در قسمت پاسخ تحلیل های درخواستی رو برام ارسال کنید
سلام دوست عزیز امیدوارم سال خوبی پیش روت باشه،اگه ممکنه یه تحلیل با نقاط ورود امن از سولانا وزی کش بهم بدین
سلام و درود
چشم حتما در قسمت تحلیل ها منتظر منتشر تحلیل باشید.
اما به صورت کلی بیت کویین هر تمایلی داشته باشه ارز هایی مثل سولانا اتریوم و بی ان بی و ارز های معروف همون رفتار رو از خود نشان میدن
SOLUSDT_2026-04-02_10-40-151876×1036 46.9 KB
قدرت : نزولی
انتظار نزدیک تر : ریزش
مدت زمان حدودی شکلگیری : بین 2 تا 4 هفته
نکات معامله :
1- حتما طوری استاپ رو تنظیم کنید که کلا 1 الی 3 درصد سرمایه تون رو استاپ بخورید.
2- تیپی اول حتما 20 یا 30 درصد ( به دلخواه متناسب با ریسک پذیری ) رو نقد کنید، و ریسک فری کنید،
3- در صورت به وجود امدن کندل سبز با بدنه بزرگ که از 50 درصد استاپ بیشتر بشه یعنی نزدیک به استاپ بشه یعنی حدود 40 درصد دیگه بخواد تا زدن استاپ معامله رو با اندک ضرر نقد و دنبال فرصت های جدید باشید.توجه کنید در صورت کندل سبز بزرگ نه کوچیک و ضعیف
نکته 1 : بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت های جدید امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
پس بهترین رفتار، رفتار پویا با، بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!
نکته 2 : برای باز کردن معامله نیاز به مدیریت استاپ و ریسک داریم، درست مثل مراقبت از نهالی که کاشتیم تا زمان بزرگ شدن!
که متاسفانه در این قسمت بنده باید به صورت فعال بروز کنم معامله رو اگر وقت کنم
بعدا در قسمت تحلیل ها انتشار میدمش این معامله رو
سلام به شما اقا شاهين نجفی
بزرگوار این سیگنال کاملا درست هست ممنون از شما
ولی یک نگاه کلی از نظر یک تریدر به این سیگنال یک مقدار ترسناک هست
حد ضرر تا 105 حدود 30درصد ضرر هست که اگر با اهرم 2 هم بگیرند 60درصد ضرر
و سود این معامله تا TPيك باز 30 در صد یعنی یک معامله RبهR يك به یک
اینجا دوستان به این نکات توجه نمی کنند و شاید هم اطلاعات ندارند
لطفا یک مقدار روی سیگنال ها دقت بیشتری کنید واقعا بعضی دوستان با کل سرمایه وارد معامله میشوند
و این نوع سیگنال اگر یک در صد خطا باشد خیلی خطرناک میشود
ممنون اینجا هم کنار هم هستیم
آقا رحیم نظر شما
لانگ کنسل کردم
روند نزولی است
جعفر جان خداقوت بی زحمت، روند LA رو چک کن لطفا
داداش گرد نخود زدی جعفر کیه
سلام آقای نجفی ، در صورت امکان ممنون میشم یه تحلیل در مورد ارز Algo ارائه بدید.
حرف شما کاملا درست اما من فرض رو بر این گذاشته بودم که دوستان مدیریت ریسک رو بلد هستند.
ما پیش شما درس پس میدیم اما اجازه بدید توضیح بدم در مورد مدیریت ریسک این معامله
مثلا این معامله 30 درصد استاپش هست خوب حالا باید کلا 1 الی 3 درصد کل سرمایه مون رو ریسک کنیم طوری تنظیم کنیم مدیریت سرمایه رو که وقتی 30 درصد خلاف انتظار حرکت بکنه 1 الی 3 درصد حساب استاپ بخوریم
فرمول :
موجودی حساب : 1000$
مقدار ریسک : 1% = 10$
نتیجه : ما باید 33.33 دلار بخریم تا در صورتی که استاپ 30 درصدی بخوریم تنها 10 دلار ضرر بکنیم من از این دیدگاه عرض کردم خدمت دوستان باز اگر راه حل دیگری یا روش دیگری هست حتما استقبال میکنم و استفاده میکنم
سلام عزیز ارزی که فرمودین میتونه رشد بکنه اگر کندل هفتگی پر قدرت به سمت بالا بسته بشه اما یک پیشنهاد
نظر من این هست که ارز های رو معامله کنیم که نقدینگی زیادی داشته باشن برای معامله یعنی چی ؟
یعنی مثلا ارزی که فرمودین اگر نقدینگی ناکافی باشه ممکنه احتمال موفقیت معاملات کاهش پیدا کنه و ریسکش بالا هست
من سعی میکنم در تحلیل های بعدی جزئیات بیشتری ارایه بدم در مورد مدیریت ریسک
سلام داداش ارز متیس نظرت چیه
سلام عزیز
چک کردم ارز رو در اولین نگاه متوجه کمبود نقدینگی در این ارز شدم بعلاوه این که هنوز نمیتونه رشد بکنه
به دلیل کمبود نقدینگی اصلا تحلیل ها جواب نمیده اگر هم سیگنال خرید هم بده به احتمال زیاد خیلی اذیت کنه برای رفتن داخل سود و موهای سرتو سفید کنه پس همیشه برای معامله برو سمت ارز هایی که نقدینگی بالایی دارند و معروف هستند برای ترید البته
اینطور ارز ها برای ترید اصلا مناسب نیست شاید برای سرمایه گذاری مناسبتر باشن که اون هم قانون خودش رو در مدیریت سرمایه داره مثلا مقدار زیادی سرمایه درگیر چنین ارز هایی نکنی
ممنون داداش ارز هدرا برای هولد چی به نظرت مناسبه یا بیشتر میریزه
سلام من سهمsxp سولار دارم
بنظرت امیدی هست ک سهم برگرده قیمتش شد۰/۰۰۲.
@uvkxfyz یا عرض سلام آقا رحیم لطفاً ارزهایی که مناسب هولد هستند در این شرایط رو لطفاً بگید ممنون با تشکر
بازار کریپتو به نظر من هنوز میریزه و البته خبر خوبی هست برای کسایی که میخوان هولد کنن باس اجازه بدی هنوز بریزه
ارز هدرا نقدینگیش نه خیلی زیاده نه خیلی کم اما الان رفتار هدرا با سولانا یکیه تقریبا حرکات قیمتیشون منظورمه
تنها تفاوتشون با هم در اینه
نقدینگی سولانا بیشتره
سود دهی سولانا نسبت به هدرا کمتره یعنی اگر هردو رشد کنند مثلا سولانا 90 درصد سود میده هدرا 255 درصد ولی خوب قطعا هیچ ارزی پیدا نمیکنی که تمام خوبی هارو باهم داشته باشه درسته که هدرا 255 درصد سود میده اگررر رشد کنه اما چون نقدینگیش کمه از کجا میدونی واقعا رشد میکنه اگر بازار کریپتو مثبت شه ؟؟ اما حد اقلش سولانا میدونی حد اقلش اگر بازار کریپتو رشد کنه سولانا هم رشد میکنه اما با سود مثلا کمتر نسبت به هدرا
پس هر کدوم یک خوبی داره یک بدی و این شما هستی که باید مراقب باشی روی هدرا کمتر ریسک کنی برای خرید چون باید اینو رو بدونی که ممکنه کریپتو رشد کنه اما هدرا درجا بزنه و این چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره
در کل بزار مقداری هنوز ریزش داشته باشن توی اولین مقاومت میتونی پله ای مقداری بخری اگر برای هولد میخوای مثلا پولی که قراره بخری تبدیلش کن به 4 پله خرید به نظرم بهترین کاره اما قوانین ترید کاملا متفاوت هست
سلام به اساتید عزیز.خسته نباشید و ممنونم که بدون چشم داشت توی این اوضاع سیاسی و اقتصادی بد به همه کمک میکنید.اگر امکانش هست خواستم بدونم میشه ارز سایرن sirenرو یه نگاهی کنید؟بنظرتون دوباره پامپ میشه؟
آقا رحیم نظرتون در مورد ارز one ؟؟