سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 2)

سلام تحلیل ها رو شما فرمودید انجام بدم درست برام پیامک کردید درسته

2 لایک‌کرده

ارزهای خوبی داخلش هست تحلیل میذارم داخل گروه

1 لایک

معامله ریسک خودش و داره باید علم و دانش داشته باشی

بالا پایین زیاد داره ممکنه لیکویید بشی ولی باید بدونی چطور باید نسبت به سرمایه ریسک کنی

1000دلار داری 5% سرمایه 50دلار انتقال بده در قسمت فیوچرز/ میخوای کمتر ریسک کنی 30 دلار 3% ورود کن

بعله و این که بناناگان هم اضافه کنید بهش

۱۰ درصد ضرر داشت تو ۲۴ ساعت گذشته

الان بخرم !؟

نحوه محاسبه کارکزد در صرافی معامله اهرم حرفه ای

قیمت ورود 66790.8
مقدار ارز تو پوزیشن 0.00023
پس طبق فرمول 66790.8 ضربدر 0.00023 ضربدر 0.001
که میشه 0.01 تتر

امیدوارم مفید بوده باشه

4 لایک‌کرده

سلام از استادان حاظریه راهنمایی جامع خاستم در حقیقت بخاطر شرایط حاظرکه تا۳ماه دیگه خرج عروسی وخریدجهیزبه دارم وار وام و…ناامید شدم ویه جورایی در زمان جنگ بین دوراهی بدوبدترهستم که امیدواریم برهیچ هموطنی پیش میاد مجبور به انتخاب چندارز وحشی شدم که نتیجه جستجو ام رامیگم وا دوستان تحلیل خاستم شاید بخاطر استرس و…انتخابم اشتباهه و شایدم خدا به راهکار بهتر یاارزی دیگرراروی زبون شما بذاره وبهم کمک بشه انتخابم celer ,gala ,pyr ,akt ,bonk/wif ,grt ,ilv ,zksync ,tao ,ada ,python ,inj ,avax ,jup در حقیقت اینها راردیف کردم تاازبینشون بهترین راخریدکنم مثلاً کاردانو روبعدازاصلاح عمیق صعودی دیدم ولی رشدش سنگینه فکر کنم باروری بیت تنسور دودلم که دوباره صعودعمودی بدهد لطفاً نظرتون را بدید که خیلی خیلی برام حیاتی است واسمم سبحان است به اسم بفرمایید تا متوجه بزرگوار یتون بشم ببخشید معذرت میخواهم طولانی شد

2 لایک‌کرده

درضمن فقط میتونم خرید اسپات داشته باشم چون به شدت وقتم درگیره واصلا نه وقت وزنه روحیه دارم و نمیتونم به استرس به زندگیم اضافه کنم سپاسگزارم ازحسن نظرتون که وقت می‌گذارید بر تحلیل خدا برکت وعمرباعزت بدهد همه شما عزیزان

سلام سبحان جان اگر حرف گوش کنی

درست بری جلو میتونی کاری کنی

یک هر ارزی که گفتی تحلیل میکنم بهت میدم

نقطه های ورود فقط وارد شو

دوم سه ماه شاید نشه کاری کرد یا به اون نتیجه مطلوب دست پیدا کرد

سه باید اول میگفتم این بازار ریسک بالایی داره

خودتو نابود نکنی دوست خوبم

ولی از نظر تحلیل همجوره هستم باهات

5 لایک‌کرده

۰/۰۰۱ که در آخرین مرحله ضرب کردید چی هست ؟

سلام کارمزد اهرم حرفه ای تبدیل دوبار میگیره هم موقع ورود هم موقع خروج .پس اونیکه شما زدین .فقط کارمزد ورودش هست درسته ؟

1 لایک

این کارمزد اسپات هست

یا فیوچرز

فیوچرز کلاسیک

یا حرفه ای

اشکالی نداره من هم راهنمایی هایی که به ایشان میکنید را انجام بدم؟

همون اول 0.01 ازت میگیره معامله رو بستم چون طولانی شد

واستون دستورشم فرستادم

2 لایک‌کرده

خیلی ممنون، میخواستم بدونم که این عدد ثابت است یا با توجه به ارز تغییر میکنه، اگر اشتباه نکنم ثابت است ؟

فکر کنم قیمت برای مقدار ضریب اهرم فرق می کنه

1 لایک

هرچی اهرم بیشتر باشه کارمزد هم بیشتر میشه فک کنم

من الان نگاه کردم تو تاریخچه پوزیشن وقتی میبندی کارمزدشو میزنه

1 لایک

رحیم چند سال داخل این بازار هستید و چگونه به این علم رسیدید یا آموزش و تحصیل کردید.

1 لایک

ممنونم استاد رحیم از بازار آشنام و گفتم گیرکردم و مجبور به سودم پس با تحلیل خودم وارد نمیشم و منتظر جواب و تاییدیه شما هستم پیشاپیش ازلطفتون سپاسگزارم و امیدوارم هیچ هموطنی تواین اوضاع شرمنده خانواده اش نشود که خیلی سخته بربچه هایی که درک می‌کنند و هزاران بار سخت تر بااون بچه‌هایی که گله می‌کنند که چرا مارابدنیاآوردیدوقتی نمی‌تونید…..

3 لایک‌کرده

آقا رحیم لطفا ارز BNBرو تحلیل کنین

علی یه بارکی بگو مآمِ زیربغل ، نوشتی سامام

علی این چارتِ پپه چرا مثله نوار قلبه