آیا بیت کوین به زیر ۶۰هزار دلار میرسه؟

آرتور هیز (Arthur Hayes) هشدار داد که بیت کوین ممکن است در کوتاه‌مدت به زیر ۶۰٬۰۰۰ دلار سقوط کند. این هشدار در حالی مطرح شد که تنش‌های ژئوپلیتیکی میان آمریکا و ایران همچنان ادامه دارد. بیت کوین (BTC) این هفته را با روندی صعودی آغاز کرد؛ این در حالی است که درگیری میان آمریکا و ایران که هفته‌هاست ادامه دارد، همچنان جریان دارد. بیت کوین با رشدی بیش از ۳ درصد به بالای ۶۹٬۰۰۰ دلار رسید و همین موضوع باعث شد آرتور هیز، هم‌بنیان‌گذار صرافی بیت‌مکس (BitMEX) که به اظهارنظرهای جسورانه‌اش شناخته می‌شود، هشدار جدیدی صادر کند.

بر اساس گزارش فوربس، آرتور هیز هشدار داد که اگر درگیری ژئوپلیتیکی میان آمریکا و ایران ادامه یابد، بیت کوین ممکن است در کوتاه‌مدت به زیر ۶۰٬۰۰۰ دلار سقوط کند. هیز همچنین اشاره کرد که تشدید تنش‌ها میان این دو کشور می‌تواند موجی از فروش کوتاه‌مدت را رقم بزند و احتمالاً را در کوتاه‌مدت به زیر این سطح برساند.

این خبر یک نشانه هست که

صرافی بیت مکس به ما داره میرسون

که بفروشید

تا ما بخریم بعددر قیمت های بالادر خدمت شما هستیم

چشم نقاط پایین اماده خرید هستیم

همین آقای هیز درمهر و آبان پارسال میگفت قیمت بیت کوین تا آخر 20260 به 200k تا 250k می‌رسد‌.

دروغ نگفته ولی زمان درستی اعلام نکرده

این قیمت احتمال زیاد ببینه

ولی زود اعلام میکنند که مردم بخرند

تا بعد از ریزش به اون نقاط برسه

الان شما میگید اعتبار خودشو داره چوب حراج میزنه؟

این اعتبار نیست دام هست

اونا میدون چطوری جمع کنند این جور حرف ها رو

ببین اون درست گفته نمیگم اشتباه داره میگه اطلاعات میده فومو بوجود بیاره

پاییین خودشون اوردر خرید میذارند

فکر میکنید تا کی 200 هزارتا رو ببینه؟

تمام صرافی ها بابت کارمزدهاشون سود بهتری میبرند من قبول ندارم لخاطر چنین چیزهایی خودشون ■■■ کنن ما باید یاد بگیریم خودمان را بالاتر از آنها ندانیم نمیدونم چرا فکر میکنیم همه اشتباه میکنن فقط ماها میدونم فوق سرمایه همه تحلیلگرای اینجا جمع بسه فکر نکنم ۳تا بیت کوین هم بشه ولی خودشونو خیلی بالاتر میدونن

کلی گفتم

اطلاعاتی وجود داره که هنوز نمی دونید

خود صرافی ها داخل صرافی های دیگه ترید میکنند

و خیلی کارهای دیگه این کار براشون خیلی مهم هست برای شما که حجم پول پایینی وارد میشید شاید به چشم بیاد

شما لطف دارید ممنون دوست عزیز

من بابت اطلاعات شما صحبت کردم نه درباره سرمایه شما
صد در صد شما از بنده پول دار تری این شکی نیست

خواهش میکنم نظر لطف شماست:grinning_face_with_smiling_eyes:

مقدار سرمایه گذاری مهم نیست ، فکر و عقیده ای که پشت اون است مهم است. ان شاء الله همیشه موفق و پرسود باشید.