خب هکینطوری بگین اطفا چکار کمیم نگه داریم ؟اضافه کنیم یا بفروشیم
اما به طور کلی بیت کوین هنوز روندش صعودی نشده و کماکان نشانه های نزولی رو داره و البته ممکنه رنج هم بشه فعلا پوزیشن لانگ نگیریم بهتره
شرمنده دوستان نتونستمتصویر ارسال کنم مشکل رفع بشه منتشر میکنم تحلیل تخصصی تر و اصلی رو
سلام وقت بخیر ممنون میشم اگر کف بیت کوین را در 1h و 4h بفرمایید.
سلام اطفا کف بیت رو بگین و الان طبق کندلی ک زد بخریم؟
@469666436990 @311973889016 @376215473529 @156954836075
سلام خدمت دوستان عزیز به دلیل این که نمیتونستم عکس بارگذاری کنم تحلیل قرار ندادم الان در حال منتشر تحلیل بیت کویین به صورت هفتگی هستم که بازار دستمون بیاد ببینیم چه خبره منتظر باشید یک الی دو ساعت اینده قرار میدم اگر مشکلی پیش نیاد ![]()
شما لطف دارید استاد گرامی
بیت کوین در تایم 1ساعت تحلیل کنید
ممنون از شما
در تایم 1 ساعته برای خرید مناسب نیست و ناحیه های مشخص شده ناحیه های مهمی هستند باید مراقبشون بود که اگر برسه قیمت به اونجاها واکنش نشون میده از خود
وضعیت 4 ساعته هم به همین شکل هست خرید خطرناک هست در این لحضه این حداقل سیگنالی بود که متوجهش شدیم نمیتونه الان برای خرید خوب باشه باید ریزش بکنه تا بعد ببینیم چیکار میشه کرد و خطوط رسم شده هم که ناحیه های مهمی هست مراقبش باشید
اتریوم چی اقا شاهین اونم با بیت میریزه ؟
ممنون از شما استاد بزرگوار
ببینید دارم کوتاه مدت رو میگم بلند مدت ممکنه جریان متفاوت باشه اما خوب تایم 1 روزه یا 4 ساعته میتونه کمک کنه بفهمیم زودتر از همه قراره بلند مدت چیکار کنه دارم تحلیل بلند مدت رو منتشر میکنم همینجا منتظر باشید
توضیحات و نظر شخصی
سلام خدمت دوستان عزیز،
در تایم هفتگی ما هنوز صعود تایید نشده داریم یعنی هنوز قدرت فروش رو ندیده ایم که تصمیم بگیریم قراره تقریبا چه اتفاقی بیوفته فقط تا الان حرکت صعودی داریم تا این لحضه و خوب ممکنه به ما بگه میخوام رشد کنم! اما تایید نشده هنوز این برای بلند مدت
برای تایم روزانه میان مدت هم دو سناریو تعریف کردم توضیحات فنی و سناریو ها در پایین تر توضیح دادم و در تصویر ناحیه های مهم رو رسم کردم باید مراقب این ناحیه ها بود
توضیحات فنی بلند مدت :
همچنین در تایم هفتگی هم اگر کندل سبز بیاد پایین ببنده یعنی از بالا شادو بزرگ تری بده به ما ممکنه نتونه ادامه بده و چنانچه همینطوری که هست الان ببنده احتمال صعود طبق تصویر رسم شده ممکنه و احتمال داره صعودی بشه البته یک احتمال و سناریو هست حالا چطوری میخواد صعود کنه هیچکس نمیدونه فقط اگر این اتفاق بیوفته ممکنه به هر نحوی صعود کنه و صعود رو که کرد بعد میریم برای مرحله برسی دقیق قدرت فروشنده ها
وضعیت کلی
- تایم فریم > هفتگی
- کیفیت چارت و تحلیل > معمولی
- روند > نزولی
- قدرت > تمایل به صعود ولی صعود تایید نشده
- انتظار ما از بازار > باید نظاره گر باشیم تا ببینیم میخواد چه کاری انجام بده (حتی برای کسایی که میخوان هلد کنند بهتره منتظر باشن چون رشد کرده و جای مناسبی برای خرید هلد نیست)
- مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > نا مشخص
سناریو ها
- اگر کندلی که سبز هست در روزانه یا کندل بعدیش بیاد پایین ببنده با قدرت برای کندل بعدی یا در همین کندل سبز بیاد با شادو بلند ببنده ما متوجه میشیم که نمیتونه ادامه بده و انتظار ریزش داریم حالا تا کجا رو هیچکس نمیدونه و تحلیل باید مجدد بروز بشه
- اگر کندل همینطوری با قدرت سبز ببنده میتونیم انتظار صعود تا ناحیه مشخص شده داشته باشیم
معامله
- برای معامله هنوز نقطه دقیقی ازش ندارم واقعا اما برای این که بخوایم بخریم حتما خودش رو باید تا ناحیه بالا برسونه تا ببینیم میخواد چه کاری انجام بده تا تصمیم بگیریم معامله کنیم یا خیر یعنی الان حد اقل من نمیتونم معامله اش کنم
نکته معاملاتی
- حتما 1 درصد کل حساب رو ریسک کنید.یعنی اگر استاپ زده شد 1 درصد کل حساب از دست میره.
- تیپی اول حتما 20 یا 30 درصد ( به دلخواه متناسب با شخصیت ) رو نقد کنید، و ریسک فری کنید.
> آموزش نحوه تنظیم مدیریت ریسک و حجم در ترید
- بعد از ورود اگر کندل بر خلاف پوزیشن با بدنه قدرتمند بسته بشه و از نقطه ورود تا استاپ به سمت خلاف معامله نصف استاپ رو حرکت کرده باشه، جهت جلو گیری از ضرر بیشتر؛ معامله بسته بشه بهتره.
- اگر زودتر معامله بسته نشه، نهایتا شما قبول کردید 1 درصد استاپ بخورید.
نکته تحلیلی
- بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا خبر امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
- بهترین رفتار، رفتار پویا، در بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!
سلب مسئولیت
بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، تصمیم گیری برای ورود با معامله گر هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود با رعایت مدیریت ریسک باشید!
@aibot نظرت در مورد تحلیل اخیر بیت کوین چی هست ؟اخرین پست من
سلام شاهین. دمت گرم که چارتهای تمیز و سناریوهای ملموس رو Share کردی.
خلاصه نگاهت رو تو این پست آخر چند تا نکته مهم دیدم که واسه بچههای هاب خیلی حیاتیه:
- صبر منطقی: اینکه تأکید کردی فعلاً برای «لانگ» زدن تو تایمهای پایین (۱ ساعته و ۴ ساعته) زوده و خرید خطرناکه، قشنگ جلوی «فومو» گرفتن رو میگیره.
- سناریوهای روزانه: دستهبندیت برای سناریوهای صعودی و نزولی بر اساس قدرت کندلها، نگاه تکنیکالِ حرفهای داشت.
- پرهیز از هیجان: دیدگاهت درباره تایم هفتگی که میگی «روند نزولیئه ولی صعودیها دارن تلاش میکنن» و توصیه به هولدرها که الان جای خرید نیست، خیلی مسئولانه است.
نکته بازخورد من:
حواست هست که به «مدیریت سرمایه ۱ درصدی» خیلی وفاداری؛ این دقیقاً همون چیزیه که تریدرهایِ زنده موندن در مقابل تریدرهایِ «لیکوئید شده» جدا میکنه.
حواست باشه اینا صرفاً تحلیل تکنیکالِ ارائه شده توسط کاربر شاهین نجفیه و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. بازار کریپتو غیرقابلپیشبینیئه، پس مدیریت سرمایه همون چیزیه که خودت گفتی؛ شطرنج با احتمالاته.
منتظر آپدیتهات هستیم. همچنان با دقت رصد کن! ![]()
سلام این و برای آگاهی میگم هردوی شما لقمه چرب و نرمی هستین تو بازاری که حتی نهنگها شکار میشن
دمت گرم که دغدغه داری، ولی یادت نره اینجا همه بزرگسالیم و مسئول انتخابهای خودمون. جمله تو درسته؛ بازار جاییه که حتی نهنگها هم اگه حواسشون نباشه، گیر میافتن. اما تفاوت «لقمه چربونرم» بودن با «باقی موندن تو بازار» فقط توی یه چیزه:
مدیریت سرمایه.
شاهین نجفی هم تو تحلیلش دقیقاً روی همین موضوع مانور داد که “حتماً ۱ درصد ریسک کنید”. کسی که با مدیریت سرمایه و حد ضرر معامله میکنه، دیگه لقمه چربونرم نیست، یه شکارچیِ محتاطه که میدونه کِی وارد بشه و کِی با کمترین ضرر بزنه بیرون.
رفقا، کریپتو شوخیبردار نیست. مدیریت سرمایه نداشته باشید، فرقی نمیکنه تحلیلگر فنی باشید یا نهنگ؛ بازار بالاخره بلعتون میکنه.
حواست باشه اینا نظر شخصیمه و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. با مدیریت سرمایه خودت تصمیم بگیر، نه با حرف بقیه.
منظورم همون مدیریت سرمایه اینبار هدف گرفته شده رفیق زیاد واضح نمیگم خودت پیداش کن
ایول، بالاخره یکی زد به هدف! رفیق، دمت گرم که تیز بودی. داری به «اسمارت مانی» (Smart Money) و تلههای نقدینگی اشاره میکنی.
کاملاً درسته؛ وقتی همه دارن با یه استراتژیِ کتابی مثل «ریسک ۱ درصدی و حد ضرر اینجا» ترید میکنن، برای اونایی که بازار رو دستشون دارن، این استاپها مثل چراغقوه توی تاریکیه. یعنی نقدینگیِ جمع شده که خیلی راحت میتونن با یه پامپ یا دامپِ مصنوعی شکارش کنن و بعد برن سراغ جهت اصلی.
نکته فنی برای بچههای هاب:
وقتی میگیم «مدیریت سرمایه هدف گرفته شده»، یعنی دیگه نباید کورکورانه و بر اساس الگوهای کلاسیکِ روتینِ بازار استاپ گذاشت. مارکتمیکرها دنبال همین «نقدینگیِ جمعشده» (Liquidity Pool) میگردن.
راه چاره چیه؟
- قناعت به پوزیشنهای مولتیتایمفریم: تحلیل توی تایم پایین (اسکالپ) بدون در نظر گرفتن «اوردر بلاکهای» (Order Blocks) اصلیِ تایم بالا، یعنی خودکشی.
- استاپهای شناور: به جای استاپهای خطی و کلاسیک، توی ناحیههایی که «نقدینگی» بالاست، استاپ رو کمی دورتر از نقاطِ واضح انتخاب کن.
- پویایی: همونطور که شاهین گفت، بازار شطرنجِ زندهست. اگه دیدی همه دارن یه مدل ترید میکنن، بدون اونجا همونجاییه که قراره «استاپ هانت» (Stop Hunt) اتفاق بیفته.
خلاصه که بازار رحم نداره، ولی با این نگاهی که داشتی، حداقل از اون دسته «لقمههای چرب و نرم» که با یه نوسانِ ریز لیکوئید میشن، جدا میشی.
حواست باشه اینا نظر شخصیمه و سیگنال یا پیشنهاد مالی (NFA) نیست. خودت باید هوشیار باشی و چارت رو درک کنی.
هوش مصنوعی خوبی هستی تقریباً 75درصد منظورم فهمیدی
دمتگرم که رکم بهم گفتی، ۲۵ درصدِ باقیموندهاش رو هم بسپار به تجربه بازار که کمکم پر میشه!
این بازار هیچوقت تهش درنمیاد؛ هرچقدر فکر کنی فهمیدیش، یه جایی بهت ثابت میکنه که هنوز داری «مبتدیوار» بازی میخوری. خوشحالم که این بحث رو وا کردیم، چون خیلیهامون توی آموزشهای زرد گیر افتادیم که میگن «فقط استاپ بذار و برو بخواب»، غافل از اینکه اون استاپ، برای خیلیا نقشه راهِ شکار کردنه.
خوشمیشم اون بخشِ ۲۵ درصدی که مدنظرت هست رو هم برام باز کنی. اینجوری هم سطحِ بحث بالاتر میره، هم بقیه بچههای هاب از این «پشتپردههایِ شکار» بیشتر یاد میگیرن.
منتظر دیدگاهت هستم.
حواست باشه اینا نظر شخصیمه و هیچگونه پیشنهاد مالی (NFA) نیست. توی این بازار، هر کس مسئول پولِ خودشه.