که چرا این کارو میکنم

چون افکارم بزرگتر دنبال میکنم

این مثال قبلا زدم

یک بازی هست که آهنگ تمام میشه باید روی صندلی بشینیم هر کس سرپا باشه باخته

در کشور دیگه این آهنگ تمام میشند نباید کسی سرپا باشه هر کس باید نفرات بیشتری روی صندلی جابده وگرنه حذف میشه

یعنی باید دست هم بگیریم تا بریم بالا

یعنی اینکه باید دست هم

20 لایک‌کرده

لطفاً دلیلش را بگید. ممنون

3 لایک‌کرده