گفتگو و تبادل نظر در سایه جنگ...و تست

بابا ۲ تا میلگرد زدم اول .بعد ۲ تا تیر آهن ۱۴.همون خط سفیدا.هنو رد نکرده.تا شهرداریم مجوز نده نمیتونم اتاق بالاشو بسازم.فنداسیون بالاش مجوز میخواد.ولی اگه زلزله بیادو نشست کنه تا آجر ۲۳ و۲۱ ممکنه بریزه.:joy::joy::joy::joy::joy:

یه ایده اومد به ذهنم امروز مهرداد… من میگم اصن براش سقف نساز بذار روباز باشه تا راحت هرجا خواست بره بالا :up_arrow::up_arrow:

یا از این سقفای سبک و کاذب بزن تا شبا موجودات موذی نریزن توش :spider::ant::bug:

1 لایک

شایدم تا ۱۴:roll_eyes:بریزه

خدا میدونه

سقف کاذب هنو نزدم.یه پلاستیک فعلا رو ساختمون کشیدم که دیده نشه…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:میخوام شب ها قاچاقی کار کنم که شهرداری نباشه.سریع دورشو دیوار میکشم شبونه.بعدش یا یه زیر زمین تهش در میارم.یا اتاق دوبلکس بالا

1 لایک

اره محکم کاری کردی ولی شهرداریش شهرداری نیست…حسابی نیست بهشون،انگار رشوه میخان… یه مشت نهنگ شکم گنده همش میخورن و میبرن و…

بنظرم حتی تا آجر 21 هم بیاد پایین زمینش می ارزه… برا ساخت و ساز دوباره عالیه فک کنم

پلاستیکش ضخیم باشه لطفااا :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 لایک

میدونی چیه من سایرنو خوب میشناسم آروم نمیگیگیره…نگاهش کن چه خوشکله جوونه،دلش پر از شووور و شوووقه لعنتی :woman_raising_hand:

الان کارگرام امیر دارن کار میکنن.رو سرشون نریزه:laughing::laughing:.(کارگران مشغول کار در پروژه سایرن):rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:البته رده همون خط سفیدا که تیر آهن زدم بچه ها دارن بتون ارمش میکنن.یه تیر آهن لوله زنبوریم میزنم.

1 لایک

هدفت از ساخت زیرزمین چیه مهرداد؟! نکنه میخای پناهگاه درست کنی براش…

اره خب

شور و شوق زیاد داره

اما استراحتم لازمه دیکه

1 لایک

ببین بهشون بگو مراقب باشن

کلاه ایمنی فراموش نشه

بچه های شهرداری بیان ببینن کلاه ندارن

جریمه میکنه

1 لایک

کارگرات اگه زن و بچه دار نیستن اشکال ندااره…بالاخره برای پیشبرد یه پروژه مهم باید خیلیا قربانی شن تا عده ای سود ببرن،"این قسمت: capitalism "

1 لایک

یه گسل داره که اگه باعث زلزله بشه ۲۳ ریشتر میاد.با پس لرزه های ۲۱ و ۲۰..شهرداریو پارتی داشتم درست شد.مجوزش تو جیبمه.داریم اجر چینی پله ای میکنیم از رده تیر آهن سفیده.که بریم کم کم واسه اتاق بالا.فقط پایینشو ستون نزدم.پول پروژه کم اومد :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک

آره هروقت استراحت میکنه یجور شورش میزنه بالا که شورشو درمیاره :grin::grin::grin:

:grinning_cat_with_smiling_eyes:

1 لایک

جااااااان:heart_eyes::joy::joy:-

ایول خوشم میاد همه مشکلات با پاارتی حل میشه :victory_hand::victory_hand::victory_hand: اگه پارتی نبود سایرن آواره کوچه خیابون بود الان :man_shrugging::crossed_fingers:

2 لایک‌کرده

مهرداد میخوام ریسک کنم یه ۱۰۰۰ دلار سایرین بگیرم بنظرت اینجا خوبه یا میاد تا ۰.۲۰ منتظر بمونم؟

1 لایک

@ueypmry

کجا رفتی معمار؟؟ بیا یه نظر بده به ما دیگه

2 لایک‌کرده

شروین ۵۰۰ هزار تا تو بزار ۵۰۰ هزار تا من.تا کلا بگیریمش یه سرو سامون بهش بدیم.خیلی نون توشه ها…

2 لایک‌کرده

مهم اینه کجا بگیریم نونش داغتر باشه:eyes:

ته تنور

یا همین جلو خوبه؟

1 لایک