سیگنال دوم در حال رسیدن
سلام اقا رحیم هنوز وارد نشیم یا صبر من نت نداشتم برای خرید
این تحلیل سل هست ولی میشه می شود وارد بشی ولی باید یک مقدار دقت عمل برای خروج داشته باشی
سلام استاد سبحان هستم ظاهراً خیلی سرت شلوغه و همچنین بقیه اساتید حالا تا آخرامشب صبر میکنم اگر طرحی منصفانه شما یا بقیه بزرگواران پیشنهاد دادید که منت دارم ولی فرصت نکردید به یاری خدا چندتا ارزی که روشون فوکوس داشتم رو شروع به خرید میکنم امیدوارم تحلیل هام درست باشه وخدا کمک کنه که در غیر اینصورت نه حتی نمیتونم تصور کنم چجوری چشم تو چشم خانواده ام بشم دعاگوتون هستم وازخدا عزت و ثروت برهمه پدران این سرزمین یا علی مدد
پپه در کندلهای روزانه، علایم خرید بر فروش برتری دارد، البته میتواند در قیمت پایینتر از الان هم خرید زد.
ولی توصیه میشود، به صورت چند پلکانی خرید بزنید.
حمایت 0.0000031 و مقاومت نزدیک 0.000004 مهم هستند.
درود میشه تحلیل دوج کوین و کاردانو بگین آقا رحیم
ممنونم دوست عزیز آخه میدونی هرچقدر هم تریدرهرفه ای باشی ولی وقتی همه وجودت استرسه و فقط به سود فکر کنی همون استرس گیرت میاندازد و چارت به جور دیگه باهات حرف میزنه
اين ارز الان شرایط ورود داره میشه ورود کرد
خط نارنجی حدضرر
دوستان میتوند وارد بشید کل سرمایه درگیر نکنید چند درصد وارد بشید تا خط ابی خروج یا نزدیکش
اگر میتونید پله دوم یا سوم ورود کنید زیادتر میشه فقط باید
پله دوم و سوم دوبرابرو سه بربر وارد شوید که جبران خطا باشه
سود زیان با خودتون فردا درگیری نداشته باشیم
اگر ورود کردید خبر بدید
ممنونم استاد که حداقل خیالم را ازگالا راحت کردی بزرگواری
کل پولتو نزنی یا قبلا خریدی اینا رو
اقا رحیم به قیمت سوم برخورد کرد و فروختم
ممنون
بله استاد حواسم هست برنامه ام چرخش سرمایه روی تقریباً ده ارزی در کوتاه مدت است
اگه مناسب هست منم بگیرم؟
سلام عمو رحیم بیت کوین تا 68500 رفت
استاد رحیم میشه ورود کرد به گالا
امروز بازار خیلی قفل و رنج بوده
زیاد رو short جهت نگیرید چون مشخص نیست
بله با شرط اینکه ریزشی شد حواستون باشه بفروشیم
سل الان نمیگیریم که نقاط ورودی که داریم 8درصد دیگه داره برسه
قصدم اینه ۲۰درصد سود ارز ریشه دارتر رو روی ارزهای پرریسک بذارم دوباره ۲۰درصد سود را دوباره چرخش بدم وسعی کنم اصل پول رو در ارزهای مهم و پربازده نگه دارم شاید این تنها راهم در کوتاه مدت باشه ممنون میشم چه تحلیل و تکنیکال وچه در استراتژی کمکم کنید استرسم با ترس وطمع نمیذاره درست رفتارکنم