سبىد پیشنهادی ارزهای دیجیتال برای معاملات اسپات 1405

سرمایه‌گذاری هوشمندانه نیاز به یک سبد متعادل و متنوع دارد! در این سبد، ترکیبی از ارزهای بنیادی، رشد محور و پرریسک را برای بهینه‌سازی سود و مدیریت ریسک در بازار اسپات در نظر گرفته‌ایم:

:white_check_mark: ارزهای بنیادی (برای حفظ ارزش و پایداری)
:white_check_mark: ارزهای با پتانسیل رشد بالا (برای سودهای میان‌مدت)
:white_check_mark: ارزهای پرریسک و پرنوسان (برای فرصت‌های کوتاه‌مدت)

:bar_chart: تحلیل دقیق و مدیریت سرمایه، کلید موفقیت در این بازار است! :rocket::money_bag:

:pushpin: قوانین و نکات مهم سبد اسپات :pushpin:
:one: اینجا فقط تحلیل ارائه می‌شود – لطفاً از ارسال نظر و پیشنهاد خودداری کنید تا تحلیل‌ها به‌صورت منظم و در دسترس باشند.
(فقط لایک کنید )
:two: قبل از خرید، هماهنگی لازم انجام شود – رعایت این مورد باعث تصمیم‌گیری بهتر و جلوگیری از اشتباهات احتمالی خواهد شد.
(داخل گروه سه تحلیل گر هماهنگی ها انجام میشود)
:three: مسئولیت سود و زیان با خود شماست – طبق قوانین کانال، این تحلیل‌ها صرفاً جنبه‌ی .تحلیلی دارند و تصمیم‌گیری نهایی بر عهده شماست.
:four: تحلیل‌ها با دقت بالا ارائه می‌شوند – این تحلیل‌ها بر پایه‌ی بررسی‌های عمیق و دقیق انجام شده و به طور قطع به یقین تاچ خواهند شد.
:white_check_mark: لطفاً قوانین را با دقت مطالعه کنید و بر اساس آن عمل نمایید تا بیشترین بهره را از تحلیل‌ها ببرید. :rocket:

37 لایک‌کرده

آقا رحیم موقعیت ارز Bananas چطوره؟نگه دارم یا بفروشم

1 لایک

12 لایک‌کرده

10 لایک‌کرده

11 لایک‌کرده

آقارحیم zec اصلاح داره یا نه؟

10 لایک‌کرده

آقا رحیم ی تحلیل هم از پامپ فان میزاری ؟

رحیم جان تحلیل ALT ممنونم

آقا رحیم ارز fun روندش ظاهرا مثبت وصعودیه بی زحمت چکش میکنی ممنونم

1 لایک

دوستان متن بالا اول تایپک بخونید و لطفا این تاپیک متن نذارید که شلوغ بشه داخل سه تحلیل گر سوال بپرسید جواب میدم

5 لایک‌کرده

سلام آقا رحیم

ارز ترون رو نقطه خروج میفرمایید چند باشه؟

1 لایک

اخه من نقطه خروج روی ترون و ریپل نمیبینم :folded_hands:

1 لایک

15 درصد از اولین اوردر

دوستان سوالات داخل سه تحلیل گر بپرسید اینجا توضیحات اعلام میکنم

9 لایک‌کرده

ممنونم:folded_hands::heart:لطف کردین آقا رحیم

1 لایک

اقا رحیم میخوام تتر بخرم الان موقعیت خوبیه؟

رو ۱۵۰میخریدی که الان خروج بزنیی بالای ۱۵۵تثبیت بده صعودی اما اگه پایین باشه باز نزولی میشه

اما بستگی به صرافی هم داره بعضی صرافی ها تتر چند هزار بالاتر نشون میدن و آدمو سرگردون می‌کنن فک میکنم مقاومت شکسته اما میبینی زرتی ریخت

آقا رحیم به نظر شما درون دیگه به اون خط های سبز میرسه؟

1 لایک

ببخشید منظورم ترون بود

2 لایک‌کرده