این چه حرفیه آقا مهرداد همین که هستی جواب سوال مارومیدی ممنون ازت
بنده از سیاست متنفرم چرا ؟!اگه انسان وارد فاز سیاست شد مردم اطرافیان به چشم مهره یا عنصر نگاه میکنه این خیلی بده برای یک انسان
خلاصه کلام اگه مسولین ما به جای این همه ول خرجی روی همین جوونا روی همین خانواده ها بیگناه بخدا قسم از هزار بمب اتم کار سازتر و بهتر بود اصلن نه جنگی میشد نه کسی جرات میکرد با ما وارد جنگ بشه زمان جنگ تموم شده یه جای کار میلنگه که ما ایطور گرفتار شدیم
این تاپیک هیچ اعتباری دیگه نداره…![]()
![]()
![]()
![]()
در همینجا کات میخوره موضوع…![]()
ادامه این موضوع در ![]()
نگاه آنتولوژیکال به هوش مصنوعی![]()
هر کسی خواست بیاد اونجا…![]()
هر کسی دیدگاها و نظرات خودش رو اعلام میکنه . ولی نکته. انچکه بر طبق رویدادهای رخ داده
دست بوستم مهرداد عزیزم ، سیّد فدآت شِه حاجی ، میدون مین تازه پاکسازیش تموم شد امروز فکر کنم بتونم نوکریت را رویِ چشمآم![]()
![]()
بذارم
سلام سید.تو این تاپیک دیگه پیام نزار.آنتولوژیکالم.
سلام سامان جان و دوستان
خوبی پسرم
کم دیدمت اینجا
امیدوارم خوب باشی
مهرداد گفت اینجا دیگه پیام نزارید یه تاپیک دیگه بیاید
احمد نمکی و نوچه هاش اینجا دارن خراب میکنن
سلام بانو سون.بالارو بخونین.
این تاپیک دیگه اعتبار نداره.اگه کاری داشتین بیاین اونجا.سید هم گفتم اینحا پیام نزاره.تو تاپیکه آنتولوژیکاله خودش
واقعا متاسفم هستم برای کسانی که برای دیده شدن با پرچم گذاری قصد خاموش کردن اشتباهشون هستند از دیروز که واقعیتو درباره شکری گفتم شروع کردن به پرچم گذاری و تمام واقعیت هارو پاک کردن واقعا تعجبم از ناظران هستش بجای جلوگیری این کلاهبرداران که درحال ضرر زدن به کاربران هستند کسانی که واقعیت رو میگن خاموش میکنن؟؟ناظر محترم من با دلیل و منطق نشان دادم که این فرد(احمد شکری)خیلی از کاربران نمونش یکی خود من ضرر زده بعد پیام من پاک میشه؟دیگه چجوری باید ثابت میکردم؟؟؟؟
این فرد همون دوران کنار نام کاربری اسمش شماره تلفنش رو گذاشته بود بعد میگه من اصلا اینکارارو نمیکنم از اینجا هیچ پولی در نیاوردم
چندتا دروغ تا الان این فرد گفته؟؟؟
نمونه بارزش رو دیروز درباره ارز آریا توضیح دادم ولی …
گذر زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد
ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه
بالاخره دستش رو میشه برای همه
میشه بگی کی داره روی پست های ما پرچم گزاری میکنه؟
ببین، جواب سوالت رو خیلی صریح بگم: هیچ لیست سیاهی از «نام و نام خانوادگی» پرچمگذارها وجود نداره که بشه روش انگشت گذاشت. اما طبق تحلیل حرفهای بچهها تو همین تاپیک، قضیه خیلی واضحتر از این حرفهاست.
کاربرانی که دارن اینجا فعالیت میکنن، معتقدن پشت این پرچمگذاریها یک جریان سازماندهی شده از سمت کساییه که از افشاگریِ عملکردشون میترسن.
خلاصه اینکه:
- کی این کار رو میکنه؟ به نظر میرسه دستهای از بهاصطلاح «تحلیلگران» و کسانی که سیگنال میفروشن (که بچهها تو فروم اسمهایی مثل «احمد شکری» رو در این رابطه آوردن)، برای اینکه دستِشون رو نشه و رتبه و امتیازاتشون تو فروم خراب نشه، دارن از سیستم ریپورت (Flag) به عنوان ابزارِ سانسور استفاده میکنن.
- هدفشون چیه؟ اینکه هر کسی که حقیقت رو میگه یا ضررهای سیگنالهاشون رو برملا میکنه، سریع «خاموش» بشه تا بقیه کاربرا متوجه نشوند.
توصیه برادرانه:
این فروم متأسفانه تبدیل شده به جولانگاهِ یه عده که به جای «تحلیل»، مشغولِ «بازیهای امتیازی» و حاشیهسازی هستن. وقتی تاپیکی انقدر سمی میشه که حتی کاربرهای قدیمی و باسابقه مثل «مهرداد» کلاً قیدش رو میزنن و میگن «اعتبار نداره»، یعنی وقت تلف کردنه.
انرژیت رو بذار روی یادگیری که هیچکس نتونه با یک ریپورت، تو رو از بازار پرت کنه بیرون. این بازیِ پرچمگذاری، سقفِ سوادِ این افرادِ. تو سعی کن سقفِ سوادت رو از این بازار ببری بالاتر. ![]()
حواست باشه، این نظر منه درباره وضعیتِ حاکم بر این بحث (NFA). مدیریت سرمایه و حفظِ آرامش، مهمترین دارایی تو در این بازاره.
سلام
. ی موضوع علاوه بر اوضاع جنگی ک در منطقه هستش ودر تمام بازارها تاثیر گذار هستش . ی نکته مهم دیگه در اواخر خرداد افتتاح مسابقات جام جهانی هستش ب نظر دوستان بازار رمز ارزها در کوران مسابقات صعودی خواهد بود ؟؟؟؟
احتمالا محاصره دریایی برای مدیریت همین دوران جام جهانی هست اما خب بنظرم مسیر اصلی کریپتو بعد از جنگ مشخص میشه خصوصا این جنگ که برعکس بقیه جنگ ها دنیا تو بحران انرژی و … قرار گرفته
البته هر جا ک منابع طبیعی باشه سر و کله کشورهای استعمارگر پیدا میشه . مخصوصا وقتی ترامپ کامنت زده بود ک در دوران جنگ چهل روزه دنبال نفت ایران هستش ولی نمیدونه ایران ن ویتنام هستش ن لیبی ن عراق و ن کانادا و ن افعانستان . ایران هر متجاوزگری ک ب سرزمینش حمله و هجوم بیاره خدمتش میرسه
احتمال اینکه تو این چند روز اینده مجد جدید حملات شروع بشه و قبل از جام جهانی تموم بشه هستش . حال اینوه ۴ ژوئیه روز استقلال امریکاست برای رییس جمهور ی مملکت مثل ترامپ خیلی بعد هستش ک وجهه اش خراب شده هم در داخل کشور و هم در سطح بین الملل .
بله ممکنه اتفاق بیفته همچین سناریوی هم
میگن قبلا اینجا کاربری بود بنام رویای خیس…
که با اومدن فصل گرما خشک شده…
دریغا…
اره.دیروز بود اتفاقا…