Solusdt - معامله سولانا

:pencil: توضیحات و نظر شخصی

سلام خدمت دوستان، معامله سولانا هفتگی با رعایت مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک.

:loudspeaker: وضعیت کلی

• نقدینگی حدودی > خوب
  • روند > نزولی
  • قدرت > نزولی
  • انتظار ما از بازار > ریزش
  • مدت زمان حدودی شکلگیری تحلیل > 2 الی 4 هفته

:shield: سناریو ها

1. ندارد

:chart_increasing: معامله

• پوزیشن > فروش
  • فاصله ورود تا استاپ > 30% درصد
  • نقطه ورود در تصویر درج شده.

:pushpin: نکته معاملاتی

• حتما 1 درصد کل حساب رو ریسک کنید.یعنی اگر استاپ زده شد 1 درصد کل حساب از دست میره.
  • تیپی اول حتما 20 یا 30 درصد ( به دلخواه متناسب با ریسک شخصیت ) رو نقد کنید، و ریسک فری کنید.

آموزش نحوه تنظیم مدیریت ریسک در ترید … به زودی …

• بعد از ورود اگر کندل بر خلاف پوزیشن با بدنه قدرتمند بسته بشه و از نقطه ورود تا استاپ نصف استاپ رو حرکت کرده باشه به سمت خلاف معامله، جهت جلو گیری از ضرر معامله بسته بشه بهتره.
  • اگر زودتر معامله بسته نشه، نهایتا شما قبول کردید 1 درصد استاپ بخورید.

:pushpin: نکته تحلیلی

• بازارهای مالی پویا هست، و با شکل گیری قیمت یا اتفاق های جدید امکان باطل شدن تحلیل اخیر وجود دارد. میتوان انتظار تحلیلی را تغیر یا بروز کرد. دقیق مثل بازی شطرنج!
  • بهترین رفتار، رفتار پویا با، بازار هست البته با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه!

:warning: سلب مسئولیت

بازار های مالی، مخصوصا ارز دیجیتال دارای بیشترین ریسک هست، مراقب از بین رفتن دارایی خود باشید!

• تحلیل شما عالی هست :smiley:
  • با تحلیل شما موافق نیستم :smirking_face:
0 رای دهندگان
1 لایک

:hollow_red_circle: مدیریت معامله و نتیجه رو در همین موضوع بروز رسانی خواهم کرد. :hollow_red_circle:

2 لایک‌کرده

هنوز این معامله معتبر هست و استاپ یا نظر تغیری ایجاد نشده در موردش

دوستانی که شرت گرفتند میتونن همچنان داخل معامله بمونند

فرض بر این که معامله رو با مطالعه تاپیک مدیریت ریسک گرفته باشن و حتما مطالعه شده باشه

من از 86 شورت بودم رو 83.5 کشیدم بیرون.. حوصله دیدن رنج زدن نداشتم. با اینکه درنظر داشتم تا 81 حداقل وایسم…

فک میکنی تا 84.5 یا 85 میاد بالا؟

که دوباره شورت بگیرم.

این رنج نشون میده یا یک صعود عالی در پیشه یا سقوط وحشتناک ، سقوط بیشتر مد نظره چون دو بار ۷۶ تاچ کرد

رو صعود کلا حساب نکن.. من فقط دنبال نقطه ورود بهترshortام. سولانا وقتی میره بالا که بیت کوین به 80k برسه…. دفه قبلی که بیت شده بود 76…سولانا 96 شد…

الان دوباره بیت رسید به 76…ولی این دفه سولانا 86 شد..

قشنگ نشون میده اگه بیت ریزشی بشه… باید بری رو سولانا شورت بگیری

کلا سولانا شده مثل ترون تکون نمیخوره که بفهمی حرکت بعدیش چیه نه پامپ میزنه نه دامپ، بهتره که کلا فعلا روی سولانا حرکتی نزنی

1 لایک

به چارت enj یک نگاه بنداز خیلی خوبه ، به نظرم خیمه بزن روش جواب میگیری

1 لایک

اعتقادی به اسپات ندارم.

تحلیل یا معاملات هفتگی یا روزانه بهتره چون به همه وقت میده که وارد شن و حساس نیست تازه تحلیلش هم راحت تر هست و من خودم فیوچر میگیرم اما برا اسپات هم خوبه به بچه ها وقت میده برای ورود یک روز

این که سریع رفتی بیرون فقط یک تصمیم احساسی گرفتی

وقتی در تایم هفتگی معامله میکنی خوب مشخصه حد اقل بیشتر از یکی دوماه باید باشی داخلش

1 لایک

اتفاقا یکی از مزایاش هست مثل بیت کویین ! کلا ارز های راتبه اول مثل بیت و اتر پامپ نمیشه تنها یک دلیل داره وجود معامله گران بزرگ تا وقتی این ها باشن نمیتونن معامله گران خورد پامپ ایجاد کنن

من رو تایم فریم 15 دقه پوزیشن میگیرم. که تا ماکزیمم 1 روز یا دوروز پوزیشنو ببندم. هفتگی بارروانیش برا من زیاده.

آآیا اتباع بیگانه هستی؟

1 لایک

آره

بیگانه ام با کریپتو…

این برگشت 84.5

میانگین 84 شورت گرفتم…

80.8 تارگت

من فکر میکنم مدیریت ریسک رو اصولی و تخصصی انجام نمیدید یا مدیریت حجم و سرمایه رو طبق تجربه روانشاسی که دارم احتمالا انجام نمیدید.