گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین

سلام خدمت سرمایه گذاران و تحلیل گران و معامله گر های عزیز سال خوبی رو آرزو مندم.

بیت کویین بین 65 تا 62 یک ناحیه مهم داره که اگر اونجارو رد بکنه میتونیم تا 55 شاهد ریزش باشیم.

:orange_circle: قدرت : نزولی

:orange_circle: انتظار نزدیک تر : ریزش

:orange_circle: مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل : بین 7 تا 8 هفته

:orange_circle: سناریو ها :

1- ریزش قیمت تا 55، در صورت رسیدن قیمت به 55 تحلیل باید مجدد بروز شود.

2- به دلیل حمایت مهم احتمال برگشت قیمت تا 77 هست در صورت تحقق باید تحلیل بروز شود.

:pushpin: نکته : بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت های جدید امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!

پس بهترین رفتار، رفتار پویا با، بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!

13 لایک‌کرده
:gem_stone: بررسی ارز ها با هوش مصنوعی :red_question_mark:
سبىد پیشنهادی ارزهای دیجیتال برای معاملات اسپات 1405
Illı 𝔹𝕀𝕋ℂ𝕆𝕀ℕ ıllı
سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)
:red_square: بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی :red_square: نجفی
تحلیل قیمت انس جهانی طلا
تحلیل قیمت انس جهانی طلا
🕒 چه زمانی برای خرید این ارز بهترین است؟
:double_exclamation_mark: گزارش،آنالیز، تحلیل اقتصاد کلان و احساسات در سطح اینترنت بازار ارز دیجیتال و انس طلا :red_circle:
پیش بینی روند بیت کوین
تحلیل ارز fil کوتاه مدت،بلند مدت
معرفی ارز دیجیتال و رمزارزهای دارای نوسان جهت معامله اسپات
:red_square: بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی :red_square: نجفی
درخواست ایجاد صفحه اختصاصی برای ارزهای مستر سون و تون‌استیشن 🚀

استاد گرامی نظر شما لانگ یاشورت

سلام سعید جان

داخل توضیحات توضیح دادم قدرت روند و انتظار نزولی هست اما اگر بخواهید وارد معامله بشید مدیریت ریسک خیلی مهمه یعنی شما حق نداری بیشتر از 1 درصد سرمایه رو ریسک کنی

البته من سیگنال خرید یا فروش ندادم فقط انتظارات بازار رو تحلیل و ارائه دادم مسئولیت ورود و ضرر با خودتون هست که باید مدیریت ریسک بلد باشید.

2 لایک‌کرده

درود

این ۷ الی ۸ هفته ای که میگید متقارن شده با

1.حضور کوین وارش رئیس جدید فدرال رزرو

2.پایان احتمالی جنگ ایران و آمریکا

بنظرم کمتر از تایمی که گفتید میتونه تحلیل تون محقق شه اگر چه خودم یکم بعید میدونم بیت ۵۲ هزاری رو اما خب دیدگاهتون قابل احترامه

1 لایک

با درود

یا من فرق نظر با تحلیل را نمیتونم تشخیص بدم یا جناب نجفی شما فرق تحلیل یا نظر را نمی‌دانید ؟!!!

با احترام ،متن فوق الذکر فقط نظر شما در خصوص وضعیت بیت در تایم ذکر شده هست ،کجای نظر جنابعالی حتی بوی تحلیل می‌دهد ؟!!!

من مطمنم که شما نظر خودتون و با فرضیه احتمالی متمرکز بر دیدگاه اتون ارایه دادید ،که البته قابل احترام هست

جسارتا نظر من مخالف نظر شماست

مانا باشید

1 لایک

بله درسته اما خوب حدودی هست برای این که کاربر فقط یک ذهنیتی داشته باشه که چیکار کنه

به این سادگی بیتکوین ۵۵ رو نمی بینه اون کندل ۳ هفته قبل کهبیت رو از ۶۵ برده ۷۲ هزار نشان از قدرتمند بودن محدود ۶۶-۶۵ هزار هست

بنظرم یه بالا زدن تا ۷۱ یا ۷۶ داریم ببینیم اونجا ۴ ساعته چه واکنشی میده

2 لایک‌کرده

ممکنه نبینه اما احتمال ریزش زیاد هست

1 لایک

عکس تحلیل

:pen: توضیحات و نظر شخصی

سلام خدمت دوستان عزیز،

صرفا نگاه بنده به چارت هست و تصمیمی بر خرید یا فروش نباشه من خودم این پوزیشن رو گرفتم

:loudspeaker: وضعیت کلی

• تایم فریم > 1 ساعته
  • کیفیت چارت و تحلیل > خوب
  • روند > صعودی
  • قدرت > ضعف در صعود
  • انتظار ما از بازار > نزولی
  • مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 3 ساعت

:shield: سناریو ها

1. ندارد
  2. ندارد

:chart_increasing: معامله

• پوزیشن > فروش
  • فاصله ورود تا استاپ > 2.51%
  • نقطه ورود > در تصویر مشخص هست

:pushpin: نکته معاملاتی

• حتما 1 درصد کل حساب رو ریسک کنید.یعنی اگر استاپ زده شد 1 درصد کل حساب از دست میره.
  • تیپی اول حتما 20 یا 30 درصد ( به دلخواه متناسب با شخصیت ) رو نقد کنید، و ریسک فری کنید.

> آموزش نحوه تنظیم مدیریت ریسک و حجم در ترید

• بعد از ورود اگر کندل بر خلاف پوزیشن با بدنه قدرتمند بسته بشه و از نقطه ورود تا استاپ به سمت خلاف معامله نصف استاپ رو حرکت کرده باشه، جهت جلو گیری از ضرر بیشتر؛ معامله بسته بشه بهتره.
  • اگر زودتر معامله بسته نشه، نهایتا شما قبول کردید 1 درصد استاپ بخورید.

:pushpin: نکته تحلیلی

• بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
  • بهترین رفتار، رفتار پویا، در بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!

:warning: سلب مسئولیت

بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود باشید!

• با تحلیل شما موافق نیستم
  • این معامله رو با رعایت مدیریت ریسک میگیرم
  • با تحلیل خودم معامله رو میگیرم
0 رای دهندگان
3 لایک‌کرده

متاسفانه هزینه این معامله مقداری زیاد بود ولی خوب دیگه گفتم بگیرمش خیلی از نقطه ورودم راضی نیستم ولی تصمیم اشتباه نبود

عکس تحلیل

سلام خدمت دوستان عزیز،

با این سطح ممکنه سیگنال نزولی بده با کندل قوی قرمز

• تایم فریم > 15 دقیقه
  • کیفیت چارت و تحلیل > عالی
  • روند > نزولی
  • قدرت > ریزش
  • انتظار ما از بازار > ریزش تا 6933
  • مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 1 الی 2 ساعت

1. یا کندل قرمز میزنه و ما وارد میشیم به سمت نزول یا این اتفاق نمیوفته و وارد نمیشیم
  2. ممکنه بعد از ورود از خود نشانه هایی از عدم ریزش بده که میتونیم با سر به سر یا اندکی ضرر خروج بزنیم

• بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!

بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود باشید!

1 لایک

معامله به دلیل عدم تمایل فروشنده ها به فروش نقض شد و نگرفتیمش

:pen: توضیحات و نتیجه معامله

سلام خدمت دوستان عزیز،

این معامله هم به دلیل این که قیمت ضعیف به سمت هدف حرکت میکنه با اندک سود بسته میشه و اعصابم رو درگیر نمیکنم

موفق باشید.

سلام خدمت دوستان عزیز،

بیت کوین رو داریم در تایم فریم هفتگی سعی میکنم توضیحات جزئی در اختیارتون بگذارم.

ما اینجا دو الی سه سناریو داریم که در پایین نوشتم در بخش سناریو ها.

به طور کلی بیت کویین روندش نزولی هست اما من انتظاری که دارم ازش با توجه به کندل سبز هفتگی که زده شده این هست که ممکنه مثل حرکت قبلی که 4 کندل سبز داریم در اصلاح روند اینجاهم داشته باشیم و بعد ریزش

اما اگر کندل هفتگی همینطور بسته بشه میتونیم بخریم اما باید بدونیم در ناحیه بالا در محدوده 78728.37 ناحیه ای داریم که ممکنه بهش گیر کنه و تا به اونجا نرسه نمیتونیم تصمیم بگیریم پس من مرتب تحلیل رو اپدیت میکنمش

و مورد بعدی این هست که بخواد ریزش داشته باشه که به نظرم خبر خوبی هست چون میتونه بیاد روی ناحیه پایینی و به ما نقطه ورود بره برای هلد یا سرمایه گذاری یا معامله و هر چیزی اما طبق تجربه من فکر میکنم که در ریزش دیگه داره ضعیف میشه یعنی ممکنه نتونه ریزشی داشته باشه مثل قبل و بخواد بره بالا و هنوز قطعی نشده برای رشد پس باید صبر کنیم به طور کلی وضعیت و سناریو هارو در پایین تر بخوانید.

• تایم فریم > هفتگی
  • روند > نزولی
  • قدرت > نزولی
  • نشانه ها > ضعف در ریزش و نزول (نشانه هایی از صعود)
  • انتظار ما از بازار > طبق توضیحات فعلا ریزشی هست اما ضعیف شده برای ریزش بیشتر
  • مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 2 الی 4 هفته

1. اگر کندل هفتگی بسته بشه میشه انتظار رشد داشت اما باید تحلیل مرتب بروز بشه
  2. اگر کندل ضعیف بسته بشه میشه انتظار داشت که نتونست رشد کنه و ریزش داشه باشیم البته ریزش نمیتونه مثل قبل قدرتمند باشه پس نشانه هایی داره میده مبنی بر این که در قیمت های پایینتر بتونیم نقطه خوبی پیدا کنیم برای ورود
  3. شخصا خودم فعلا نظاره گر بازار هستم و منتظر ببینم چه کاری میخواد انجام بده و نظریه مو ااپدیت کنمش

بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، تصمیم گیری برای ورود با معامله گر هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!

• کمکم کرد و از این تحلیل ها هر هفته مرتب منتشر کن
  • نظریه خوبی بود
  • جالب نبود
0 رای دهندگان
1 لایک

سلام خدمت دوستان عزیز،

انتظاری که داریم از این روی چارت هست و برای هر سناریو یک نظریه و تحلیل منحصر به فرد خودش رو دارم و باید شما عزیزان درخواست اپدیت تحلیل رو بدید.

موضوع تاپیک : Btcusdt - تحلیل بیت کویین تخصصی

• تایم فریم > 1 ساعته
  • روند > رنج
  • قدرت >صعودی
  • انتظار ما از بازار > ممکنه نزول هم داشته باشیم به دلیل ناحیه باید مرتب اپدیت کنیم تحلیل رو
  • مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 5 الی 10 ساعت

1. چنانچه طبق تصویر بخواد ناحیه رو رد کنه درخواست تحلیل جدید بزارید حتما برسی خواهد شد
  2. میتونیم فعلا انتظار برگشت رو داشته باشیم با توجه به این که قدرت بلند مدت نزولی هست

بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، تصمیم گیری برای ورود با معامله گر هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!

2 لایک‌کرده

نکته تحلیلی و بسیار تخصصی بحث کندل شناسی و پرایس اکشن

سلام خدمت دوستان عزیزم.

طبق تخصص و سال ها تجربه بنده از کندل شناسی توجه کنید به دایره هایی که کشیدم!

هر زمان که یک حرکت قوی زد ناتوان ماند و نتونست ادامه بده یا رنج شد یا اصلا ادامه نداد و حرکت عکسشو

نظر شخصی بنده :

در نتیجه الان در کندل اخیر هم همین حرکت رو میبینیم پس احتمال این که همین اتفاق دباره تکرار بشه هست و طبق برسی های انجام شده قدرت صعود مقداری ضعیف هست با توجه به حرکت اخری که اتفاق افتاده نباید خوشبین به صعود اتریوم یا بیت کوین باشیم میتونه زنگ خطر باشه باید منتظر بمونید ببینید میخواد چه کاری میکنه لطفا احساسی رفتار نکنید و یهو نپرید داخل معامله

ارادت نجفی

2 لایک‌کرده

یک معامله با ریسک 0.5 درصدی سرمایه شرت
یک معامله سبک و بدون بار روانی

1 لایک

آقای نجفی تحلیل و نظر شما پوزیشن سل برای بیت کوین

الان نه چون دیره تایم فرییم کوچک بود

و نتیجه

معامله باید همینطوری ساده و بدور از استرس و فشار روانی باشه و سریع وارد سود بشه حتی 1 ثانیه هم داخل ضرر نمونده این میشه یک معامله قطعی مطمعن بدون درگیر کردن روان و اعصاب و در نهایت برداشت سود لذت بخش