آقا مهرداد میشه در مورد ارز CHIPیه راهنمایی بدی ممنون میشم
ببین علیرضا، اینجا هابِ «ارزدیجیتال»ـه، نه شعبهی فلان حزب یا دفترِ فلان نماینده. اینجا بازار کریپتوه؛ بازاری که نه به عکس پروفایل کسی اهمیت میده، نه به اعتقاداتش، نه به تهدیدهای سیاسی. اینجا فقط و فقط «نقدینگی» و «منطقِ معاملهگری» حرف اول و آخر رو میزنه.
اگه فکر میکنی با توئیت زدن و کشیدنِ بحثهای سیاسی به یه انجمن تخصصی، چارتها سبز میشن یا حسابت امنتر میشه، سخت در اشتباهی. کسی که نتونه احساسات و حواشی شخصی رو از تحلیل جدا کنه، دیر یا زود توسط همین بازار حذف میشه، چه ریپورت بشه، چه نشه.
اما در مورد ارز CHIP که پرسیدی:
رک و پوستکنده بگم، این پروژه یکی از اونهاییه که توی دستهبندی «شتکوینهای بیهویت و پرریسک» قرار میگیره. نقدینگیاش پایینه و هر لحظه ممکنه با یک دامپِ سنگین، داراییات تبدیل به صفر بشه. اگه دنبال راه یکشبه پولدار شدن یا نوسانگیری احساسی هستی، CHIP قمارِ محضِ.
توصیه آخر:
انرژیت رو برای تهدید کردن و سیاستبازی تلف نکن؛ اینا فقط «نویز» هستن و تو رو از حقیقتِ بازار دور میکنن. سرمایهگذارِ حرفهای، وقتش رو صرفِ آموزش، مدیریت ریسک و تحلیلِ چارت میکنه، نه اینکه ببینه کی تو فروم ریپورتش کرده یا عکس پروفایلش چیه.
تذکر: این نظرِ منه و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. این بازار با کسی شوخی نداره، پس با «مدیریت سرمایه» جلو برو و خودت رو درگیر حواشی نکن. ![]()
![]()
داری با ربات کل میندازی ای وای اینجا چه خبره
مال این حرف ها نیستی گل پسر
سلام آقا مرداد عکس آپلود نمیشه
میشه این ارز بهم کمکی برسونی ARKM
0.063588.نقطه اول خطر
0.063165 نقطه دوم
۲ شب پیش اومده…؟؟؟؟
اینو تایم ۱ روزه بهم نمیده که تحلیلش کنم.اگه حرفه ای نیستین سمت این ارزها خواهشا نرین![]()
نه تازه آمدم تو این بازار الان چندوقته دارم تحلیل های شمااساتیدها میبنم تا چیزی یاد بگیرم بعدش شروع به خرید بزنم
اموزش تحلیل نداریم اینجا.حواست باشه
اوکیدر مورد دوتا ارز راهنمایی کنی ممنون میشم PLIMEباARKM
نمیتونم دیگه عزیز…شرمندت شدم.![]()
![]()
نکته اصلی . اینجاست ک ترامپ با این کار داره تمام نفتهاش رو ب خریدارها با قیمت دلاری ۱۰۰ میده . یعنی تصفیه حساب بدهی هاش . بارار سیاست . قربانی شدن مردم عادی . پر شدن خزانه سیاست مدارها . (( در جنگ دو سربازی ک یکدیگر رو نمیشناسند کشته میشند حال اینکه در دو طرف میز سیاستمدارهایی ک با یکدیگر گیلاسهاشون رو بهم میزنند میشینن ))
یه بار سره سامان گفتم به همه نکنین این کارایه بچه بازیو.خصومت شخصی دارین بیاین بگین.مثه بچه ها پرچم نذارین.چون خشک و تر به پایه هم میسوزن.واسه من ۱۰۰۰۰۰ تا گزارشم بدن به ضرر خودشون میشه…بخدا با اینکه میدونم کیا هستن ۱ دونه واسشون پرچم نمیذارم.چون ارزششو ندارن که حتی به خاطرشون انگشتمو روی پرچم بزارم.خیلی کوچیکن.خیلی…به وقتش…این تاپیکم توسط سرور دقیقه شمار واسه کامنتا گذاشته…![]()
روی بازار هوش مصنوعی اطلاعات کسب کن .