فکر کتم زیکش منظورشون بود
استاد یادیگر دوستان اگرمحبت کنید و خیال مرا روی این چند ارز که لایه دو ومتاورس و زیرساختی و پرریسک که انتخاب کردم و کمی دودلم را یاری کنید بسیار بسیار سپاسگزارم avax , python , jup , zksync ,fetch , akt ,و حتی inj یا link
به خدا ارز های شما رو دارم میزنم
ارز شAKT شرایط خوبی داره
باید زمان بذارم دقیق نکاه کنم حواستون باشه یاد اوری کنید دوستان اگر چیزی که من دارم میبینم اوکی باشه عالیه باز احتاج به تحلیل خیلی ریز داره
آقا رحیم فلوکی هم برای ورود خوبه الان ورود بزنیم؟
و لطفاً شرایط زیکش رو هم بگید منخرید زدم
فلوکی هم برای ورود خوبه الان ؟
حسین جان ما خروج زدیم شما ورود
گفتم 235 ورود میزنیم هم با هم اگر اصلاح داد ولی باز چشم نگاه میکنم
کجا ورود بزنیم روی کدوم خط!؟
دوستان تازه وارد:
که روی RISK/RIWARD یا در کنترل و تغییرSL/TP مشکل دارند “ چارت زیر را ببینید
بعد یک ریزش سنگین و تاریخی مجدد بازار روی صعود را دید/// اما خیلی ها دیگه بالا نیومدن یا طول کشید مجدد روی پای خود بمانند {{خیلی ها که سود کلان و خوب میدادن الان متواری شدن ندارن پول خلق خدا را بدن}}
پس نتیجه بگیرید SL حکم نجات شماست حد ضرر روزانه یا ماهانه اولویت شماست برای ماندن نه درجا زدن کنترل خود را تقویت کنید روی استرتژی و برنامه خودتان پایبند باشید
ممنون علی جان سامان نسیت کمک کنه
قربانت این بازار اینقدر زخم خوردم که برای نجات دیگران نجربه را انتقال میدیم
سلام. رحیم جان ارز sei چطوره؟ واسه خرید اینجا خوبه؟
زدم تحلیلشو فرستادم
شرایط خوبی نداره علت یابی باید بشه
زرد خوبه ورود کم
حدضرر باید بذاری برای خودت
الان یه بالایی ارز ها دارند میزنند احتمال زیاد اینم بالا بزنه5تا15درصد از اینجا
فقط دوستان یک قانون هست الان میذارم بخونید لایک کنید بدونید چطوری وارد بشید
رحیم جان این چند تا ارزی که معرفی کردی واسه خرید خوبه الان؟
خط آبی خروج امن است ؟
بله درست ابی خروج امن هست میتونید اگر صعودی بود حد ضرر یا نقطه فروش بیارید بالاتر تا نقاط سبز هم تاچ بشند فقط نقطه فروش روی سود باشد
در نوبیتکس وقتی برای ارزی اوردر خرید گذاشتیم نمیتونیم سفارش فروش قرار بدهیم درست میگم؟ با نه ؟
من ایرانی کار نکردم
با علی رضا و سامان در ارتباط باشید ولی کلمه OCO داره نوبیتکس یعنی فروش یا حد ضرر شرایط از پشتیبانی یا این دو دوست بپرسید