گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین

سلام همیشه پر سود باشی ،معامله رو ببندیم یا میاد پایین تر؟

کدوم قیمت گرفتید ؟

اعلام کنید قیمت تتری رو؟؟

استاپتون صد درصد باید این قیمت قرار بدید 75543.7 برای بیت کوین

1 لایک

رو قیمت ۷۶۷۰۰ تتر گرفتم

سلام. من نمودار ارزها رو نگاه کردم. اکثر ارزها دارن افزایش میخورن. الان میشه خرید کرد؟

نه قرار نیست با یک نوسان تصمیم بگیرید خرید داشته اما وقتش تموم شده باید نقطه بزنی نمیشه بخری الان

1 لایک

استاپی که گفتم بزارید گذاشتید ؟ اگر گذاشتید باید استاپتون در ناحیه سود الان خورده باشه و با سود بیاید بیرون درسته ؟

سلام خوبین اقای نجفی بنظرت تا 79 میره بیت کوین

1 لایک

ممنون ،بله استاپی که گفتین بستم

هنوز روند نزولی هست برا سل گرفتن؟یا فعلا صبر کنم

نه صبر کنید فعلا موقعیتی نمیبینم حد اقل برای بیت کوین

1 لایک

افرین به شما ببینید چقدر تمیز از همون قیمت بازار صعود کرد

1 لایک

لطف کنید ارز دیجیتال پیشنهادی VRA تحلیل کنید

دنبالش نرید برید سراغ یک ارز بهتر

درود آقای نجفی نظرت برای بیت کوین چیه بنظرت از نقطه ای لانگ میده

سلام و درود الان قرار میدم تحلیل رو برای کوتاه مدت

بیت کوین در تایم بلند مدت نتونست به سمت پایین ادامه بده یعنی تایم هفتگی اما این تحلیل 4 ساعته رو قرار میدم و این ناحیه ای که رسم کردم واقعا ناحیه مهمی هست یعنی در این ناحیه اگر کندل سبز بزرگی زده بشه میشه انتظار خرید داشت و در بلند مدت دنبالش کرد(چون ممکنه در تایم هفتگی ورود نده) پس در نتیجه در تایم کوتاه مدت میتونیم دنبالش کنیم که شاید بتونه در این ناحیه حرکت صعودیش رو ادامه بده به سمت بالا همه چی احتمالات هست دوستان ممکنه هم از همینجا صعود کنه و در قیمت های 77696.9 برگرده که باز در همون لحضه باید تصمیم گرفت واقعا نمیشه از الان بیام تصمیم بگیرم و پیش بینی کنم

1 لایک

@gorfo سلام خسته نباشید. جناب ملک پور میشه راهنمایی کنید ببینم چرا نمیتونم لینک تاپیک داخل تاپیک خودم قرار بدم برای اشاره به تحلیل یا موضوع خاصی ؟

اگر محدود شدم لطف کنید محدودیت رو برسی و رفع کنید.

سلام شاهین جان لینکی که میخواید ارسال کنید رو تو پیام شخصی برای من میفرستید لطفا

1 لایک

:hollow_red_circle: نحوه تنظیم ریسک یا حجم معامله با درصد استاپ و اهرم متغیر!:white_check_mark:

دوستان حتما قبل دست زدن به معامله حتما تاپیک مدیریت ریسک و حجم رو مطالعه کنید.

خب الان که تونستید اینجا ارسال کنید. فکر کنم مشکل حل شده باشه
@624053622961

1 لایک