تحلیل شگفت انگیز فایل کوین fil ( شماره 19)

چارت فایل کوین به بیتکوین رو اگر ببینیم فقط داره یک چیزی میگه: نخر!
براتون بازه زمانی مشخص کردم که ببینید 1600 روزه که نقدینگی از فایل کوین خارج میشه و بیت میره

اگر بیاد و برسه به باکس بنفش تازه میشه بگیم یکم به بیت صعودی شده که بریم چارت تتریشو نگاه کنیم وگرنه همین الانم چارت تتریشو براتون نمیذارم.

خریدنش فقط یک اتفاق رو رقم میزنه، گیر افتادگی پول برای مدت خیلی طولانی.

ارادتمند
آکادمی چشم آپولو

9 لایک‌کرده

سلام داداش ممنون بابت تحلیلت به نظرت کی موقعه خرید فایل کوینه والان تاچه قیمتی ریزش میکنه ممنون میشم جواب بدی

2 لایک‌کرده

سلام عبدالله عزیز

ببینید چارتش نسبت به بیتکوین که گذاشتم اون باکس بنفش اگر برسه، با شکست اون باکس میشه خریدش انجام داد و فکر میکنم امسال یا سال آینده اتفاق بیفته،مگه اینکه خبر خوبی دریافت کنه و سریعتر بشه.

برای ریزشش هم خیلی حجمی نمیخوره چارت تتریش با خطوط فیبو میشه دراورد تا چه محدوده هایی میریزه

4 لایک‌کرده

ممنونم ازت دمت گرم:heart:

2 لایک‌کرده

ارادت دارم

برکت روز افزون

3 لایک‌کرده

الان اگه بخرم برای پایان سال خوبه

2 لایک‌کرده

نه الان خریدش ارزنده نیست اصلا نخرید

2 لایک‌کرده

دقیقا همینه :clap:

چون خودم گرفتارش شدم

یکی از روانی ترین ارز هاست

روان فولادی میخواد واقعا

تو سال ۲۰۲۱ که بیت کوین ۶۹ هزار بود

این تا ۲۴۰ دلار هم رفت بالا

ولی الان بیت کجاست و این کجا

خیلی ها هستن از سال ۲۰۲۱ که فایل کوین ۲۰۰ دلاری خریدن و هنوزم که هنوزه تو ضررن

2 لایک‌کرده

ممنونم از اشتراک تجربه تون

که اثباتی عینی هست بر تحلیلی که ارائه دادم

و امیدوارم من،شما و دوستان گرفتار ارزهای “پول گیر کن” نیفتیم

4 لایک‌کرده

سلام ودرود وخسته نباشین ممنون بابت تحلیل وزحمات تون چندتا سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدیم من یه 5ماه دیگه یه پولی دستم میاد به نظرتون اگه اتش بس کامل بشه مارکت امکان داره تو همین حوالی هانوسان کنه مثل میگم ارز پولکادات محدوده 1دلار مثلا تا2دلار مثل نوسان کنه البته میدونم واقعا این مارکت قابل پیش بینی نیست ولی کلی جوابمو بدین به خاطر پولی که قرار دستم بیاد به نظرتون فرصت خرید میده

بعد برای سرمایه گذاری بین icpو پولکادات گیرکردم واقعا هرکدوم پروژهای خوبی خوبی وبدی های خودشونو دارن ولی به نظرتون کدوم میدونه تو الت سیزن بدرخشه وشما کدوم روبیشترقبول دارین به چه دلیل؟

icpرو خودم خیلی دوسش دارم ولی چارتش به بیتکوین مرده تا نیاد نرسه به باکس بنفش خریدش فقط پولتونو گیر میندازه

dot هم همینطور ، اونم چارتش به بیت مرده. تا نیاد بالای خط زرد ارزنده نیست خریدش

چارت تتریش هم ببینید، برای اثبات اینکه چارت بیتکوین چقدر مهمه گذاشتم، 1400 روزه گیر کرده داخل این باکس، ماکسیموم سودی که میتونسته بده 180 بوده اونم اگر کسی کف کف میخریده سقف سقف میفروخته که ممکن نیست.
الانم که اومده زیر حمایت چند سالش ، هم باید برگرده بیاد روی حمایت، هم باید مقاومت 8.92 رو بشکنه. از اونجا خریدش ارزنده میشه که احتمالا چارت بیتش هم صعودی باشه اون موقع وگرنه فعلا بنظرم روی این دوتا حساب باز نکن دوست خوبم
ارادت

3 لایک‌کرده

ممنون ازتحلیل و وقتی که گذاشتین سپاس شما خودتون تو سبد هولدتون چه ارز های هست وپرپتانسیل میدونیدشون امکانم داره چارت تتری icpهم بزارید

1 لایک

تحلیل ICP داخل تاپیک کلاب 1% آپولو گذاشتم اونجا چک کنید کامل
همونجا داریم با دوستان ارزهای واچ لیست آپولو رو میسازیم حتما اونجا فعال باشید

4 لایک‌کرده

دقیقاً زدید تو خال آکادمی چشم آپولو عزیزم ، اوایل که با کریپتو آشنا شدم خوراکم همچین چارتی بود ، جدیداً هم گولِ هارمونی را خوردم که اونم همچین چیزی بود

این شکلِ چارت فقط کارش قفلِ سرمایه است ، مگر اینکه توکنِ کیلویی لانچ شده روی سولانا باشه و الله بختکی و قمارگونه یه حرکتی اونم به جهتِ جذبِ بیشترِ ساده دِلآن بزنه

3 لایک‌کرده

دقیقا همینطوره سامان جان
سپاس از اشتراک تجربه ارزشمندت

خوبی میم کوین ها یا توکن کیلویی های سولانا به خودت اینه ، ولت نهنگارو داریم، توییتر رو رصد میکنیم قبل حرکت بزرگش میتونیم بگیریم که خب مهارت میخواد و وقت فراوان برای پیدا کردن این ولت ها که کار هرکس نیست

ولی خب ارزهای بزرگ به این راحتی تکون نمیخورن که ما بیایم اینهمه نهنگ رو رصد کنیم پیدا کنیم.
چارت خودش گویا هست که باید منتظر بمونیم خودش تکون بخوره،مقاومتشو بشکنه بعد همراهش بشیم

3 لایک‌کرده

درود وسپاس فراوان:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:

1 لایک

ببخشید زیاد گشتم ولی تحلیل icpرو توییکلاب پیداه نکردم

1 لایک

آخ عذرمیخوام
ICP ,DOT رو که همینجا خودت گفتی تحلیل کردم تو همین چته :grin:

خواهش میکنم پولکادات هست icpنیست:sweat_smile:

یه سوال تریدینگ ویو برای شما چطور کار میکنه :sweat_smile:

1 لایک

ICP هم هست احتمالا باگ سایت بوده شما ندیدی، چون اوضاعش به بیتکوین اصلا جالب نیست باید اول نقدینگی از بیتکوین بهش وارد بشه برسه به محدوده بنفشی که مشخص کردم، بعدش میریم سراغ چارت تتریش وگرنه به هیچ عنوان الان ارزنده نیست پولت رو مثل سیاه چاله میخوره.

من از سایت فراز استفاده میکنم، اشتراکش رو خریدم. انگار فراز فکر میکنم api از تریدینگ ویو میگیره یا همچی چیزی و خوبه فعلا کار راه اندازه

2 لایک‌کرده