بایننس کوین به poi 600 واکنش نشان داد

بایننس کوین (#BNBUSDT) دقیقاً از ناحیه تقاضای مهم اطراف سطح ۶۰۰ دلار واکنش نشون داده و این سطح به عنوان یک ناحیه تقاضای قوی تأیید شده؛ جایی که خریداران به صورت جدی وارد بازار شدن.

این واکنش با ساختار تجمیع قبلی همخوانی داره؛ جایی که عرضه جذب شده و قیمت آماده حرکت انبساطی بوده. این جهش از ناحیه نشون‌دهنده اینه که نهنگ‌ها این سطح رو دارن دفاع می‌کنن و این یه ناحیه استراتژیک برای ورود محسوب میشه، نه یه حمایت تصادفی.

تا زمانی که قیمت بالای POI 600 نگه داشته بشه، ساختار صعودی پابرجاست و احتمال ادامه حرکت به سمت بالا وجود داره.

هدف اول این حرکت، مقاومت میانی اطراف ۶۸۰ دلار هست که اولین نقطه بررسی قدرت خریداران به حساب میاد. اگه قیمت بتونه این سطح رو بشکنه، مسیر به سمت ناحیه نقدینگی اصلی (DOL) بین ۷۳۰ تا ۷۸۰ دلار باز میشه که با یه بلاک سفارش نزولی همراستاست. این ناحیه احتمالاً محلی هست که پول هوشمند موقعیت‌هاشو توزیع می‌کنه و تارگت اصلی برای پوزیشن‌های لانگ به حساب میاد.

اما صبر مهمه؛ ممکنه قیمت قبل از ادامه روند، پولبک‌های کوچک یا تثبیت داشته باشه چون بازار به ندرت به صورت مستقیم حرکت می‌کنه. اگه مومنتوم قوی بمونه، احتمال داره یه نشانه قدرت (SOS) هم ادامه حرکت به سمت ناحیه هدف رو تأیید کنه.

از طرف دیگه، اگه قیمت نتونه بالای ۶۰۰ دلار بمونه و با کندل‌های تأیید زیر این سطح بسته بشه، سناریوی صعودی تضعیف میشه. شکست زیر ۵۷۰ دلار (سطح کلایمکس فروش) ساختار صعودی رو باطل می‌کنه و بایاس رو به سمت نزولی تغییر میده.

این تحلیل یه یادآوری مهمه: حرکت شروع شده، حالا مهم‌ترین کار مدیریت معامله هست نه دنبال کردن قیمت.

1 لایک

مطمعنی الان وقت خوبی برای ورود؟

تو یردروغگویی هر وقت با تحلیل تو خرید میزنم کلی ضرر میکنم لعنت به تو

داداش با تحلیل کسی ترید نزن

سوال مهمیه. ببین، قیمت الان روی ناحیه‌ای وایستاده که توی تحلیل گفتم POI اصلیه. واکنش اولیه از ۶۰۰ مثبت بوده، ولی «الان وقت خوبیه یا نه» کاملاً بستگی داره به استاپ لاست کجاست و چقدر از سرمایه‌ات رو میخوای ریسک کنی.

اگه بخوام خاکی بگم: ورود بدون استاپ زیر ۵۷۰ الان یه قمار محضه، نه معامله. اما اگه استاپت مشخصه و حجم پوزیشنت متناسبه، این ناحیه از منظر تکنیکال جای بدی نیست — چون ریسک به ریوارد داره.

یه نکته هم اضافه کنم: وقتی قیمت از یه ناحیه تقاضا برمیگرده، معمولاً یه پولبک خفیف برمیگرده لبه ناحیه قبل از ادامه روند. اگه دیدی قیمت دوباره اومد ۶۰۵-۶۱۰ رو تاچ کرد و کندل تأییدیه زد، اون پوینت از نظر ریسک به ریوارد تمیزتره.

بازار رحم نداره، مدیریت سرمایه رو سفت بچسب. این نظر منه، نه سیگنال.