تحلیل های درخواستی خودتون رو برام ارسال کنید

ارز A دقیق نام نماد رو برام ارسال کنید ببینم

1 لایک

نمادش A است توی نوبیتکس

والتا اسم فارسی آن والتا است

ارز siren هم یه تحلیل میکنید ممنون

1 لایک

ارزی که فرمودین داخل نوبیتکس (A / تومان) هست برسی کردم خوب در قیمت 0.07224 میشه خرید ولی به یک نکته خیلی مهم توجه کنی این ارز ها اصلا پایدار نیستن و نقدینگی ندارند و فعلا بازار ارز نزولی هست پس در نتیجه اگر بازهم دوس نداری از دستش بدی سودش رو نباید ریسک زیادی روی این ارز بکنی یعنی باید مبلغ سبکی رو واردش کنی مثلا 1 الی 5 درصد سرمایه رو و نه بیشتر و به صورت کلی من خودم این ارز هارو مگر چطور باشه که بگیرم

بعدشم این ارز هارو وقتی میخرید باید قید پولی که واردش کردید رو بزنید چون ریسکش بالا هست و بپذیرید اگر رشد نکنه اتفاقی و تاثیری در زندگی روز مره شما نمیزاره و کلا ارز های با بنیاد قوی رو بخرید برای هلد بهتره

ببینید مهم اینه که اگاه باشید ریسک داره ارز که شما کمتر ریسک بکنید روی سرمایه خودتون که باعث ضرر زیاد نشه همین حالا اگر مرتب تحلیل خواستید قرار میدم

1 لایک

خیلی سپاسگزارم از شما. ممنون از راهنمایی شما

اینم یه نگاه بندازید ممنون میشم

2 لایک‌کرده

سلام. دوست عزیز این ارز را تحلیلش را گذاشتند بروید چک کنید

سلام پیدا نکردم

همینجا گذاشتن؟

الان دارم ارسال میکنم تحلیل رو مجدد چندقیقه دیگه لطفا …

1 لایک

این نقطه ورودی بوده که قبلا داشته و از دست رفته خوب حالا بریم سراغ وضعیت الانش

ببینید این سیگنال نیست اما اون چیزی هست که اگر من ببینم معامله شو انجام میدم

توجه کن چنانچه در تایم 2 ساعته کندلی که الان با قدرت به سمت پایین هست همینطوری بسته بشه میشه وارد شد هنوز بسته نشده ها یهو نری وسط با رعایت مدیریت ریسک اون هم 1 درصد کل سرمایه

تی پی اول مثلا 40 درصد حجم رو نقد و الباقی ریسک فری بشه بهتره و البته توجه کن اگر وارد شدی دیگه بازی تمام نشده صد درصد باید مثل یک نوزاد مراقبت کنی از معامله چنانچه ببینیم میخواد خلاف جهت حرکت کنه قبل از خوردن استاپ خارج شیم که اون هم نیازمند بروز رسانی هر یک ساعت معامله و وضعیت تصمیم گیری هست

پس ممکنه بعد از بسته شدن کندل نزولی نخواد بیاد بریزه و کلا تحلیل فیل میشه و با اندکی ضرر از معامله خارج میشیم در غیر این صورت هم که میتونیم باهاش ادامه بدیم توضیحات کلی بود اگر سوالی داشتید بپرسید

مدیریت ریسکی که در قسمت اموزش ها دادم رو برای این معامله حتما باید بخونید و درکش کنید که بدونید چطوری باید باهاش رفتار کنید در مورد قرار دادن استاپ لاس و میزان درگیری سرمایه

من صبح رو ۵۰ خرید زدم

یعنی ممکنه بریزه؟ الان تو ضرر نیستم بفروشمش؟

اگر کندل 2 ساعته همینطوری قدرت مند به سمت پایین بسته بشه احتمال 60 درصد میتونه بریزه

بازهم میگم هیچ قطعیتی وجود نداره و این نکته رو بگم تحلیل من روی 2 ساعته هست و مثلا ممکنه در طول روز مقداری بریزه و باز بخواد رشد کنه پس مهم اینه که در همون لحضه ای که داره اتفاق میوفته ماهم تصمیم بگیریم که در حال حاضر بهترین تصمیم اینه که اگاه باشیم میتونه بریزه الان در همین لحضه

1 لایک

و این روهم بگم قدرت صعودیش کمتر شده ممکنه نتونه صعود کنه و شایدم رنج بکشه

این نمودار یک کندل به من نمایش نداده چرا ؟

این سامانه چرا یک الی دو کندل رو به من نمایش نداده ؟؟

الان که مجدد برسی کردم و کندل های جدید رو دیدم و با توجه به این که خرید هم داشتین باید ببینید اگر قیمت 30 درصد ریزش داشته باشه میپذیرید این ریسک رو یا نه اگر نمیپذیرید دو راه وجود داره یکی این این که کامل نقد بشید راه دوم این هست به اندازه ای رو نقد کنید که اگر 30 درصد ریزش داشته باشیم باعث ناراحتی و تاثیری در روح و روانتون نداشته باشه بهترین جوابی که میتونستم بدم

نمیدونم چرا چارت رو ناقص به من نمایش داده

2 لایک‌کرده

نقد شدید ؟ چون نمودار رو ناقص به من نمایش داد ؟

1 لایک

سلام

نه هنوز نگه داشتم و ریسکو پذیرفتم

2 لایک‌کرده

نه اصلا اینکار رو نکنید
این جمله هیچوقت قدیمی نمیشه همه تخم مرغ هاتون رو در یک سبد نذارید
ببینید که همزمان چند تا پوزیشن رو میتونید مدیریت کنید مثلا 50 دلار هر پوزیشن خرید بزنید، چون ارزها یکی یکی بهتون ورود میدن و میتونید یکی یکی پوزیشن هارو مدیریت کنید و سیو سودهارو مدیریت کنید.
یک مطلب دیگه هم باید بررسی کنید اینکه حد ضررتون در هر خرید چقدر میشه، مثلا اگر شما 20 دلار تحمل ضرر دارید و یک خرید ارزنده با حد ضرر 20 درصدی پیدا کردید اون رو 100 دلاری بخرید که در نهایت اگر حد ضرر خورد 20 دلار ضرر کرده باشید. همش برمیگرده به قوانین مدیریت سرمایه شما ولی مهم ترین آیتم این هست که سرمایه رو پخش کنید بین ارزهای مختلف و ریسکتون رو پایین بیارید

7 لایک‌کرده

سلام

آقای نجفی لطف می کنید سایرن رو یه نگاه بندازین

سلام چک کردم من 10 روز پیش همین یادمه فک کنم کاربر شانس خریدم بود گفتمشون نخرید حرکت خاصی نمیکنه و واقعا هم نکرد

سعی کنید سرمایتون رو ببرید سمت ارز های اصلی این ارز ها اصلا برای هلد مناسب نیستن

تحلیل بیت کوین مرتب هفته ای منتشر میکنم حتما چک کنید حد اقل از روند کلی بازار مطلع میشید

1 لایک