بفرمایید بگید کجا خریدید
تقریبا۶۲۰۰بود که خرید زدم
تابلوئه داداش چند بار امتحان کردم قیمت به حد ضرر من نرسیده زده از همونجا برگشته.
پوزیشن تو سود بوده کلا لیکویید کرده
۳ تا تتر ضررم بود ۶.۲۵ کم کرده پشتیبانیشم جواب سر بالا میده
کلا یه هفته بهت سود میده تو یه روز همشو میکشه بالا![]()
درود آقای نجفی
این ناحیه که برای تتر رسم کردین عدد صد و نود و خورده ای بر چه اساسی هست
خانم شانس همه دارن غیر مستقیم میگن که باید چکار کنی ولی خودت متوجه نمیشی البته ببخشید اینجوری رک حرف میزنم
راحت باش داداش اما خوب من متوجه نمیشم نمیشه مستقیم حرف بزنن![]()
![]()
![]()
![]()
الان من چکار کنم پولم هم کفن نمیکنه بدمش کفن برای آقای همتی ریس بانک خرکزی
آقای نجفی کجا رفتین گفتین تتر اصلاح داره یا نقره
اتفاقا آقای همتی سیگنال خرید دلار رو داد شما نخریدین
اخبار رو باید نگاه کرد هست هزار میلیارد دیروز رفته توی صندوق طلا کسانی که این پول ها رو جا به جا می کنند برای گرمی دویست هزار تومان سود نیست برای ارقام بالا هست
من اخبار ایران نگاه نمیکنم همتی چی گفت
ببین دوست عزیز ، من چند روز پیش..شنبه و یه شنبه دنبال کردم پیشبینی ریزش شدید رو برای این هفته داشتن و خبرهای فرووش سنگین وارن بافت هم بود…همه فکر میکردن امروز ریزش داره بازار…این بالا رفتن هم احتمالا برای استاپ هانت کردن بوده..البته باید صبر کنیم ببینیم ادامه روز چه اتفاقی می افته
خود من شورتم رو بیت از اینجا تا ناحیه 84 الی 85 هم اگ بره من پوزیشن کاشتم تو بیت یونیکس…استراتژیم اینه اگ رفت 84 احتمالا برگرده به سمت 80 و من چارت رو مجدد بررسی کنم و اگ لازم شد خروج بی خطر بزنم ..یعنی از اینجا تا 84 اگر بره،کماکان باز میمونم…حالا اگر بالاتر 84..85 رفت برا من اوضاع خراب میشه..اهرمم سبکه…
فکر کنم فعلا نقد موندن و کاری نکردن بهترین کار باشه
اصلا شرایط خوبی نیست
به امید صلح
سلام خورشید خانم
امیدوارم حالتون عالی باشه
تتر یا ریال نگه داریم؟
من تتر داشتم ۱۸۹ نقد کردم
سلام،ارز Hرو مهندس گفته بودن بالای ۰/۱۹توبیت بده ورودش کم ریسکه
خبر دارین از تحلیل جدیدش؟چون چارتش نسبت به بیت هم گفتن موقع ورود بگین برسی کنم
درود علی جان بله همه جا با همین اسم حضور داریم اما به دلیل قوانین هاب امکان اشتراک گزاری باهاتون رو ندارم
عزیزدلی مهرداد جان
ارادت دارم
این داره نشونه تغییر روند بهمون میده
اگر بالای 317 تثبیت بده میشه خرید زد با تارگت های 400 و 470
تاییدیه هم از چارت بیتکوینش میشه بگیرید، بالای خط زرد تثبیت بده قشنگ در چارت تتریش میتونه پامپ کنه.
احسنت علی جان واقعا سخنت با طلا باید نوشت
رزق و روزی دست خداست، فرصت های پولسازی هم بی نهایت هست، فراوانی خدا برای کسب سود بی نهایته