بابا ۲ تا میلگرد زدم اول .بعد ۲ تا تیر آهن ۱۴.همون خط سفیدا.هنو رد نکرده.تا شهرداریم مجوز نده نمیتونم اتاق بالاشو بسازم.فنداسیون بالاش مجوز میخواد.ولی اگه زلزله بیادو نشست کنه تا آجر ۲۳ و۲۱ ممکنه بریزه.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یه ایده اومد به ذهنم امروز مهرداد… من میگم اصن براش سقف نساز بذار روباز باشه تا راحت هرجا خواست بره بالا ![]()
![]()
یا از این سقفای سبک و کاذب بزن تا شبا موجودات موذی نریزن توش ![]()
![]()
![]()
شایدم تا ۱۴
بریزه
خدا میدونه
سقف کاذب هنو نزدم.یه پلاستیک فعلا رو ساختمون کشیدم که دیده نشه…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میخوام شب ها قاچاقی کار کنم که شهرداری نباشه.سریع دورشو دیوار میکشم شبونه.بعدش یا یه زیر زمین تهش در میارم.یا اتاق دوبلکس بالا
اره محکم کاری کردی ولی شهرداریش شهرداری نیست…حسابی نیست بهشون،انگار رشوه میخان… یه مشت نهنگ شکم گنده همش میخورن و میبرن و…
بنظرم حتی تا آجر 21 هم بیاد پایین زمینش می ارزه… برا ساخت و ساز دوباره عالیه فک کنم
پلاستیکش ضخیم باشه لطفااا ![]()
![]()
میدونی چیه من سایرنو خوب میشناسم آروم نمیگیگیره…نگاهش کن چه خوشکله جوونه،دلش پر از شووور و شوووقه لعنتی ![]()
الان کارگرام امیر دارن کار میکنن.رو سرشون نریزه![]()
.(کارگران مشغول کار در پروژه سایرن)![]()
![]()
![]()
![]()
البته رده همون خط سفیدا که تیر آهن زدم بچه ها دارن بتون ارمش میکنن.یه تیر آهن لوله زنبوریم میزنم.
هدفت از ساخت زیرزمین چیه مهرداد؟! نکنه میخای پناهگاه درست کنی براش…
اره خب
شور و شوق زیاد داره
اما استراحتم لازمه دیکه
ببین بهشون بگو مراقب باشن
کلاه ایمنی فراموش نشه
بچه های شهرداری بیان ببینن کلاه ندارن
جریمه میکنه
کارگرات اگه زن و بچه دار نیستن اشکال ندااره…بالاخره برای پیشبرد یه پروژه مهم باید خیلیا قربانی شن تا عده ای سود ببرن،"این قسمت: capitalism "
یه گسل داره که اگه باعث زلزله بشه ۲۳ ریشتر میاد.با پس لرزه های ۲۱ و ۲۰..شهرداریو پارتی داشتم درست شد.مجوزش تو جیبمه.داریم اجر چینی پله ای میکنیم از رده تیر آهن سفیده.که بریم کم کم واسه اتاق بالا.فقط پایینشو ستون نزدم.پول پروژه کم اومد ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آره هروقت استراحت میکنه یجور شورش میزنه بالا که شورشو درمیاره ![]()
![]()
![]()
![]()
جااااااان![]()
![]()
-
ایول خوشم میاد همه مشکلات با پاارتی حل میشه ![]()
![]()
اگه پارتی نبود سایرن آواره کوچه خیابون بود الان ![]()
![]()
مهرداد میخوام ریسک کنم یه ۱۰۰۰ دلار سایرین بگیرم بنظرت اینجا خوبه یا میاد تا ۰.۲۰ منتظر بمونم؟
کجا رفتی معمار؟؟ بیا یه نظر بده به ما دیگه
شروین ۵۰۰ هزار تا تو بزار ۵۰۰ هزار تا من.تا کلا بگیریمش یه سرو سامون بهش بدیم.خیلی نون توشه ها…
مهم اینه کجا بگیریم نونش داغتر باشه![]()
ته تنور
یا همین جلو خوبه؟