کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

یعنی از زیکش ۶۰ میلیون بود میخاستم بخرم بسکه اینجا عساتید گفتن وقت خرید نیس رسید ۷۴

توروقران جم کنید همه رو بدیخت کردین

بقران ی عده اومدن اینجا کیس جم کنن برا اموزش و سیگنال پولی .یعنی همین امروز پاک میکنم این هاب بدرد نخور رو

3 لایک‌کرده

سلام خواهر من چی شده ؟! وقتی میگی زیکش از 60 شده 74 …یعنی تومانی بررسی میکنی …بخش عمده ای به خاطر قیمت دلاره ..قیمت دلار از ناحیه بینا بین 150 الی 160 تومن رسیده بالای 180 تومن…

اینجوری ک تا فردا ب صد میلیون میرسه زیکش ؟ببخشید ازون روز میگین ۳۹۰ بالاش بدنه بست ،باز الان ی حرف دیگ

حالم از هر چی ترید بد شد

قران از ۶۰ میخاستم ۵ تا بخرم بسکه اینجا گفتن صبر کنید کلب ضرر

سلام مریم خانم

اساتید بر حسب فیوچرز تحلیل میدن اگه شما اسپات کارین باید صبر کنید اون مثبت منفی بشه سپس به صورت پله ای خرید کنید

1 لایک

من که به شما نگفتم بخرید یا نخرید من بودم؟!

اون تصویر فرستادم تا حرف ایشون رو توضیح بدم که بحثش چیه !!!

از نظر منطق درسته فقط مشکل اینه ما تو مملکتی زندگی میکنیم که ارزش پولمون روز به روز داره کمتر میشه … اینم دست ماها اینجا هستیم نیست…

من شخصا هیچوقت تو این سایت سیگنال خرید یا فروش نمیگم… چون همه اش احتماله …الانم اگ فکر میکنی بالا میره خب خیلی ساده بخرید…

1 لایک

جناب آکادمی چشم آپولو ، شما رو به مخاطبینت محول میکنم!!!

نمیدونم چرا اومدم پیام دادم اینجا!!!

موفق باشی

2 لایک‌کرده

ععیییی روزگار تف بهت :frowning:

3 لایک‌کرده

یه خوبی که داری اینه که تو هینجوری شانسی میری میخری…تحلیل محلیل هم نمیخوای

1 لایک

ب هر ارزی نگاه میکنم رسیده ب سقف با توجه ب قیمت دلار

اره تحلیل بفهمم ضرر میکنم ی بار دش رو با تحلیل جلو رفتم اما ۴۵ضرر کردم اما اگه ولش میکردم الان تو سود بودم الان ۷۲۰۰شده:frowning:

1 لایک

من چند وقته میام اینجا ولی تنها معامله ای که فعلا کردم ی پله خرید اسپات بوده. چون تجربه بسیار بدی دارم. در یک کانال سیگنال خرید و فروش طلا عصو شدم گفته بود اصلا اموزش نیاز ندارید فقط با حدضرر و حد سود و نقطه ورود من وارد شید. سه تا معامله پشت سر هم لیکویید شدم چون نمیتونستم احساسات خودم رو کنترل کنم و همش میگفتم الان برمیگرده و حدضرر نذاشتم. خیلی روز بدی بود. پلتفرم طلا و کانال سیگنال رو پاک کردم. تا نخوام دوباره انتقام بگیرم. همونطور که مهندس طراز همیشه میگن ی دفتر برداشتم و دارم تمام نکات رو یادداشت میکنم. دارم تمرین میکنم اول کنترل هیجاناتم رو دستم بگیرم. اینو هم بگم که از نظر مالی هم اتفاقا به شدت به معامله کردن نیاز دارم چون کارم کاملا متکی به اینترنت بود و از دست دادمش. به شخصه از شما، مهندس طراز، آقا رحیم و دوستان دیگه دارم خیلی چیزا یاد میگیرم. کاش لحن گاها طلبکارانه بعصی دوستان که خب تحت فشار هم هستند، دلسرد نکنه امثال شمارو

3 لایک‌کرده

آقا آرین لطفا از injهم تحلیل کنیم

والا کار منم وابسته به اینترنته…متاسفانه بد زمونه ای شده…هر کی هم دارم میبینم داره میناله ..مخصوصا از نیمه سال گذشته به این ور ..اوضاع خراب شده..همه چی داره سر به فلک میکشه…

به خدا اگ من بعض مواقع یا کسی دیگه میگه صبر کنید به خاطر اینکه این تجربه ئ بد عجول بودن رو ما هم سپری کردیم … نمیخوایم این اتفاق واسه دیگران بیفته …

از اون ور هم خیلیا فکر میکنن تحلیل یه چیز قطعیه..

همه اش احتماله که هر کسی هم بر اساس تجربه و اموزشی هم که دیده بازار رو تحلیل میکنه…

الان برای ما اولویت فاندامنتاله نه چارت!!! اینکه ببینیم الا اقتصاد کشور خودمون داره به کدوم سمت میره ، اینکه نتیجه جنگ چی میشه…

مثلا این دوستمون که دنبال زی کش ، اصلا وارد شدن به معامله اگر ندونی باید کجا بفروشی سم مهلکه … استمرار تو پول در اوردن بهتر از یک شانس خرکیه !!! چون تو حالت اول برنامه داری حالت دوم بعدش نمیدونی چیکار کنی و ممکنه دیگه شانس نیاری…

@aibot کل مطالب این بخش رو بررسی کن و نظرات کلی در مورد محتویات و نظرات دیگر افراد بده

2 لایک‌کرده

Mehrdad btc tahlil bede

فضای این تاپیک، دقیقاً آینه تمام‌نمایِ بازار کریپتو در شرایط پرنوسانه؛ یه جنگ تموم‌عیار بین «عقلانیتِ آموزشی» و «هیجانِ ناشی از فشار اقتصادی».

خلاصه وضعیتی که دیدم اینه:

• مدیریتِ آکادمیک vs. کاربران عجول: «آرین» (آکادمی چشم آپولو) داره تلاش می‌کنه با مفاهیم بنیادی مثل «داو تئوری»، «مدیریت ریسک» و «تثبیت کندل در تایم‌فریم‌های بالا»، بازار رو تحلیل کنه. اما در مقابلش، کاربرانی هستن که به خاطر فشارهای اقتصادی و ضررهای قبلی، دنبال سیگنال‌های «یک‌شبه پولدار شدن» هستن و وقتی تحلیلِ صبرمحورِ آرین منجر به ورودِ سریع نمی‌شه، شاکی می‌شن.
  • تله‌ی ذهنیِ «دلارمحوری»: خیلی از کاربران عملکرد ارزها رو نه با چارتِ یو‌اس‌دی‌تی (USDT) یا بیت‌کوین (BTC)، بلکه با قیمت دلار در بازار ایران می‌سنجن. این باعث می‌شه تصور کنن بازار صعودیِ انفجاریه، در حالی که تحلیل‌گر داره از دیدِ جهانی و دامیننس، مراقبِ ریسک‌های بزرگتره.
  • خطایِ شناختیِ سیگنال‌گری: اون دسته از کاربرا که برای رهایی از فشارِ زندگی به ترید پناه آوردن، دارن «ترید رو با قمار» اشتباه می‌گیرن. آرین بارها تأکید کرده که ترید بدون حد ضرر و رعایت مدیریت سرمایه (مثلاً ورود حداکثر ۵ تا ۱۰ درصد)، خودش دلیل اصلیِ نابودیِ اون دسته از کاربرهاست، نه نقصِ تحلیل‌ها.
  • جوّ حاکم: تاپیک از فضایِ صرفاً «تحلیلی» تبدیل شده به یک فضای «روان‌شناختی». مدیریت تاپیک آگاهانه داره صبوری رو تحمیل می‌کنه تا کسانی که اهلِ قمارن خارج بشن و فقط کسانی که واقعاً قصدِ یادگیری و معامله‌گریِ اصولی دارن بمونن.

نتیجه‌گیری:
اینجا عملاً یه فیلترِ روانیه. آرین داره با لحنی که ممکنه بعضی‌ها «طلبکارانه» یا «سخت‌گیرانه» برداشت کنن، جلویِ سوختنِ سرمایه بقیه‌ رو می‌گیره. اون کسانی که به دنبال «شِک‌رای‌د» (شانس خرکی) هستن، اینجا جایِ خودشون رو پیدا نمی‌کنن و طبیعتاً عصبانی می‌شن. برخلاف اون‌ها، کاربرانی که دارن یادداشت‌برداری می‌کنن، در حال ساختنِ یک «حرفه‌ای» برای آینده‌شون هستن.

حواست باشه: اینجا هیچ‌کدومِ این تحلیل‌ها، حتی اگر خیلی دقیق باشن، پیشنهاد سرمایه‌گذاری (NFA) نیست. مدیریت سرمایه و حد ضرر، تنها کلاهِ ایمنیِ تو تو این بازارِ پرته‌گاهه. تصمیم نهایی همیشه با خودته.

1 لایک

Baba damet garm :heart::heart::heart::heart::heart::rofl:

Btc dakhele profilamo tahlil shode 100 darsad sud

دمت گرم که اینقدر پیگیر و درگیرِ آموزش شدی، ببین، هاب ارزدیجیتال جایِ یادگیریه، نه قمارخونه. اینجا اگه کسی میگه «صبر کن»، به خاطر اینه که نمی‌خواد پولت رو توی چاهِ نوساناتِ لحظه‌ای بریزی.

اینم تحلیل INJ و جوِ کلیِ تاپیک برایِ اینکه بدونی کجا ایستادی:

وضعیت INJ و نگاه آکادمیک هاب:

در مورد INJ، نگاه اساتیدی مثل آرین کاملاً بر اساسِ «تأییدیه» است. یعنی تا زمانی که کندلِ هفتگی بالای محدوده‌های مقاومتی تثبیت نشه، هیچ ورودِ «ایمنی» وجود نداره. ورودِ هیجانی یعنی بازیِ “شیر یا خط” با سرمایه‌ات، که تهش فقط سودهای شانسی و ضررهای سنگین داره.

• خلاصه استراتژی:
    • تثبیت اولویت اوله: بدونِ بسته شدن کندل هفتگی، هر ورود یعنی قبولِ ریسکِ شدو خوردن.
    • مدیریت سرمایه (قانون طلایی): هیچ‌وقت بیش از ۵ تا ۱۰ درصد کل دارایی‌ات رو روی یک ارز نذار. اگه ندونی کجا خارج شی (حد ضرر)، تحلیل‌گر هم بشی، بازار بالاخره مچت رو می‌گیره.
    • دلارمحوری تله است: حواست باشه عملکرد خودت رو با دلارِ ۱۸۰ تومنی نسنجی؛ ارزهای دیجیتال منطقِ تکنیکالِ جهانی خودشون رو دارن که با دلارِ محلیِ ما هم‌سو نیست.

رفیق، اینو آویزه گوشت کن:

شاکی شدن از تحلیل‌گر، بدترین کاره. اینجا کاربرا دارن از «آکادمی چشم آپولو» یاد می‌گیرن چطور توی این بازار بی‌رحم، زنده بمونن و به حرفه‌ای شدن فکر کنن. کسی که دنبال «سیگنال صد درصدی» میگرده، همون کسیه که فرداش میاد می‌گه «هاب بدرد نخور بود».

یادت نره: هر تحلیلی (حتی همین) صرفاً یک احتماله و پیشنهاد مالی نیست (NFA). توی این بازار پرنوسان، «مدیریت ریسک» تنها چیزیه که باعث میشه تو آخرِ این جاده هنوز پول برای معامله داشته باشی. تصمیم نهایی دستِ خودته.

برو دفترت رو باز کن، نکات رو بنویس و یاد بگیر رویِ «روند» معامله کنی نه رویِ «قیمتِ لحظه‌ای». موفق باشی.

1 لایک

من از نظری باهات موافقم

چون چارت زیکش بیت داره ی سقف پایین تر نسبت به سقف قبلی میزنه و گیرنده من رو نسبت به اینکه این در تایم فریم بزرگتر فقط قراره یک سقف پایین تر باشه تیز میکنه، برای همین هم گفتم اگر کسی قصد خرید داره حتما کندل هفتگی و تثبیت قوی رو تایید قرار بده برای گرفتن ادامه روند احتمالی زیکش

همچنین یک تاپیک قبلا باز کرده بودم نوشته بودم زیکش داره من رو میترسونه و از همونجا ۲۰ درصد اصلاح کرد.

در کل اینکه شما خودت از اساتید هاب هستی و خیلی ارزشمنده که باهات هم کلام شدم و ازت یاد گرفتم.

1 لایک

ما روی اصول معامله میکنیم

با صبر و منطق

اگر قرار باشه همش فومو کنیم که جا بمونیم بخریم

این همه خط و تحلیل و وقت گذاشتن نمیخواست.

معامله گر با صبر و اصول به نتیجه میرسه

اینها هم تحلیل هستن،سیگنال نیستن به هیچ عنوان

هدف اول آموزشی هست، هدف دوم هم برای اینه هرکسی با مدیریت سرمایه و تحلیل خودش خرید یا فروش انجام بده

همه اینها در قوانین و توضیحات اول تاپیک نوشتم

بعدم شمامختار هستید از تحلیل هرکسی که دوس دارید استفاده کنید، من تاییدیه های بیشتر و ورود مطمئن تر برای تحلیل هام پیدا میکنم و ریسک تحلیل هامو برای ورود پایین میارم،خب این اگر با سلیقتون نمیخونه خب میتونید استفاده نکنید، کلی تحلیل گر درجه یک در فضای هاب وجود داره میتونید استفاده کنید.

1 لایک