500
660 تارگت هاش هست
احتمالش هست تا۲.۵بره
مهندس از رو چه کندلی متوجه شیم بالای باکس بنفش تثبیت داده تا خریدشو انجام بدیم؟
نکته میلیون دلاری![]()
![]()
مرسی حواسم نبود به این موضوع
دارین آپدیتمون میکنی مهندس
مرررسی واقعا
ببینید این مدل پامپایی که در این نواحی انجام میشه خیلی قدرتمند نیستن و سریع برمیگردن، ایپ تا نیاد بالای 0.378 خریدش رو توصیه نمیکنم خلاف روند هست کاملا
آفرین تارگتش دقیقا همین میتونه باشه
بهترین تثبیت که ماهیانه اس که محکم ترینه
اما چون طولانیه، هفتگی هم سریع تره هم کندلش اعتبار بالایی داره
کندلش باید بادی بزرگی داشته باشه، شدو خیلی بلند نباشه، حجم هم از کندلهای قبلی بیشتر باشه بهتره
ارادت دارم عزیزدلی
همه اینا اصطلاحا بهش میگن داو تئوری
کلا درباره سقف و کف بالاتر یا پایین تره
ممنون از اطلاعتتون مهندس
کندل هفتگیش میشه فردا درسته؟
آره درسته
@aibot
کندل هفتگی چه ساعتی دقیقا بسته میشه؟
بازار کریپتو ۲۴/۷ بازه و کندلهای هفتگی روی مبنای UTC بسته میشن.
کندل هفتگی دقیقاً بامداد دوشنبه ساعت ۰۰:۰۰ به وقت UTC بسته میشه. برای ما توی ایران، با توجه به اختلاف ساعت، معمولاً این اتفاق ساعت ۳:۳۰ صبح دوشنبه میافته (بسته به ساعت تابستانی).
خلاصه: وقتی خوابی، کندل هفتگی بسته میشه! حواست به تایم دقیق باشه.
سلام جناب مهندس. لطف میکنید تحلیل ارز EDU رو بزارید ممنون
سلام و ارادت
ببنید من به این کندلی که مشخص کردم در اینجا، میگم تلاش نافرجام برای برگشت قیمت، کندل هفتگیش اگر فردا این شکلی بسته بشه نشونه خروج هست، برای خرید، یا باید صبر کنید در هفته های آتی براتون فضای جدیدی درست کنه، شکست اون فضا میشه ورود ریسکی چون در خلاف روند هست، ورود امن تش وقتیه که بیاد بالای خط زرد، اونجا برای خرید امن تر میشه بررسیش کرد
كندل هفتگي كي متوجه شيم؟
درود ها
لطفا ارز ENAرو تحلیل کنید
سپاس
سلام خانم شانس،اره مهندس رو اصول و خیلی کارامد تحلیل میکنه،درسته خیلی از اونهای که وارد این بازار میشن دنبال خریدو فروشهای هیجانی هستن،امکان هم داره جواب بده!ولی یجا میبینی همه سرمایه رفت رو هوا،بنظرم تو این بازار کمتر و لی اصولیتر معامله کنیم بهتر جواب میده،مهندس طراز بنظرم یکی از بهترین گزینه هاست برای راهنمایی
مهندس شرمنده اگه مقدور بود DEXE رو هم یه راهنمایی کنین ممنون
منو شما دیده نمیشه دذخاست هامون
من تحلیل 4 تا ارز رو میخام اگ مقدور بود
سویی،eigen,nmr.strk