درود و ارادت
بهترین استاد ایرانی که میشناسین رو معرفی کنید تا بقیه دوستان هم باهاش آشنا بشن !
بنظر من شماره یک ایران استاد پورصمدیه
درود و ارادت
بهترین استاد ایرانی که میشناسین رو معرفی کنید تا بقیه دوستان هم باهاش آشنا بشن !
بنظر من شماره یک ایران استاد پورصمدیه
سلام
استاد علی رضا ملکی
خلق سبک AM
رقيب اصلی اقای البروکس
بهترین که استادید در کلیات یه چیز میگن جزییاته که متفاوت هست بعضا الف با رو شما از هر کسی یاد بگیری جمله سازی کار خودته و بنظر میرسه که در نهایت همه البروکس رو میگن با کمی تغییرات
من که متوجه حرف شما نشودم این تاپیک فقط قرار اسم بنویسم
و به اساتید احترام بذاریم
عرضم این بود که همه به زبان فارسی همون البروکس رو میگن با کمی تغییرات که بگن کپی نیست و سبک شخصی هست و در اخر از هر منبعی البای بازار را فرا بگیریم در نهایت خودمان هستیم که باید تحلیل کنیم من به شخصه اول پورصمدی دیدم و بعد که خوش گفت دارم البروکس میکم منم البروکس دیدم ساعت ها برای ترجمش وقت میزاشتم الان زیرنویسش همه جا هست
استاد پور صمدی احترامش واجب هست و سبک AM دیده
البروکس تمام شده دوست گلم این رو باید درک کنی گفتنی نسیت
تمام روشش زیر سوال میتونم ببرم
دقیقا همینطوری هست موضوع دید کلی بازار هست شناخت رفتار بازیگر ها وقتی بتونی بزرگا رو ببینی خود بازار بهت یاد میده شرط اول ماندگاری هست هیچ استادی بهتر از خود بازار نیست اما قبلش باید یه دید کلی وجود داشته باشه این نظر من هست ممکنه شخص دیگه ای تجربه متفاوتی داشته باشه و معاملات سود ده هم داشته باشه نمیشه گفت سبک خاصی جواب میده همیشه بازار هر ثانیه در حال تغییر هست
و اینکه ما اصلا به دیتا لول یک دسترسی نداریم تریدر روز دنیا با دیتا لول یک معامله میکنه اوردبوک میبینه لایه ها رو میبینه ما یه تریدینگ ویو ساده داریم
یک موضوع بگم روشن بشی دوست خوبم البروکس اهل کجاست
امریکایی مگه نیست؟ منظورتونو متوجه نشدم
بهترین استاد همونی که هزار تومن ضرر نکرده ![]()
بله جایی که قرار قول های مارکت هستند
به نظرت نمی تونن این فرد رو خودشون معروف کرده باشند
فقط و فقط رحیم ، انگار داره ویدیو گیم بازی میکنه و صد در صد ، صد در صد سود میکشه بیرون
غول ها
بازار
غلط املایی نگیرید
رسانه دارند
پول دارند
قدرت هم چاشنی این کار
99درصد بازنده سبک البروکس و میکل وغیره……
این هاب اجازه نمیده وگرنه میگفتم ترید چیه مدیرانشون همکاری کنند البروکس همینجا باهاش ترید میکنم
مایکل
شرمنده تند تایپ میکنم
اقا منم سهو قلم زیاد دارم خبری نیست این هم دیدگاه درستی هست نظر من اینه تمامی سبک ها وین ریت بیشتر از 60 درصد ندارن و اگر شما یا من بیشتر میگیریم بخاطر تجربیاتتون هست چون همونطوری که گفتم با موندن رو بازار درک خیلی بهتری پیدا میکنید ولی اینکه این بازار جوری طراحی شده که پول های بزرگ برسه به صاحب قمار خونه دقیقا درسته و در جواب اون دوستمون که گفتن تریدری که هزارتومن هم ضرر نداده خوبه باید بگم شما اونو به من نشون بده فقط ![]()
اقا مهرداد رو می فرمایید ایشون هم دوست بنده است داخل هاب
لطف داره نسبت به دوستان
امیدوارم ناراحت نشده باشید اینجا همه باارزش هستند
نه شوخی کردم از روی اون کلیپ که میگفت شهرداری شومایی ؟
نه ی بنده خدا صب میگفت من تو عمرم هزار تومان ضرر نکردم
نیم ساعت قبلش رو بیت خط کشید تا خرخره همون تحلیلش رفته تو ضرر البته خودش بلد نیست وا کنه الان از صب فرار کرده نیست ![]()
![]()