درود مهرداد جان بالاتر گذاشتم شمارو تگ هم کرده بودم اتفاقا ،
NMR
اوضاعش بهتره مومنتوم صعودی کوتاه مدتی رو شروع کرده، بیاد بالای خط زرد تثبیت بده میشه خریدشو بررسی کرد
پامپش بیشتر نهنگیه، برای همینم برگشته
شرایطش جذاب نیست تا وقتی همینجا یک فضای صعودی جدید درست کنه
یا برسه باکس بنفش در آینده بعد تاییدیه روند صعودیشو بگیریم، فعلا هنوز روندش نزولیه
سلام ارادت
برطرف شد؟
خط بنفش رو بشکنه میشه با حجم کم خرید زد ، خیلی گزینه جذابی نیست ولی برای ریسک خوبه کندلای سبزش مورد تاییده، تارگت اولش هم 0.16
سلام جناب مهندس نظرتون راجب ارز eigen می فرمایید ، این ارز رو دارم من
ببینید کندلش که کلا نهنگیه، کندلای نهنگی وقتی زده میشن بعدش غالبا کندل قرمز زده میشه چون نهنگه خالی میکنه، بعد خرد فروشان مثل ما میایم سراغ خریدش و نوساناتی که بعدش داره از خرید و فروش ماهاست، نکته مهم اینه با کندلای نهنگی وقتی زده میشن، تا چند کندل بعدش ترید نمیکنیم چون از تحلیل خارج میشه.
بیشتر حالت آشوب داره
صبر میکنیم که بازار به ساختار خودش برگرده بعد تحلیل میکنیم. در نتیجه اینکه بگم بفروشید یا نگه دارید الان مشخص نیست.
کندل هفتگی هایی که زده خیلی کندلای جذابی نیست حقیقتا، شدو خیلی بلند نشون فشار فروش
هم این هفته هم هفته قبلی
این هفته که نوسانش هم کمتر بوده
چارت به بیتکوین هم آخرین حمایتی که داشته از دست داده و نقدینگی ازش داره خارج و به بیتکوین میره
خیلی چارتش جذاب نبوده واقعیت برای خرید
من منتظر میموندم بیاد بالای 0.212 بعد خریدش رو بررسی میکردم
بله سپاس از شما جناب مهندس
درود
هیچکس نمیتونه ادعا کنه که همیشه سوار بر بازاره
هیچ تحلیل گری و هیچ تریدری نیست که 12 ماه سال رو حسابش سبز و پرسود باشه
اگر کسی از قطعیت در بازارهای مالی صحبت کرد و گفت قطعا اینجوری میشه، عینک بد بینی بزنید و شک کنید
حرف شما نکته مهمی داره، من که درس پس میدم اما هدف بازار و اسمارت مانی ، هدف قرار دادن همه خرده فروشهاس که ما باشیم، پس بدون تجربه و با تجربه فرقی نمیکنه
من همیشه عرض کردم معامله گری مثل رانندگی میکنه، هر لحظه اش یک تجربه جدیده.
رویا.۱۸ یا ۱۹ خریدم
معادل ۲۹ تومن
به نظرتون نگه دارم؟
چند درصد سرمایه خرید زدید؟
اگر زیر خط سبز بست کندل روزانه بفروشید، کلا چارتش قشنگ نیست برای تحلیل ، حس خوبی بهش ندارم.
ممکنه هم اشتباه کنم یهو نهنگی بره بالا
در نتیجه باید به اصول معامله رجوع کنیم و حد ضرر بذارید
جای خوبی هم نخریدید بنظرم
جناب میشه محبت کنین گالا با لایت کوین یه نگاهی بندازی آخه خرید زدم ممنون میشم راهنمایی کنید
از دستمون در رفته
فرصت بدی ان شاالله همه باهم سودش رو بگیریم
خیلی ممنونم
ارز مرل که پرسیدم الان پایین تر اومده شده ۰.۰۳۶۱ صبر کنم دوشنبه کندل ببنده یا همینجا بفروشم؟
درود این تحلیل گالا هست کامل گذاشتمش
ببینید کندل هفتگیش که کلا جذاب نیست برای همین
در تایم فریم روزانه بررسی میکنیم
اگر کندل روزانه زیر خط سبز بست، حد ضررتون باید همون نزدیکیا باشه
اگر بالای خط زرد کندل سبز رنگ دیدید بست، ادامه حرکتش رو میده
تایم فریم روزانه از کی تا کی هست؟