نظرتان را با توجه به چارت بفرمائید ، سیگنال نَ بلدم بدهم و نَ میدهم ، نظر خواهی هستش عزیزان ، لطفاً بفرمائید
طی یکسال آینده به 25000 حتما میرسه. نظرِ شخصی
درود بر سامان عزیزم
الان واقعا روی یکی از حمایتهای حیاتیش هست، دو دوتاشدو خیلی بزرگ برخورد به این محدوده داشته، یکحمایت دیگه روی ۶ تا ۷ داره با توجه به عکس ولی با توجه به اینکه حمایت فعلی رو در ادامه این روند نزولیش میخواد از دست بده فکر میکنم حمایت بعدیش رو هم شارپ رد کنه و این تارگتی که شما دادی خیلی محتمل باشه واسش اگر شرایط خرسی بازار ادامه پیدا کنه در ماه های آینده![]()
آکادمی چشمِ آپولو عزیز ، به بنده حقیر افتخار دادید بزرگوار ، همیشه شرمنده شما بابت اینکه در ابتدا آشنایی با شما بزرگوار شخصیتِ شما را بحق نشناختم و قضاوت درست نداشتم ، هستم
هر دفعه که برام متنی با ارزش مینویسید صورتم از شرمندگی سرخ میشه
چه کنم نادانم و ناپخته
من را ببخشید
درود و مهر
همین جای چارت هم روی حمایت خوبی قرار داره و اگر بیت یه ریزش دیگه بزنه با توجه به تست چندباره حمایت ممکنه نتونه حفظش کنه ولی به نظرم نواحی 6 دلار بتونه جمعش کنه.
در صورت مناسب شدن روند بازار میتونه از همینجا بلند شه.
نظر شخصی لطفا دوستان با مطالعه خودشون معامله کنند.
عالی بود ، تشکر بابت پاسخ و مشارکتِ شما در موردِ ارزِ لینک
و مخصوصاً قسمت آخرِ پاسخِ شما نشان دهنده مسئولیت پذیری شما در قبالِ سرمایه هموطنان بود که فرمودید؛
*نظر شخصیِ ، لطفا دوستان با مطالعه خودشون معامله کنند.*
تا اینجایِ کار نظراتِ با ارزش تریدهای حرفه ائی هاب از جمله شما بر مبنای ادامه روندِ ریزشی به شکلِ کم و بیش بوده
امیدوارم نظراتِ دوستان چراغ راهی باشد برایِ افرادی که قصدِ سرمایه گذاری اسپات و فیوچرز را در ارزِ لینک دارند.
سلام و درود بر سامان دل ها
من نظرم اول باید اون دوتا نقدینگی زیر رو برمیداره و بعد میره سمت نقدینگی های بالا
ریسک به ریوارد جذابی هم داره
به هیچ عنوان پیشنهاد سرمایه گذاری نیست فقط گذاشتم دوستان و اساتید دیدگاه من رو تصحیح کنند
سامان عزیزم شما بزرگواری و لطف فراوانی داری به بنده و باعث افتخارم هست هم کلام شدن و یادگرفتن از شما ![]()
عالی بود سلطان ، دو خطِ آبی پائینی را که رسم کردی در اصل زدی تو خالِ مرآمِ تریدِ من ، من از بَس ضرر کردم چشمم ترسیده و بسیار محافظه کار شدم ، دستِ خودم نیست چون هر بار که پول از دست دادم روزها افسردگی را تحمل کردم ، بر این اساس دو خطِ پائینی را بسیار پسندیدم
شاید برآتون جالب باشه نظرم
باورت میشه من خطِ آبی که در پائین ترین قسمت قرار دارد را نقطه ورود و خطِ آبی بالائیش را نقطه خروج قرار میدهم
در کل چارتی که فرستادی ، مخصوصاً باکسی که رسم کردی عالی بود و استفاده بردم سلطان
باور کنید یاد میگیرم و از بینشِ تریدِ دوستانی همچون شما که مطالب مفیدی در هآب به اشتراک میگذارند به جهتِ ارتقایِ بینشم بهره میبرم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلامت باشی سامان جان
انشالله پر تتر باشی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()