**درود خدمت همراهان گرانقدر و عزیزم در آکادمی چشم آپولو
به درخواست شما و احساس نیاز وجود این تاپیک،در این تاپیک به تحلیل اصولی و علمی رمز ارزهای درخواستی شما دوستان عزیزم میپردازیم.
از اونجایی که درخواست ها قطعا خیلی زیاد خواهد بود، برای برقراری نظم و احترام یک سری قوانین رو باهم مرور کنیم و با امید به برکت و سود روزافزون برای همه عزیزانم، این تاپیک رو استارت کنیم.
** قوانین کوتاه و شفاف:
هدف تاپیک
اینجا محلی برای درخواست و دریافت تحلیل است. تحلیلها آموزشی و تحلیلیاند و نه مشاوره رسمی سرمایهگذاری. تصمیمگیری نهایی با شماست.
فرمت درخواست (لطفاً کپی/پیست کنید)
فرمت پیشنهادی: SYMBOL | تایمفریم | هدف/سوال کوتاه
مثال: BTC | 1D | آیا روند صعودی ادامه دارد؟
درخواستهایی که فرمت ندارند ممکن است دیرتر بررسی شوند.
احترام و ادب
به همه اعضا و تحلیلگران با احترام برخورد کنید. توهین، فحاشی، تهدید یا هتک حیثیت پیگرد دارد و حذف میشود.
یک درخواست در زمان مشخص
هر عضو ، لطفاً حداکثر 2 درخواست در هر 24 ساعت ارسال کند تا به همه فرصت برسد. درخواستهای اضافی ممکن است با اولویت پایینتر بررسی شوند.
عدم قطعیت
هیچ تحلیلگر و معامله گری وین ریت 100 درصدی ندارد و نمیتواند به طور قطعی کف یا سقف بازار را شناسایی کند و افرادی که چنین ادعایی میکنند به قطع کلاهبردار هستند و به آنها اعتماد نکنید،ما در بازار حزب باد هستیم و همراه روند معامله میکنیم.تعصبی رو دید صعودی یا نزولی نداشته باشید و بازار در هر جهتی حرکت کند ما در همان جهت تحلیل و معاملات رو پیگیری خواهیم کرد.
استفاده از گفتگو/کامنت برای ادامه پرسشها
بعد از انتشار تحلیل، برای سؤال پیگیری از همان ترد (کامنت مرتبط) استفاده کنید تا نظم حفظ شود.
اولویتبندی و زمان پاسخ
تحلیلها بر اساس اولویت و دسترسی اینترنت ترتیب میگیرند. ممکن است برخی ارزها سریعتر بررسی شوند.
گزارش مشکلات و نقض قوانین
اگر موردی از بینظمی یا تخلف دیدید، گزارش بدید. از برخورد مستقیم با متخلف صرفنظر کنید.
شفافیت در تحلیلها
تحلیلها شامل دیدکلی، نقاط کلیدی، و تایمفریم خواهند بود.
مرزبندی حقوقی
مطالب ارائه شده آموزشیاند؛ ما مسئول زیان مالی ناشی از تصمیمهای کاربران نیستیم.
11.حفظ فضای سازنده
از بیارزشسازی نظرات دیگران خودداری کنید. هدف رشد گروهی و ارتقای تصمیمگیری است.
12.مدیریه سرمایه:
بدون مدیریت سرمایه در هیچ معامله ای وارد نشوید، به یاد داشته باشید که مسوولیت معاملات شما با خود شماست و تحلیل های ارائه شده رو خودتان مجدد تحلیل کنید و با حجم سرمایه پایین و اهرم های کمتر از 10 وارد معاملات شوید.به هیچ عنوان با تمام سرمایه یا حجم بالایی از سرمایه وارد یک معامله نشوید هرچقدر هم که ارزنده بنظر برسد،ممکن است در نهایت تبدیل به ضرری غیر جبران گردد پس کسانی که حجم سرمایه بالایی دارند در هر معامله 1 درصد سرمایه و کسانی که حجم سرمایه پایینی دارند حداکثر 5 الی 10 درصد در هر معامله وارد شوند.
پینوشت:
برای تحلیل، فرمت رو بذارید: SYMBOL | تایمفریم | سوال. مثال: BTC | 1D | آیا روند نزولی ادامه دارد؟
امیدوارم این تاپیک کمک کنه که مخاطبین آکادمی، آموزش اصولی رو شروع کنند و از تحلیلها نوت برداری کنن.
و امیدوارم هاب هم در آینده فضایی رو فراهم کنه که بتونیم به صورت ویدیویی و صوتی هم اینجا تولید محتوا کنیم و تحلیلها حرفه ای تر و دقیق تر بشه.
ارادتمندم
قوانین رو حتما مطالعه کنید و ارز درخواستیتون رو ارسال کنید.
درود و مهر
همونطور که میبینید با دایره های نارنجی مشخص کردم، قیمت از محدوده 65 هزار حمایت میشه و اکثرا هم شدو شده که نشون از صحت تحلیل های قبل و حجم بالای اردر هایی هست که این محدوده و پایین ترش قرار داره
در تایم فریم 4 ساعته ،در یک کانال نسبتا صعودی درحال حرکت هست و سقف قیمتیش در این کانال قیمتی میتونه محدوده 69 الی 70 هزار باشه که مجدد میتونه به وسیله ی تاچ شدن محدوده پایین و فعال شدن اردرهای خرید اتفاق بیفته.
بله سامان عزیزم محتمل هست و موافق هستم با شما
تصویرش رو برای جناب کریمی هم بارگزاری کردم، در چارتی که قراردادم اگر ملاحظه بفرمایید
انتظار اینو دارم که مجدد پس از برخورد با خط زرد یک رشد شارپ نسبت به سقف کانال 4ساعته داشته باشه.
درود و مهر
تحلیل توتال 2 رو به صورت کامل در تحلیل شگفت انگیز آلت کوین ها شماره 14 قرار دادم میتونید مشاهده بفرمایید
برای خرید و صعودی شدن بازار من دوتا تاییدیه میگیرم، یکی شکستن خط روند آبی و تشکیل فضای جدید، و بعد شکست محدوده بنفش
اگر هم حمایت از دست بره و دامیننس تتر مقاومتش رو از دست بده سراغ شورت بازار خواهیم رفت
با سلام،لطفا یه ارز تو حوزه هوش مصنوعی که قیمتش برا خرید اسپات الان خوبه وفاندامنتال خوبی داره برا هولده میان مدت بهم معرفی میکنید،در ضمن تشکر میکنم از مطالب قشنگ و نکته سنجتون
درود محمد جان
چارت ارزهای هوش مصنوعی رو که بررسی میکردم چیز ارزنده ای فعلا پیدا نکردم
جدای اون در پست تحلیل شگفت انگیز آلت کوین ها هم عرض کردم که الان رو زمان مناسبی برای جمع آوری سبد نمبیبنم، چون توتال 2 باید صعودی بشه، دامیننس تتر باید نزولی بشه که پول در آلت کوینها تزریق بشه و در نهایت دامیننس بیت کاهش پیدا کنه و رنج بزنه که آلت کوینها بتونن تکون بخورن، من خودم به طور مثال NEAR رو هولد دارم ولیکن الان خرید نمیزنم، در بین لیست ارزهایی که بررسی کردم TAO شرایط بهتری داره ولی هنوز ورود نمیده به من
NEAR هم فقط بخاطر هات ولت که باعث میشه چین فعال تری داشته باشه و تا زمان ایردراپش تراکنش های زیادی روش انجام میشه و خودم داخل ولتش فعال بودم هولد دارم.
چون بنظرم هایپ ارزهای هوش مصنوعی گذشته و هنوز هایپ جدید رو شناسایی نکردیم.